#ΔείξτεΕμάς: Η καμπάνια της Dove που καταρρίπτει τα στερεότυπα στην ομορφιά

Μαρία Ροδίτη
#ΔείξτεΕμάς: Η καμπάνια της Dove που καταρρίπτει τα στερεότυπα στην ομορφιά

Η εταιρεία Dove παρουσιάζει τις πραγματικές ιστορίες γυναικών πίσω από τα σημάδια της επιδερμίδας τους.

Μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στον χώρο της ομορφιάς, η εταιρεία Dove κάνει για ακόμη μια φορά αισθητή την παρουσία της και μας δίνει ακόμη έναν λόγο να την αγαπήσουμε χάρη στην παγκόσμια καμπάνια της #ΔείξτεΕμάς. Μέσω αυτής της καμπάνιας, η Dove δημιούργησε τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη φωτογραφιών στον κόσμο, με στόχο την κατάρριψη των στερεοτύπων ομορφιάς, την προβολή του αληθινού μας εαυτού και την αυθεντική απεικόνιση των γυναικών στα ΜΜΕ και τη διαφήμιση. Με περισσότερες από 10.000 φωτογραφίες, διαθέσιμες σε όλα τα μέσα, η καμπάνια προβάλλει την αληθινή ομορφιά χωρίς φίλτρα, χωρίς ψηφιακή επεξεργασία και, το κυριότερο, χωρίς διακρίσεις!

Με έμπνευση την παγκόσμια καμπάνια και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, η μάρκα Dove, σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος, προσκάλεσε όλες τις γυναίκες να «αγκαλιάσουν» τη μοναδικότητα της επιδερμίδας τους. Με τη συμμετοχή τους στην ενέργεια #ΔείξτεΕμάς, γυναίκες αφηγήθηκαν τις πραγματικές ιστορίες πίσω από τα σημάδια της επιδερμίδας τους. Έτσι, κάθε σημάδι που στο παρελθόν ίσως θεωρούταν «ψεγάδι», μεταμορφώθηκε σε πηγή αυτοπεποίθησης και όλες μαζί ενίσχυσαν το έργο της ΜΚΟ W.I.N. HELLAS - Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών.

DOVE KAMPANIA

Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της W.I.N. HELLAS - Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών, η μάρκα Dove και η ΑΒ Βασιλόπουλος ξεκίνησαν να προσφέρουν εξειδικευμένα online ψυχο-εκπαιδευτικά προγράμματα για την ενδυνάμωση και τη στήριξη των γυναικών, που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας καμπάνιας #ΔείξτεΕμάς, η μάρκα Dove, σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος, θέλουν να ευχαριστήσουν όλες τις γυναίκες που με τη συμμετοχή σας στην ενέργεια, μοιράστηκαν τις πραγματικές ιστορίες πίσω από τα σημάδια στην επιδερμίδα τους, στηρίζοντας το έργο της ΜΚΟ W.I.N. HELLAS - Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών.

Διάβασε ακόμα: 3 hair color trends που θα μας απασχολήσουν το 2021