Κοντά, μακριά, καρέ, με φράντζα ή αφέλειες, φιλαριστά ή ίσια; Όλα τα κουρέματα που θες είναι εδώ…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Κοντά, μακριά, καρέ, με φράντζα ή αφέλειες, φιλαριστά ή ίσια; Όλα τα κουρέματα που θες είναι εδώ…

Έχουμε 20 κουρέματα για να διαλέξεις…

Από σήμερα τα κομμωτήρια είναι ανοιχτά και αν δεν κατάφερες να κλείσεις πρώτη-πρώτη ραντεβού δεν πειράζει! Έχεις ακόμα περισσότερο χρόνο να κάνεις έρευνα και να καταλήξεις ακριβώς στο κούρεμα και το χρώμα που θέλεις. Έχεις ανάγκη για αλλαγή και ανανέωση μετά τον εγκλεισμό και οι αποφάσεις παίρνονται δύσκολα, το ξέρουμε!

Γι᾽αυτό την περασμένη εβδομάδα σου δείξαμε 30 χρώματα για να βρεις αυτό που τελικά ζητάς και σήμερα θα κάνουμε το ίδιο με τα κουρέματα. Είτε θέλεις να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά, είτε πήρες απόφαση τις αφέλειες, είτε απλά θέλεις ένα φρεσκάρισμα, έχουμε ένα κούρεμα που θα σε ενθουσιάσει παρακάτω!

Αναζητήσαμε κοψίματα για κοντά και μακριά μαλλιά, με φράντζα ή αφέλειες, trendy shags, ασύμμετρα καρέ αλλά και αυστηρά, φιλαριστά κουρέματα αλλά και ίσια. Δεν έχουμε αφήσει κανένα στιλ απ᾽έξω και σίγουρα εδώ θα βρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι!

Δεν έχεις παρά να κάνεις ένα scroll ακόμα και να δεις 20 super fresh κουρέματα που μπορείς να κάνεις screenshot και να ζητήσεις από τον κομμωτή σου! Τι περιμένεις λοιπόν;

cover photo @lux_by_kay

Διάβασε ακόμα: Τι θα κάνεις τη Δευτέρα στο κομμωτήριο; Ό, τι και αν σκέφτεσαι έχουμε 30 ιδέες για να εμπνευστείς