Happy V-Day από την Angelopoulos Hair Company με προϊόντα Kérastase&Steampod L’Oréal Professionel!

Happy V-Day από την Angelopoulos Hair Company με προϊόντα Kérastase&Steampod L’Oréal Professionel!

Φέτος, γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο με τις μοναδικές προσφορές από την Angelopoulos Hair Company, και προσφέρετε στο ταίρι σας την πιο ρομαντική βραδιά της χρονιάς!

Ανακαλύψτε το εμβληματικό έλαιο της Kérastase που θα κλέψει την καρδιά σας από την πρώτη κιόλας χρήση, χαρίζοντας στα μαλλιά σας εκθαμβωτική λάμψη με υπέροχο άρωμα που διαρκεί έως και 24 ώρες!

p1

Kérastase Limited Edition Elixir Ultime Rouge 100ml

Το κόκκινο είναι το χρώμα της αγάπης που δίνεις και παίρνεις από τους γύρω σου και το χρώμα που σε κάνει να ξεχωρίσεις! Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κάνε δώρο σε αγαπημένα σου πρόσωπα το συλλεκτικό Elixir Ultime Rouge.

Αποκτήστε το

p2

Kérastase Elixir Ultime Original 100ml

Επέλεξε την ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης Elixir Ultime για εκτυφλωτική λάμψη στα μαλλιά σας.

Αποκτήστε το

p3

Επειδή όμως ένα δώρο δεν είναι ποτέ αρκετό, επέλεξε τα πιο αγαπημένα προϊόντα περιποίησης της Kérastase και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα λάμψεις εκείνη τη μέρα!

p5

Kérastase Blond Absolu Cicaflash 250ml

Χαρίστε την απόλυτη ενδυνάμωση και λάμcη στο ξανθό σου με την Τελετουργία Βαθιάς Ενδυνάμωσης Blond Absolu Cicaflash!

Αποκτήστε το

Kérastase Chronologiste Intense Regenerant Mask 200ml

Ζήστε την πολυτελή εμπειρία αναζωογόνησης με τη Μάσκα εντατικής θρέψης της σειράς Chronologiste με πέρλες από χαβιάρι, και χαρίστε μια πολυτελή περιποίηση στα μαλλιά σας.

Αποκτήστε τη

p7

L’Oréal Professionel Steam Pod με ΔΩΡΟ το L’Oréal Professionnel Serie Expert Blow Dry Fluidifier

Tο πρώτο σίδερο ισιώματος παγκοσμίως που μεταφέρει συνεχή και υψηλή ροή ατμού και σε συνδυασμό με τα προϊόντα Steampod εγγυάται εκπληκτικά αποτελέσματα στα μαλλιά κάθε γυναίκας. Λειτουργεί παράγοντας συνεχή και υψηλή ροή ατμού, χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα παραγωγής ατμού.

Το Steampod προσφέρει σαφή πλεονεκτήματα απόδοσης, χάρη σε τεχνικές καινοτομίες :

  • Σύστημα καθαρισμού του νερού για την παραγωγή ατμού με απαράμιλλη καθαρότητα.
  • Αποσπώμενη χτένα που ξεμπλέκει τα μαλλιά πριν από την εφαρμογή.
  • Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία 5 θέσεων (από 170 έως 210 °C) ανάλογα με το επιθυμητό στυλ και το βαθμό ευαισθητοποίησης των μαλλιών.
  • Υψηλής τεχνολογίας ανοδιωμένες κεραμικές πλάκες με μετακινούμενη δομή για ομοιόμορφη πίεση και τέλειο ίσιωμα από τις ρίζες έως τις άκρες με φυσική κίνηση.

Μαζί με κάθε αγορά ΔΩΡΟ το L’Oréal Professionnel Serie Expert Blow Dry Fluidifier που κάνει τα μαλλιά πιο λαμπερά και ελαστικά. Χαρίζει ευκολότερο κράτημα με τη βούρτσα και πιο γρήγορο χτένισμα, παρέχει θερμοπροστασία έως 230°C και προστασία κατά του Φριζαρίσματος για +96 ώρες (έως και 80% υγρασία) και χαρίζει αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 4 ημέρες.

p8

L'Oreal Professionel Karl Lagerfeld Steam Pod Limited Edition + Θήκη Μεταφοράς με ΔΩΡΟ το L’Oréal Professionnel Serie Expert Blow Dry Fluidifier

Η πεμπτουσία του παριζιάνικου στυλ έρχεται στα μαλλιά σας με τη συλλεκτική έκδοση του καλύτερου επαγγελματικού εργαλείου styling με ατμό, Steampod. Δύο εμβληματικές μάρκες, η L’Oréal Professionnel και η Karl Lagerfeld, με κοινή παριζιάνικη κληρονομιά, εμπνεύστηκαν από τη φιλοσοφία του πολυδιάστατου, ανεπιτήδευτου, σικ και τολμηρού χαρακτήρα του γαλλικού στυλ, δημιουργώντας «μαλλιά σε κίνηση». Αποκτήστε ποικίλα look, από ίσια ως σγουρά και κυματιστά, χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητα των μαλλιών.

p9

Η περιορισμένη έκδοση του Steampod συνδυάζει το πρωτοποριακό πνεύμα και την κομψή αισθητική τόσο της L’Oréal Professionnel όσο και της Karl Lagerfeld. Με πιο λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό, σε αδιαφανές μαύρο χρώμα το νέο Steampod διαθέτει ενσωματωμένο δοχείο νερού, περιστρεφόμενο καλώδιο και ενσωματωμένη χτένα. Ακόμα η ανάγλυφη θήκη από faux δέρμα προσφέρει απόλυτη προστασία από τη θερμότητα και εύκολη μεταφορά.

Μαζί με κάθε αγορά ΔΩΡΟ το L’Oréal Professionnel Serie Expert Blow Dry Fluidifier που κάνει τα μαλλιά πιο λαμπερά και ελαστικά. Χαρίζει ευκολότερο κράτημα με τη βούρτσα και πιο γρήγορο χτένισμα, παρέχει θερμοπροστασία έως 230◦C και προστασία κατά του Φριζαρίσματος για +96 ώρες (έως και 80% υγρασία) και χαρίζει αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 4 ημέρες.

p10

L'Oreal Steam Pod + Blow Dry Fluidifier

Για όσους επιθυμούν την κλασσική Steampod με δώρο το Blow Dry Fluidifier

Αποκτήστε το

p11

L'Oreal Karl Lagerfeld Steam Pod + Θήκη + Blow Dry Fluidifier

Για όσους επιθυμούν την Limited έκδοση της Steampod Karl Lagerfeld μαζί με Θήκη μεταφοράς και με δώρο το Blow Dry Fluidifier

Αποκτήστε το

p12

L'Oreal Steam Pod + Blow Dry Fluidifier + Elixir Rouge Ultime

Το πακέτο της Steampod μαζί με το Blow Dry Fluidifier και το Elixir Rouge Ultime

352.60€ ---> 272€

Αποκτήστε το

www.angelopouloshair.gr

https://fb.me/AngelopoulosBrazilianKeratinTreatment

  1. 210 8070187· Kifissia
  2. 210 6811990· Halandri
  3. 2107210040 · Kolonaki
  4. 216 7006969· Glyfada
  5. 210 5777870· Peristeri
  6. 213 0380685· Piraeus
  7. 22890 20150· Mykonos (cavo tagoo)
  8. 210 6921050· Ampelokipoi
  9. 210 9346713· Nea Smyrni
  10. 210 6200830 . Eshop angelopouloshair