OMG! Δεν είμαι lipstick lover αλλά αυτό το app με έχει κάνει να θέλω να αγοράσω κραγιόν άμεσα…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
OMG! Δεν είμαι lipstick lover αλλά αυτό το app με έχει κάνει να θέλω να αγοράσω κραγιόν άμεσα…

Ο οίκος Chanel μας έκανε ένα υπέροχο δώρο…

Την ταινία fifth element την είδα πολύ πριν γίνω beauty. Μία σκηνή ωστόσο μου έμεινε αξέχαστη και είναι η legendary στιγμή που η Milla δοκιμάζει το Chanel gadget που της έκανε ένα άψογο πορτοκαλί μακιγιάζ σε δευτερόλεπτα. Δεν θα ξεχάσω τον ενθουσιασμό μου μόλις το είδα…

milla chanel

Γιατί έκανα όμως αυτό τον πρόλογο; Γιατί το 1997 που βγήκε η συγκεκριμένη ταινία και είδα αυτή τη σκηνή που μου έμεινε αξέχαστη, όλα αυτά ήταν επιστημονική φαντασία. Έλα όμως που έφτασα να σου γράφω το 2021 και να μην μου φαίνεται τόσο εξωπραγματικό αυτό το gadget και μάλιστα, να μην μου φαίνεται παράλογο που ένας οίκος όπως η Chanel είχε βάλει την υπογραφή του τότε. Βλέπεις, μόλις σήμερα έμαθα για το νέο, hi tech εγχείρημα του οίκου που δεν είναι άλλο από το lipscanner, το application που με έχει κάνει να θέλω να αγοράσω όχι ένα κραγιόν αλλά ΟΛΑ τα κραγιόν.

032c8a9bf51c43572ce878d6d9791b410a chanel lipscanner.rsquare.w700

Δημιουργήθηκε από τον οίκο Chanel μετά από πολύμηνη συνεργασία του CX Lab με το CHANEL Makeup Creation Studio. Χρειάστηκε καιρός για να δημιουργηθεί ένας αλγόριθμος, μοναδικός στον οίκο Chanel, και να «εκπαιδευτεί» μέσα παό το σκανάρισμα δεκάδων χιλιάδων προσώπων. Τι κάνει; Πάτα play και θα καταλάβεις!



Δεν είναι υπέροχο; Μπορείς να σκανάρεις όποιο χρώμα σου αρέσει, ακόμη και χείλη stars ή απλών κοριτσιών και στη συνέχεια το lipstick scanner θα σου προτείνει την πιο κοντινή Chanel απόχρωση. H επιλογή γίνεται σε κλάσματα του δευτερολέπτου και από 400 προϊόντα χειλιών, το lipscanner σου δείχνει την απόχρωση που σε ενδιαφέρει, σε όλες τις διαθέσιμες υφές (ματ, λαμπερό, διάφανο, μεταλλικό) ενώ σου επιτρέπει ΚΑΙ να τη δοκιμάσεις.

lipscanner body1

Ναι, ναι μπορείς να πατήσεις επάνω στο κραγιόν που σου προτείνει το app και αμέσως το βλέπεις φορεμένο όχι σε φωτογραφία αλλά live. Αντιλαμβάνεσαι ότι για πολλές ώρες δεν μπορούσα να ασχοληθώ με τίποτα άλλο και ομολογώ ότι, αν και δεν είμαι lipstick lover, κατέληξα να θέλω να αγοράσω παραπάνω από δέκα κραγιόν… Αν λοιπόν θέλεις να περάσεις πραγματικά πολύ ωραία σήμερα, κατέβασε το Lipscanner και enjoy…

Διάβασε ακόμα: 10 κρέμες με χρώμα για υπέροχο δέρμα σε κάθε Zoom call