Η Vichy ολοκληρώνει μία από τις best selling σειρές της!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Η Vichy ολοκληρώνει μία από τις best selling σειρές της!

…με την προσθήκη της κρέμας ματιών Neovadiol Rose Platinium EYES

H Vichy προσφέρει μία ολοκληρωμένη και καινοτόμο λύση για τη φροντίδα της ώριμης επιδερμίδας γυναικών ηλικίας 65+ με τη σειρά Neovadiol Rose Platinium. Η σειρά απευθύνεται σε γυναίκες ώριμης ηλικίας που θέλουν ωστόσο η επιδερμίδα τους να ακτινοβολεί υγεία και ζωντάνια και βοηθά στην απαλλαγή του προσώπου από τον θαμπό τόνο καθώς και στην ανάκτηση πιο σφριγηλής επιδερμίδας με ρόδινη λάμψη.

vichy 3

Η ολοκληρωμένη πρόταση Neovadiol Rose Platinium περιλαμβάνει τρία νέα, υπέροχα προϊόντα!

night

ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ ROSE PLATINIUM
Η κρέμα νυκτός είναι εξαιρετικά σημαντική στη ρουτίνα περιποίησης της κάθε γυναίκας καθώς το βράδυ το δέρμα επανορθώνεται από τις βλάβες που έχει υποστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και αναπληρώνει τις άμυνες του καθώς προετοιμάζεται για την επόμενη μέρα. Η Vichy κατανοεί τις ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας και προτείνει την Neovadiol Rose Platinium Night που αναζωογονεί και δυναμώνει την επιδερμίδα προσφέροντας άμεση δράση κατά των γραμμών ύπνου.

Η σύνθεση της κρέμας νύχτας Neovadiol Rose Platinium είναι εμπλουτισμένη με ασβέστιο και φυτικά σάκχαρα ώστε να καταπολεμά αποτελεσματικά τα σημάδια του ύπνου, να επαναφέρει τη φρεσκάδα και τη λάμψη μεταμορφώνοντας έτσι την επιδερμίδα αισθητά σε βάθος χρόνου. Πιο συγκεκριμένα, το ασβέστιο ενισχύει τους ινοβλάστες και βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας προσφέροντας ενδυνάμωση και επαναφορά της φυσικής λάμψης. Τα φυτικά σάκχαρα, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, γεμίζουν τις ρυτίδες και προσφέρουν πυκνότητα.

day

ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ROSE PLATINIUM
Η κρέμα ημέρας Neovadiol Rose Platinium είναι μία εξειδικευμένη κρέμα για τις ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας, χαρίζοντας θρέψη, ενδυνάμωση και λάμψη.
Με τη βελούδινη και δροσερή υφή της καθώς και με το διακριτικό άρωμα τριαντάφυλλο, η κρέμα ημέρας Rose Platinium μετατρέπει την περιποίηση της επιδερμίδας σε τελετουργικό υγείας και ευεξίας.

Τα συστατικά κλειδί της σύνθεσης της κρέμας ημέρας Neovadiol Rose Platinium είναι το ασβέστιο, οι φυσικές μεταλλικές χρωστικές, και το κερί μελισσών. Το φυσικό ασβέστιο βελτιώνει την ποιότητα της κεράτινης στιβάδας ενώ παράλληλα διασφαλίζει την ανθεκτικότητα του επιδερμιδικού φραγμού. Χάρη στην αρμονική χρωματική συνάφεια των μεταλλικών χρωστικών με την επιδερμίδα, η κρέμα ημέρας χαρίζει υπέροχο και λαμπερό δέρμα ενώ το κερί μελισσών καταπραΰνει, προστατεύει, και θρέφει την επιδερμίδα. Αυτή η σύνθεση εξασφαλίζει μία πιο λεία, δυνατή, και σφριγηλή επιδερμίδα σε μόνο τέσσερις ώρες.

eye

ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ ROSE PLATINIUM
Η αντιγηραντική Neovadiol Rose Platinium Eyes είναι ιδανική ώριμες και ευαίσθητες επιδερμίδες και η σύνθεση της έχει σχεδιαστεί ώστε να μειώνει αισθητά το οίδημα των βλεφάρων και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Η κρέμα ματιών Rose Platinium είναι υποαλλεργική και δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένη σε ευαίσθητη επιδερμίδα.

Η σύνθεση της Neovadiol Rose Platinium Eyes είναι ενισχυμένη με καφεΐνη για την ελάττωση του οιδήματος, με ασβέστιο για ενδυνάμωση, και με Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό της Vichy για αναζωογόνηση της επιδερμίδας στην περιοχή των ματιών. Επιπλέον, περιέχει εκχύλισμα τριαντάφυλλου και ροζ μεταλλικές χρωστικές, όπως όλα τα προϊόντα της σειράς Neovadiol Rose Platinium, για να εξασφαλίσει την απόλαυση της χρήσης και να ενισχύσει το φυσικό υγιές αποτέλεσμα.

vichy 2

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙΣ…
Η Vichy έχει δημιουργήσει την ιστοσελίδα No Pause At Meno- Pause: Τα πάντα για την Εμμηνόπαυση, με σκοπό να μοιραστεί την εμπειρία 15 χρόνων έρευνας και να στηρίξει κάθε γυναίκα στην περίοδο της εμμηνόπαυσης. Η ιστοσελίδα είναι εμπλουτισμένη με πληροφορίες από εννέα ειδικούς από διαφορετικές ιατρικές ειδικότητες οι οποίοι απαντούν ερωτήσεις για την εμμηνόπαυση και δίνουν συμβουλές σε έξι θεματικές κατηγορίες: skin & beauty, health, wellness, skin & nutrition, intimacy και εσωτερικά στην επιδερμίδα.