Η Eva Longoria έβαψε μόνη της τα μαλλιά της στο σπίτι! Δες ποια βαφή χρησιμοποίησε!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Η Eva Longoria έβαψε μόνη της τα μαλλιά της στο σπίτι! Δες ποια βαφή χρησιμοποίησε!

Την αγαπάς ήδη…

Tα λευκά που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας ήταν κάτι που απασχόλησε πάρα πολλές από εμάς! Το ίδιο συνέβη και στην Eva Longoria. Στην αρχή , όπως είπε, σκέφτηκε να υιοθετήσει τα λευκά της και να τα αγαπήσει αλλά αργότερα δεν άντεξε. Δεν είναι έτοιμη για τόσα λευκά όπως εξήγησε και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση και το κινητό στα χέρια της!

Βλέπεις, η Eva τράβηξε όλη τη διαδικασία της βαφής των μαλλιών της με την αγαπημένη της βαφή Excellence Crème της L’Oréal Paris και ανέβασε τόσο τη διαδικασία, το πριν και το μετά στον λογαριασμό της στο instagram. Κάπως έτσι εκείνη απέκτησε τέλεια μαλλιά και η L’Oréal Paris την πρώτη ever τηλεοπτική καμπάνια βαφής μαλλιών που δημιουργήθηκε στο σπίτι, χωρίς εξοπλισμό, με τη βοήθεια ενός smartphone. Δες τη και συνέχισε να διαβάζεις…


https://www.instagram.com/tv/B_pqdEqDh26/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Self-Care is Self-Worth» Eva Longoria
Η εκπληκτική φόρμουλα της Excellence Crème είναι κάτι παραπάνω από μια απλή βαφή μαλλιών. Σε αυτό το ιδιαίτερο αλλά εξαιρετικά επίκαιρο διαφημιστικό, η Eva Longoria δείχνει με λίγες απλές κινήσεις πως μπορεί ο καθένας να πετύχει το τέλειο χρώμα μαλλιών στο σπίτι χάρη στην Excellence Crème, και όλα αυτά, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο τηλεοπτικό spot με τη βοήθεια του κινητού της. Είναι ένας εξαιρετικός, καινοτόμος τρόπος επικοινωνίας σε αυτούς τους ιδιαίτερους καιρούς.


https://www.instagram.com/p/B_2UqHSoPf_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι καταναλωτές επιδιώκουν να δουν την πραγματική, αφιλτράριστη πλευρά των spokespersons της L'Oréal Paris. H Eva Longoria δημοσίευσε ένα mini tutorial στον λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο δείχνει αναλυτικά πώς καλύπτει εκείνη με μια κίνηση τις γκρίζες ρίζες χρησιμοποιώντας το Magic Retouch της L'Oréal Paris, ενώ μια εβδομάδα μετά το βίντεο έφτασε τα 2,5 εκατομμύρια προβολές.

Αυτή η νέα καμπάνια για την Excellence Crème είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους η L'Oréal Paris καινοτομεί στο κομμάτι της επικοινωνίας κατά τη διάρκεια της κρίσης COVID-19. Η μάρκα παρέχει πραγματική σύνδεση και υποστήριξη για τους followers της μέσω αποκλειστικού περιεχομένου στις σελίδες της σε Instagram και Facebook αλλά και μέσω των τηλεοπτικών καμπανιών της. Εσύ όμως έβαψες τα μαλλιά σου στην καραντίνα; Θέλουμε πολύ να μάθουμε…

Διάβασε ακόμα: Queen x L’ Oréal Paris: Μιλήσαμε με την Μάνια Μπούσμπουρα για την ολοκληρωμένη περιποίηση

DPG Network