OMG! Οφείλουμε την all time αγαπημένη μας μάσκα σε έναν από τους μεγαλύτερους σταρ του Hollywood

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
OMG! Οφείλουμε την all time αγαπημένη μας μάσκα σε έναν από τους μεγαλύτερους σταρ του Hollywood

Όταν μάθαμε την ιστορία, δεν το πιστεύαμε! 

Η εμμονή μας με τις μάσκες προσώπου εδώ στο beauty department είναι πλέον σαφής (για να μην πούμε παροιμιώδης). Τις λατρεύουμε όλες αλλά έχουμε και αδυναμίες. Μία από τις αδυναμίες μας είναι η μάσκα Youth Mud της GlamGlow. Είναι η μάσκα που μέσα σε 10 λεπτά, κάνει την επιδερμίδα να μοιάζει σα να επιστρέψαμε μόλις από κάποιο spa και δεν μπορούμε να τη συγκρίνουμε με τίποτα! Η συγκεκριμένη μάσκα όμως έχει και μία πολύ όμορφη ιστορία.

glam glow mask

Photo @glamglow

Δημιουργήθηκε από τους Glenn και Shannon Dellimore οι οποίοι ήθελαν να φτιάξουν ένα προϊόν το οποίο θα βοηθά τους σταρ της μεγάλης οθόνης να λάμψουν μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτό που δεν ξέραμε ωστόσο, είναι πως ο Keanu Reeves έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη σύλληψη αυτής της ιδέας και όταν το μάθαμε κατενθουσιαστήκαμε.

keanu reeves

Σε συνέντευξή τους, οι δημιουργοί αποκάλυψαν πως, η ιδέα για τη μάσκα γεννήθηκε μετά από μία κουβέντα που είχαν με τον Keanu σε ένα πάρτι, ο οποίος έψαχνε κάτι το οποίο να μπορεί να βοηθήσει το δέρμα του να είναι camera ready όταν είναι κουρασμένος. Ο αγαπημένος μας ηθοποιός βλέπεις, ξενυχτούσε διαβάζοντας σενάρια και ήξερε πως φαίνεται η ηλικία του. Έψαχνε λοιπόν κάτι που να τον φρεσκάρει άμεσα και έτσι, οι Glenn και Shannon Dellimore ξεκίνησαν την έρευνα.

glamglow 72948598 253471112255877 3696100210973048639 n

Photo @glamglow

Η πρώτη μάσκα που δημιούργησαν είναι η αξεπέραστη Youth Mud που απολεπίζει, φρεσκάρει και κάνει το δέρμα να λάμπει σε 10 λεπτά αλλά η σειρά GlamGlow έχει πλέον εμπλουτιστεί με δεκάδες άλλα, λαχταριστά προϊόντα τα οποία αγαπάμε πάρα πολύ. Δεν ξέρουμε φυσικά αν ο Keanu χρησιμοποιεί αυτή τη μάσκα ή όχι ξέρουμε όμως πως χωρίς αυτόν και την κουβέντα που είχε με τους δημιουργούς ίσως να μην είχαμε το all time αγαπημένο μας προϊόν και έτσι έχουμε έναν ακόμη λόγο να αγαπάμε πολύ και τον Keanu!

Cover photo @glamglow

Διάβασε ακόμα: Το απόλυτο μυστικό για στιλπνά, λαμπερά μαλλιά είναι αυτό!