Οι καλύτερες συμβουλές για την επόμενη φορά που θα αγοράσεις προϊόντα ομορφιάς

Οι καλύτερες συμβουλές για την επόμενη φορά που θα αγοράσεις προϊόντα ομορφιάς

Βρήκαμε τα tips που θα σε βοηθήσουν να ψωνίζεις έξυπνα τα καλλυντικά σου.

Όσες γυναίκες χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια είδη περιποίησης και μακιγιάζ, το πιθανότερο είναι να γνωρίζουν όλα τα κόλπα και τις συμβουλές για το πώς να ψωνίσουν σωστά προϊόντα ομορφιάς. Αν όμως ανήκεις σε αυτές που ξεκίνησαν τώρα να ασχολούνται με τον καλλωπισμό, η πληθώρα προϊόντων και τα διάφορα συστατικά, μπορεί να σε δυσκολέψουν να επιλέξεις τι είναι κατάλληλο για εσένα.

Το χειρότερο βέβαια είναι όταν οι πωλητές των καταστήματων προσπαθούν να σου πουλήσουν προϊόντα τα οποία πιθανώς να μην σου ταιριάζουν, με μοναδικό στόχο το κέρδος. Γι 'αυτό πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στις επιλογές σου και να αγοράζεις μόνο τα προϊόντα δέρματος και μακιγιάζ που είναι πραγματικά κατάλληλα για εσένα. Δημιουργήσαμε έναν γρήγορο οδηγό για να είσαι προετοιμασμένη την επόμενη φορά που θα επισκεφθείς τα καταστήματα με είδη ομορφιάς.

cosmetics3

Κάνε ερωτήσεις στην πωλήτρια

Η πωλήτρια σίγουρα γνωρίζει λίγο καλύτερα τι κάνει το κάθε προϊόν, γι' αυτό μη διστάσεις να της κάνεις τις ερωτήσεις σου. Οι απαντήσεις που θα σου δώσει, θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν το προϊόν διαθέτει όλα όσα ήθελες. Εάν δεν ταιριάζει στις προσδοκίες σου ή είναι πολύ ακριβό, κοίταξε σε κάποια άλλη μάρκα μέχρι να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Δοκίμασε πριν αγοράσεις

Οι περισσότερες γυναίκες συχνά ανακαλύπτουν νέα καλλυντικά μέσω των φωτογραφιών που βλέπουν στο Internet. Ωστόσο, οι αποχρώσεις και η υφή των προϊόντων ενδέχεται να διαφέρουν πολύ στην πραγματικότητα. Όταν πηγαίνεις στο κατάστημα φρόντισε να κάνεις μια δοκιμή επάλειψης για να δείς αν ταιριάζουν στον τόνο και τον τύπο του δέρματός σου. Ποτέ μην τα αγοράζεις αμέσως.

Κοίταξε καλά τις ετικέτες με τα συστατικά

Δεν μπορείς να γνωρίζεις κάθε συστατικό της ετικέτας, ούτε εξάλλου σου ζητάμε κάτι τέτοιο. Πρέπει όμως να μάθεις ποια συστατικά πρέπει να αποφεύγεις και αντίστοιχα ποια να προτιμάς, σύμφωνα με την επιδερμίδα σου. Για παράδειγμα, εάν έχεις λιπαρό ή με τάση ακμής δέρμα, απόφυγε αυστηρά τα προϊόντα που δεν αναφέρονται ως «μη φαγεσωρογόνα» στην ετικέτα. Είναι σίγουρο πως θα μπλοκάρουν τους πόρους σου και θα οδηγήσουν σε δερματικά ξεσπάσματα.

Zήτησε δείγματα

Τα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης δέρματος αποτελούν επένδυση. Μπορεί να είναι ακριβά και το να ξοδεύεις ένα μεγάλο ποσό μόνο για να διαπιστώσεις στη συνέχεια ότι δεν σου ταιριάζουν, δεν έχει νόημα. Αντ 'αυτού ζήτησε δείγματα των προϊόντων είτε στο κατάστημα είτε από τον ιστότοπο της εταιρείας. Οι περισσότεροι από αυτούς θα χαρούν να σε εξυπηρετήσουν.

Πήγαινε για ψώνια χωρίς μακιγιάζ

Εάν πρόκειται να ψωνίσεις καλλυντικά, καλό είναι να επισκεφθείς τα μαγαζιά χωρίς να είσαι βαμμένη. Με αυτόν τον τρόπο θα ξέρεις, για παράδειγμα αν το concealer καλύπτει πραγματικά τις ανάγκες σου. Ενώ δοκιμάζεις διάφορα προϊόντα, βεβαιώσου ότι χρησιμοποιείς μιας χρήσης εργαλεία εφαρμογής για να αποφύγεις την εξάπλωση βακτηρίων και μικροβίων.