Ποια προϊόντα δεν χρειάζεσαι τώρα από το καλοκαιρινό νεσεσέρ σου;

Μαρία Ροδίτη
Ποια προϊόντα δεν χρειάζεσαι τώρα από το καλοκαιρινό νεσεσέρ σου;

Είναι πράγματα που δεν θα σου φανούν χρήσιμα το φθινόπωρο.

Το καλοκαίρι έχει φύγει εδώ και καιρό. Και όταν λέμε καλοκαίρι εννοούμε τις ατέλειωτες ώρες στην παραλία, τα κοκτέιλ κάτω από την ομπρέλα και πάνω στην ξαπλώστρα και το «πρωινό» ξύπνημα στις δώδεκα το μεσημέρι. Θα πρέπει να περιμένουμε για καιρό ακόμη αυτές τις ανέμελες μέρες και ακόμα περισσότερο για τα ανάλαφρα beauty looks που δημιουργούσαμε στις διακοπές μας.

Γιατί το καλοκαιρινό μακιγιάζ είναι εξ ορισμού πιο ανάλαφρο από οποιασδήποτε άλλης εποχής. Δε χρησιμοποιούμε πολύ make up, βολευόμαστε με BB ή CC creams, αποφεύγουμε τις πούδρες και αγαπάμε πολύ το sunkissed και λαμπερό αποτέλεσμα που μπορούν να μας χαρίσουν το bronzer και το highlighter αντίστοιχα.

Το φθινόπωρο, όμως, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Μπορεί να συνεχίζουμε να φοράμε το αντηλιακό μας σε καθημερινή βάση, όμως υπάρχουν κάποια καλλυντικά, τα οποία δεν έχουν λόγο ύπαρξης στο νεσεσέρ μας. Είναι άκρως καλοκαιρινά και καθόλου χρήσιμα τη σεζόν που ξεκινά σε λίγο.

Γιατί, λοιπόν, να μας τρώνε άδικα χώρο στο νεσεσέρ μας και γιατί να μας μπερδεύουν στην καθημερινή skincare & beauty routine μας; Ναι, όπως πολύ καλά κατάλαβες υπάρχουν ορισμένα καλλυντικά που χρησιμοποιούσες το καλοκαίρι και τα οποία δε χρειάζεσαι καθόλου το φθινόπωρο. Είναι εντελώς περιττά και καλό είναι να ξεκινήσεις με αυτά κάνοντας ένα ξεσκαρτάρισμα στο νεσεσέρ σου. Σε ποια καλλυντικά αναφερόμαστε; Κάνε scroll στην παρακάτω gallery και θα μάθεις.

Διάβασε ακόμα: Emmy Awards 2020: Tο μυστικό λάμψης στο μακιγιάζ της Reese Witherspoon