Αθηνά Οικονομάκου: Άνοιξε το χρώμα των μαλλιών της και ο Νικόλας Βιλλιώτης μας τα είπε όλα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αθηνά Οικονομάκου: Άνοιξε το χρώμα των μαλλιών της και ο Νικόλας Βιλλιώτης μας τα είπε όλα

Η Αθηνά ανανεώθηκε και εμείς μάθαμε τις λεπτομέρειες

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία όμορφη μανούλα που περιμένει το δεύτερο παιδάκι της σύντομα. Είναι από τα αγαπημένα μας κορίτσια εδώ στο queen αλλά είναι και ένα από τα αγαπημένα κορίτσια του Νικόλα Βιλλιώτη, του hair colorist που λατρεύουμε. Όπως ήταν λοιπόν φυσικό, η Αθηνά επισκέφθηκε το κομμωτήριό του στο κέντρο για να κάνει ένα ανοιξιάτικο φρεσκάρισμα στο χρώμα της και το αποτέλεσμα ήταν απλά άψογο!

Φυσικά δεν περιμέναμε ούτε λεπτό και επικοινωνήσαμε με τον Νικόλα ο οποίος πολύ ευγενικά μας αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της αλλαγής: «Ανοίξαμε αρκετά το χρώμα της Αθηνάς και το αποτέλεσμα ήταν αυτό το τέλειο μπεζ ξανθό. Της πάει πολύ, ιδιαίτερα με τον τόνο της επιδερμίδας της , τη φωτίζει αν και λάμπει έτσι κι αλλιώς τώρα που είναι έγκυος» είπε και έτσι μας έδωσε αφορμή να ρωτήσουμε για την εγκυμοσύνη και τη βαφή στα μαλλιά.

athinao1konomakou 167621548 279667380375447 4583927131518239520 n

«Στην Αθηνά κάναμε painting, η βαφή δεν ακούμπησε τη ρίζα ούτε και το δέρμα του κεφαλιού της συνεπώς ήταν ασφαλής. Βέβαια, αν κάποια γυναίκα είναι σε ενδιαφέρουσα και θέλει να βάψει τα μαλλιά της πρέπει πάντοτε να συμβουλεύεται τον γιατρό της. Με το painting ωστόσο η βαφή δεν έρχεται σε επαφή με το κεφάλι» απάντησε τονίζοντας αρκετές φορές το πόσο σημαντική είναι η επικοινωνία με τον γιατρό. Βέβαια, η Αθηνά μίλησε στο Instagram και για μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά της, τις οποίες σκέφτεται να κάνει αφού γεννήσει αλλά για αυτές… Ο Νικόλας τήρησε σιγή ιχθύος!

Η εχεμύθειά του και η διακριτικότητά του εξάλλου, είναι μερικοί ακόμα λόγοι για τους οποίους οι αγαπημένες μας celebrities τον εμπιστεύονται και τον προτιμούν. Δεν πειράζει λοιπόν που δεν καταφέραμε να μάθουμε τα μελλοντικά σχέδια της Αθηνάς, σημασία έχει ότι τώρα έχει το τέλειο χρώμα που της αρέσει πολύ (όπως κάθε φορά) και ότι όταν με το καλό κάνει την αλλαγή της, εμείς θα μιλήσουμε και πάλι με τον Νικόλα και θα μάθουμε τα πάντα!

Διάβασε ακόμα: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Μία διαφορετική κουβέντα για το χρώμα με τον Νικόλα Βιλλιώτη