Δύο νέα προϊόντα Garnier BIO ήρθαν για να αλλάξουν τη περιποίησή σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Δύο νέα προϊόντα Garnier BIO ήρθαν για να αλλάξουν τη περιποίησή σου

 Μία αντιρυτιδική Κρέμα Νύχτας με βιολογική Λεβάντα & ένα νερό Micellaire με βιολογικό Άνθος Πορτοκαλιού 

Η Garnier, πιστή στις δεσμεύσεις της και σεβόμενη απόλυτα τις ανάγκες των καταναλωτών για προϊόντα με φυσικά συστατικά, παρουσιάζει δύο νέα προϊόντα για τη σειρά Garnier BIO. Πρόκειται για τη νέα Αντιρυτιδική Κρέμα Νύχτας με βιολογική Λεβάντα και το νέο καθαριστικό Νερό Micellaire με βιολογικό Άνθος Πορτοκαλιού. Η Garnier BIO είναι μια σειρά με πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα, Vegan συνθέσεις και ανακυκλωμένες & ανακυκλώσιμες συσκευασίες. Μια σειρά που ενσαρκώνει το όραμα τις Garnier για εξαιρετική & αποτελεσματική περιποίηση της επιδερμίδας με δέσμευση απέναντι στον πλανήτη μας.

50 ff966d00a79fde86104c03e424ce820d

Αντιρυτιδική Κρέμα Νύχτας με βιολογική Λεβάντα
Είναι γεγονός πως κατά την διάρκεια του ύπνου η επιδερμίδα αναζωογονείται και γίνεται πιο δεκτική στην κατάλληλη περιποίηση. Έτσι, το βράδυ συνιστάται η εφαρμογή προϊόντων ενισχυμένης δράσης κατά της γήρανσης για άμεσα και εμφανή αποτελέσματα.

3600542325691 2

Η νέα Αντιρυτιδική Κρέμα Νύχτας με βιολογική Λεβάντα είναι για μια αναζωογονητική αντιρυτιδική κρέμα νύχτας που υπόσχεται νεανική και λαμπερή επιδερμίδα. Η σύστασή της με βιολογικό έλαιο λεβάντας βοηθάει αποτελεσματικά στην μείωση των ρυτίδων και στην λείανση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Έτσι, προσφέρει στην επιδερμίδα ένα άμεσο και εμφανώς ξεκούραστο αποτέλεσμα. Έχει απολαυστική υφή, ενώ το άρωμά της είναι 100% φυσικής προέλευσης και αναδύει λουλουδένιες, υδάτινες και αρωματικές νότες. Η βιολογική λεβάντα της Garnier καλλιεργείται στη Γαλλία και είναι γνωστή για τις αναζωογονητικές της ιδιότητες ενώ είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας ακόμη και για τις ευαίσθητες.

30 fdfa55b04cf3c927cd14cf5602dbeb57

Νερό Micellaire με βιολογικό Άνθος Πορτοκαλιού
Η καινοτομία φυσικά δεν σταματάει εδώ μιας και η Garnier παρουσιάζει ένα ακόμη νέο προϊόν, το Νερό Micellaire με βιολογικό Άνθος Πορτοκαλιού και αποδεικνύει πως όταν η αποτελεσματικότητα των νερών Micellaire συναντά τα αναζωογονητικά φυσικά συστατικά του πορτοκαλιού καθώς και το πλούσιο άρωμά του, η συνταγή της επιτυχίας είναι δεδομένη.

Το νέο Νερό Micellaire με βιολογικό Άνθος Πορτοκαλιού είναι ένα νερό ντεμακιγιάζ που αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και όλους τους ρύπους της επιδερμίδας χαρίζοντας της υγιή και φυσική λάμψη. Η σύστασή του με βιολογικό άνθος πορτοκαλιού, γνωστό για τις καταπραϋντικές και ανακουφιστικές ιδιότητές του, αναζωογονεί την επιδερμίδα και της χαρίζει τη λάμψη που χρειάζεται.

s3.gy.digital 2happy gr uploads asset data 62959 3600542325172 Garnier Bio Ντεμακιγιαζ Ανθος Πορτοκαλιου 2happy

Το άρωμα του είναι 100% φυσικής προέλευσης καθώς το νερό από άνθη πορτοκαλιού της Garnier λαμβάνεται με την διαδικασία της απόσταξης με ατμό από φρέσκα λουλούδια από πορτοκαλιές (citrus aurantium amara) που καλλιεργούνται στη Βόρειο Αφρική και προέρχονται από ανανεώσιμη πηγή που τα βοηθά να καλλιεργούνται εκ νέου. Πρόκειται για μια παραδοσιακή φυσική διαδικασία που χρησιμοποιείται για αιώνιες και μας δίνει τα φυσικά ανθόνερα φυτών η φρούτων.

Εφαρμόστε σε πρόσωπο, μάτια και χείλη χρησιμοποιώντας βαμβάκι για αναζωογόνηση το πρωί και καθαρισμό το βράδυ. Δεν χρειάζεται να ξεβγάλετε και μέσα σε μόλις λίγα λεπτά η επιδερμίδα σας θα είναι καθαρή , λαμπερή με αίσθηση φρεσκάδας και ζωντάνιας.