Happy birthday! Γιορτάζουμε την Jennifer Aniston με 10 από τα ωραιότερα beauty looks της

Μαρία Ροδίτη
Happy birthday! Γιορτάζουμε την Jennifer Aniston με 10 από τα ωραιότερα beauty looks της

Η ελληνικής καταγωγής star μάς έχει μαγέψει ουκ ολίγες φορές με το μακιγιάζ και τα χτενίσματά της.

Τα 52 της χρόνια κλείνει σήμερα η Jennifer Aniston και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Είναι τόσο φρέσκια, όμορφη, με υπέροχη επιδερμίδα και μαλλιά, που σίγουρα ζηλεύουν (πάντα με την καλή έννοια) και οι 30άρες. Το δικό μας κορίτσι, λοιπόν, -η Jennifer Aniston- έχει γενέθλια και δεν θα μπορούσαμε παρά να της κάνουμε ένα όμορφο beauty αφιέρωμα.

Η Γενοβέφα Αναστασάκη, όπως είναι το ελληνικό της όνομα, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1990 χωρίς να εντυπωσιάσει πολύ κόσμο. Πέρασε απαρατήρητη, οι σειρές στις οποίες συμμετείχε είχαν άδοξο τέλος και έλαβαν πολύ κακές κριτικές. Η ίδια σκέφτηκε να τα παρατήσει, όμως… η τύχη της χαμογέλασε και της έφερε στη ζωή της τη “Rachel”. Εκείνη τη φανταστική φιγούρα από τα «Φιλαράκια», που έμελλε να μείνει αξέχαστη για πολλούς λόγους και κυρίως για το κούρεμά της.

Μη μας πεις πως δεν θυμάσαι το απίστευτο haircut “Rachel”, το οποίο όλες οι γυναίκες ζητούσαν μετά μανίας στα κομμωτήρια τη δεκαετία του 1990! Και που φέτος, ομολογούμε πως είναι και πάλι στη μόδα! Είναι εκείνο το κούρεμα με τα έντονα layers που χαρίζει όγκο και κάνει ενδιαφέροντα ακόμα και τα πιο άτονα μαλλιά.

Η Jennifer Aniston έμεινε στην ιστορία για αυτό το κούρεμα, αλλά όχι μόνο! Στα διάφορα επίσημα και φαντασμαγορικά events κινηματογράφου, μουσικής ή σε πρεμιέρες ταινιών, η διάσημη ηθοποιός μάς χάρισε μερικές από τις πιο ωραίες beauty εμφανίσεις της. Είσαι έτοιμη να τις δεις στην παρακάτω gallery; Κάνε scroll και απόλαυσέ την! Happy birthday, dear Jennifer!

Διάβασε ακόμα: Μπορείς να χρησιμοποιείς το λάδι καρύδας στο πρόσωπό σου;