Happy new Year! Αυτά είναι τα διαφορετικά beauty resolutions που πρέπει να θέσεις φέτος

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Happy new Year! Αυτά είναι τα διαφορετικά beauty resolutions που πρέπει να θέσεις φέτος

Αλλάξαμε πολύ από πέρισυ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ! Συγνώμη για τις φωνές και καλημέρα αν μόλις ξύπνησες αλλά το 2021 είναι επιτέλους εδώ και κάτι μας λέει πως όλα θα πάνε καλά. Κάθε πρώτη του χρόνου λοιπόν ξεκινάμε τη χρονιά με αισιοδοξία, θέτουμε τα resolutions μας και κάνουμε έναν απολογισμό της περασμένης χρονιάς. Τι καταφέραμε; Πετύχαμε τους beauty στόχους μας; Φέτος θα τα κάνουμε όλα διαφορετικά.

Βλέπεις, δεν πέρασε μία απλή χρονιά. Πέρασε μία χρονιά που δεν είχε προηγούμενο και άλλαξε τις προτεραιότητές μας. Κάθε χρόνο λέμε ότι θα περιποιούμαστε τον εαυτό μας περισσότερο (το κάναμε), ότι θα αφιερώσουμε χρόνο στο δέρμα μας (επίσης το κάναμε), ότι θα τολμήσουμε στο μακιγιάζ (δεν μπορούσαμε), ότι θα κόψουμε αφέλειες (ήταν κλειστά τα κομμωτήρια)…. Ο κορονοϊός μας έκανε να δούμε τα πράγματα διαφορετικά και όλα αυτά που βάζαμε σαν στόχο είναι πλέον δεδομένα μετά από τόσο χρόνο που περάσαμε με τον εαυτό μας. Τι θα υποσχεθούμε λοιπόν φέτος;

Φέτος θα κάνουμε διαφορετικά resolutions που ελπίζουμε να ενισχύσουν τα μαθήματα που πήραμε από την πιο περίεργη χρονιά ever. Θα βρεις τη λίστα μας παρακάτω για να τη διαβάσεις με τον πρωινό σου καφέ και να φτιάξεις και εσύ τη δική σου. Κάνε λοιπόν ένα scroll, δες τη και χαμογέλα όσο πιο πλατιά γίνεται, ήρθε το 2021 και μαζί του έφερε την ελπίδα!

Πάτα εδώ για να δεις όλο το 25 Days of Beauty Countdown