Emmy Awards 2020: Tο μυστικό λάμψης στο μακιγιάζ της Reese Witherspoon

Μαρία Ροδίτη
Emmy Awards 2020: Tο μυστικό λάμψης στο μακιγιάζ της Reese Witherspoon

Τι χρησιμοποίησε η make up artist της ηθοποιού;

Εν μέσω κορονοϊού και υπό εντελώς νέες συνθήκες πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ τα Emmy Awards 2020. Η φετινή απονομή των τηλεοπτικών βραβείων ήταν αρκετά διαφορετική από όσα ξέραμε μέχρι και σήμερα μιας και οι μεγάλες εκδηλώσεις με πλήθος κοινού δεν μπορούν να πραγματοποιούνται εν καιρώ πανδημίας.

Μπορεί, λοιπόν, κόκκινο χαλί να μην υπήρξε, τα virtual Emmy Awards, όμως, μας καθήλωσαν για ακόμη μια φορά και, μάλιστα, φέτος μας έδωσαν τη δυνατότητα να ρίξουμε κλεφτές ματιές στα σπίτια και τους κήπους των celebrities, οι οποίοι -σε πολλές περιπτώσεις- εμφανίζονταν μέσω zoom.

Από όλες τις υπέροχες κυρίες που είδαμε αυτήν τη βραδιά, όμως, αγαπήσαμε ιδιαιτέρως το μακιγιάζ και τη λάμψη στο πρόσωπο της Reese Witherspoon. Η ξανθιά ηθοποιός έκανε όλη την προετοιμασία της εμφάνισής της στον κήπο του σπιτιού της έχοντας στο πλευρό της- εκτός από τη στυλίστρια και τη hairstylist- τη make up artist της, Kelsey Deenihan.

https://www.instagram.com/p/CFYSxKeHX2q

Όπως βλέπεις παραπάνω, η Reese δεν έκανε κάποιο ιδιαίτερα δύσκολο ή έντονο μακιγιάζ. Χρησιμοποίησε μια βάση, αρκετές στρώσεις mascara για έντονες βλεφαρίδες και ένα ζουμερό, κόκκινο κραγιόν. Αυτό, όμως, που ξεχώρισε από το beauty look της ήταν η αβίαστη λάμψη του προσώπου της, που δεν προερχόταν από κάποιο προϊόν make up, ΑΛΛΑ από τα skincare προϊόντα που χρησιμοποίησε και θα τα μάθεις ευθύς αμέσως στην παρακάτω gallery...

Διάβασε ακόμα: Η make up artist της Gigi Hadid αποκάλυψε το trick για τέλειες φακίδες