10 λαχταριστά προϊόντα που χαρίζουν μεταξένια επιδερμίδα με υπέροχο άρωμα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 λαχταριστά προϊόντα που χαρίζουν μεταξένια επιδερμίδα με υπέροχο άρωμα

Σοβαρά τώρα, είναι ο τέλειος συνδυασμός απαλότητας και ευωδιάς 

Τι θέλουμε για την επιδερμίδα μας το καλοκαίρι; Να είναι μαυρισμένη... ναι, εντάξει, αυτό είναι δεδομένο. Τι άλλο θέλουμε; Να είναι μεταξένια απαλή και να μυρίζει λαχταριστά. Δεν ζητάμε πολλά, έτσι δεν είναι; Για το μαύρισμα έχουμε μιλήσει και θα ξαναμιλήσουμε μέχρι να αρχίσουν οι διακοπές γι᾽αυτό σήμερα θα επικεντρώσουμε την προσοχή μας στην απαλότητα και τη μυρωδιά. Για να έχουμε απαλό και ευωδιαστό δέρμα πρέπει να κάνουμε πολύ συγκεκριμένες κινήσεις: Απολέπιση και ενυδάτωση.

Η απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και μαλακώνει το δέρμα, επιτρέποντάς του να απορροφήσει καλύτερα τα ενυδατικά συστατικά της κρέμας. Η κρέμα από την άλλη, θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος, βελτιώνει την υγεία της επιδερμίδας και την αφήνει ευωδιαστή και λαμπερή. Με λίγα λόγια, το δίδυμο απολέπιση-ενυδάτωση είναι το μυστικό που θα σου χαρίσει την επιδερμίδα που ονειρεύεσαι και αν ακόμα στο μυαλό σου είναι το μαύρισμα και διαβάζεις διαγώνια... Μάθε πως η απολέπιση και η ενυδάτωση είναι το α και το ω για ένα τέλειο μαύρισμα επίσης.

Τώρα που έχουμε την αδιάσπαστη προσοχή σου λοιπόν, θέλουμε να σε προσκαλέσουμε στην παρακάτω gallery όπου έχουμε
συγκεντρώσει τα 5 πιο αποτελεσματικά και απολαυστικά body scrubs αλλά και τις πιο πλούσιες ευωδιαστές κρέμες σώματος. Θα τα λατρέψεις όλα και πριν μας ρωτήσεις: Ναι, οι μυρωδιές ταιριάζουν μεταξύ τους όποιον συνδυασμό και αν κάνεις. Είναι μάλιστα τόσο ωραίες που δεν θα θέλεις να φορέσεις καν άρωμα. Για δες...

Διάβασε ακόμα: 5+1 αποσμητικά για να μη σε αγχώνει τίποτα, όση ζέστη και αν κάνει