Η Jennifer Lopez εντυπωσιάζει με pixie cut κούρεμα στο επετειακό εξώφυλλο του Allure

Μαρία Ροδίτη
Η Jennifer Lopez εντυπωσιάζει με pixie cut κούρεμα στο επετειακό εξώφυλλο του Allure

Η Λατίνα star καθηλώνει για ακόμη μια φορά με την ομορφιά της!

Αν παρακολουθείς την Jennifer Lopez τα τελευταία χρόνια, σίγουρα θα έχεις καταλάβει πως πρόκειται για έναν χαμαιλέοντα της ομορφιάς. Μεταμορφώνεται σε κάθε event στο οποίο είναι καλεσμένη, υιοθετεί διαφορετικό hair look για να προσαρμόζεται στο concept της κάθε φωτογράφισης. Και το πιο απίστευτο από όλα αυτά είναι πως το κάνει με τεράστια χαρά, αλλά και πως κάθε μεταμόρφωση είναι σαν να «δημιουργήθηκε» για εκείνη.

Το 2020 την είδαμε να υιοθετεί το it κούρεμα της χρονιάς, που δεν ήταν άλλο από το καρέ, να βάζει αφέλειες και extensions, να πειραματίζεται με διαφορετικά χτενίσματα και να το διασκεδάζει. Τώρα, για ακόμη μια φορά, έκανε τη διαφορά και τράβηξε πάλι όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η Jennifer Lopez φωτογραφήθηκε για το επετειακό τεύχος Μαρτίου του Allure έτσι όπως δεν την είχαμε φανταστεί ποτέ. Με pixie cut! Και, όπως ήταν φυσικό, καθήλωσε με την ομορφιά της. Ναι, η superstar πόζαρε με κοντό, αγορίστικο κούρεμα, το οποίο ήταν… κομμένο και ραμμένο πάνω της. Φυσικά, πίσω από το απίστευτο hair look της βρίσκεται ο hair expert, Chris Appleton, τον οποίο η star εμπιστεύεται εδώ και χρόνια, ο Chris Appleton. Όπως, μάλιστα, δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά, «ήθελα να πετύχουμε ένα wet look crop εμπνευσμένο από τα 90s». Και από ό,τι φαίνεται το πέτυχαν και με το παραπάνω. Βέβαια, προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για κάποιο νέο κούρεμα, ή για περούκα.

https://www.instagram.com/p/CLEl1sTg-lv

«Ο Μάρτιος είναι ένας σημαντικός μήνας για εμάς. Γιορτάζουμε τα 30 χρόνια του Allure και δεν γινόταν να το κάνουμε με κανέναν άλλον, παρά μόνο με την Jennifer Lopez», γράφει η λεζάντα του post που δημοσίευσε το περιοδικό στο Instagram account του. Και εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας -για ακόμη μια φορά- από την εκθαμβωτική, γοητευτική και υπέροχη JLo.

«Το να είσαι το λιοντάρι στην τροφική αλυσίδα της pop κουλτούρας ήταν το πιο καθοριστικό χαρακτηριστικό της Jennifer Lopez από τότε που τη γνωρίζουμε. Αλλά δεν είναι το ίδιο άτομο που ήταν τη δεκαετία του 1990. Φυσικά, κανένας από εμάς δεν είναι ίδιος. Έχουμε αλλάξει. Ο κόσμος έχει αλλάξει. Η διαφορά στην περίπτωση της Lopez είναι ότι είχε επιρροή πάνω στην αλλαγή. Όπως ακριβώς το Allure, το οποίο επίσης ενηλικιώθηκε τη δεκαετία του ’90, η Lopez έχει διαμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο ορίζουμε την ομορφιά και τον τρόπο που την “καταναλώνουμε”», αναφέρει το ίδιο post.

https://www.instagram.com/p/CLEztLGhEqG

Και η αλήθεια είναι πως από μόνο του αυτό το εξώφυλλο- χωρίς να έχεις άλλη επαφή με την beauty mogul, JLo- σού δείχνει πως η star είναι ο ορισμός της αλλαγής. Πως στα 51 της χρόνια δεν φοβάται τη μεταμόρφωση, δηλαδή το ανατρεπτικό pixie cut κούρεμα, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να είναι και ultra sexy, μόνο με messy wet hair look, sexy glow στην επιδερμίδα και ένα nude lip gloss. Τολμάει, δοκιμάζει, πειραματίζεται και το τελικό αποτέλεσμα… είναι πάντα με το μέρος της!

Διάβασε ακόμα: Happy birthday! Γιορτάζουμε την Jennifer Aniston με 10 από τα ωραιότερα beauty looks της