Oscars 2021: Το νέο κούρεμα της Halle Berry ήταν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της βραδιάς

Μαρία Ροδίτη
Oscars 2021: Το νέο κούρεμα της Halle Berry ήταν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της βραδιάς

Τεράστια η αλλαγή της star!

Τα Oscars 2021 πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας και είχαν όλη την αίγλη και τη λάμψη που μας έλειψε τόσους μήνες λόγω των περιοριστικών μέτρων του κορονοϊού. Μπορεί να αναβλήθηκαν και να διεξάχθηκαν λίγους μήνες αργότερα από ό,τι είχαμε συνηθίσει (συνήθως λάμβαναν χώρα τον Φεβρουάριο), αλλά μας αποζημίωσαν.

Είδαμε και πάλι ένα λαμπερό κόκκινο χαλί, με red carpet δημιουργίες των μεγάλων Οίκων Μόδας φορεμένες από τις αγαπημένες μας stars. Λατρέψαμε, όμως, και τα beauty looks των διάσημων κυριών, ενώ- όπως σχεδόν κάθε χρόνο- είδαμε celebrities να λανσάρουν σε αυτό το γεγονός μια νέα αλλαγή στην εικόνα τους. Η μία star που μας εξέπληξε ήταν η Margot Robbie, η οποία περπάτησε στο κόκκινο χαλί με μακριά καστανόξανθα μαλλιά, low ponytail και αφέλειες.

Η πιο δραστική αλλαγή, όμως, που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό ήταν αυτή που έκανε η Halle Berry. Η 54χρονη ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί με maxi δημιουργία σε magenta απόχρωση και ένα… πολύ, πολύ κοντό καρέ κούρεμα. Κι ενώ τόσο καιρό την είχαμε συνηθίσει με μεσαίου μήκους μαλλιά σε shag κούρεμα, τώρα η star επέλεξε ένα καρέ που έφτανε λίγο κάτω από τα αυτιά με φιλάρισμα στις άκρες, το οποίο έδινε όγκο στα μαλλιά, και πολύ κοντές αφέλειες (aka baby bangs).

Στην παρακάτω gallery θα δεις αναλυτικά το νέο κούρεμα της Halle Berry και θα διαπιστώσεις πως είναι κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος! Το συγκεκριμένο κούρεμα την κάνει να δείχνει αρκετά νεότερη, είναι φρέσκο και- ενώ θα λέγαμε πως δεν ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες- κολακεύει απίστευτα τη Halle. Για δες και... τα συμπεράσματα δικά σου!

Διάβασε ακόμα: Oscars 2021: Όλα τα beauty looks της βραδιάς