Golden Globes 2021: Όλα τα beauty looks της βραδιάς

Golden Globes 2021: Όλα τα beauty looks της βραδιάς

Αν και δεν υπήρχε κόκκινο χαλί, δεν έλειψε η λάμψη και η ομορφιά.

Η 78η τελετή των Golden Globes έφτασε και δεν μοιάζει με καμία άλλη όπως είναι λογικό. Η πανδημία δεν είναι κάτι που έχουμε ξαναζήσει στη σύγχρονη εποχή και η σεζόν των βραβείων είναι αναμενόμενο να μην είναι όπως την έχουμε συνηθίσει. Υπό κανονικές συνθήκες θα παρακολουθούσαμε εδώ και ώρα τους σταρ να παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί όμως φέτος, είμαστε στα social media από προφίλ σε προφίλ για να δούμε τι έκαναν τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Δεν μας πειράζει καθόλου! Έχουμε προσαρμοστεί στις συνθήκες και θα απολαύσουμε έτσι κι αλλιώς τους αγαπημένους μας σταρ να ετοιμάζονται αλλά και να βραβεύονται στην πιο ιδιαίτερη Golden Globes τελετή που έχει γίνει ποτέ στα χρονικά. Οι δύο παρουσιάστριες Tina Fey και Amy Poehler βρίσκονται στις δύο διαφορετικές ακτές, το Hollywood και τη Νέα Υόρκη, και από εκεί θα μεταφέρουν τον παλμό και τους νικητές των βραβείων ενώ εμείς θα παρακολουθούμε (όπως και πολλοί ακόμα σταρ) με τις πιτζάμες μας από την Ελλάδα.

Μέχρι να ξεκινήσει λοιπόν η τελετή, δες τις σταρ που ανέβασαν τα τελικά τους look στα social media στην παρακάτω gallery (και εδώ αν θες να μάθεις τι φόρεσαν!) που θα ανανεώνεται συνεχώς καθώς θα εμφανίζονται ακόμα περισσότερα από τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Διάβασε ακόμα: Οι φετινές Χρυσές Σφαίρες δεν θα έχουν κόκκινο χαλί γι᾽αυτό… ας θυμηθούμε τις περσινές