Για να έχεις την ομορφότερη επιδερμίδα που είχες ποτέ το καλοκαίρι, χρειάζεσαι μόλις 2 συστατικά

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Για να έχεις την ομορφότερη επιδερμίδα που είχες ποτέ το καλοκαίρι, χρειάζεσαι μόλις 2 συστατικά

…και υπάρχει μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης που έχει και τα δύο!

Το καλοκαίρι η επιδερμίδα μας υποφέρει. Αυτό είναι ένα γεγονός αδιαπραγμάτευτο γι’ αυτό έγινε εισαγωγή για την σημερινή μας κουβέντα. Η ζέστη, ο ήλιος, το αλάτι, το χλώριο «επιτίθενται» στο δέρμα μας. Το αφυδατώνουν, το κάνουν ξηρό και άγριο και μοιραία, οι ανάγκες του, προκειμένου να παραμένει υγιές και όμορφο, αυξάνονται. Φυσικά το αντηλιακό είναι το νούμερο ένα προϊόν που η επιδερμίδα απαιτεί το καλοκαίρι (και τον χειμώνα) όμως και η υπόλοιπη περιποίηση που της προσφέρουμε πρέπει να είναι «συντονισμένη» με τις ανάγκες της. Ποιες είναι όμως αυτές;

ALOI GARNIER

Αφενός χρειάζεται ενυδάτωση, είναι άλλωστε το Α και το Ω για μία υγιή επιδερμίδα. Έπειτα, χρειάζεται συστατικά που καλμάρουν, καταπραΰνουν, θρέφουν και προωθούν την αναδόμηση. Τα συστατικά που μπορούν να προσφέρουν όλα τα παραπάνω είναι πολλά δεν είναι όμως όλα τόσο αποτελεσματικά. Μπορεί να έχουν ονομασίες που μοιάζουν βγαλμένες από ταινία επιστημονικής φαντασίας αλλά κάποιες φορές, η πιο απλή «οδός» είναι και η πιο αποτελεσματική. Αυτά λοιπόν που πραγματικά χρειάζεται η επιδερμίδα σου το καλοκαίρι είναι το Υαλουρονικό Οξύ και η Αλόη. Ναι, τα πιο διάσημα (αν θέλεις και κοινά) ενυδατικά και καταπραϋντικά συστατικά, είναι εκείνα που έχουν όλα όσα χρειάζεται η επιδερμίδα σου. Μάλιστα, υπάρχει μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης που έχει βασιστεί στη δύναμη και των δύο και τα έχει συνδυάσει δημιουργώντας προϊόντα που πραγματικά θα λατρέψεις εσύ αλλά και η επιδερμίδα σου. Ώρα να καλωσορίσεις στην περιποίησή σου τη σειρά Garnier Hyaluronic Aloe με Υαλουρονικό Οξύ + Βιολογική Αλόη.

1

Η σειρά αποτελείται από 6 προϊόντα (Αφρό καθαρισμού, νερό micellaire, gel καθαρισμού, tissue μάσκα, jelly για κανονικές επιδερμίδες και κρέμα για ξηρές) και όλα μαζί συνδυαστικά μπορούν να σου χαρίσουν το πιο απαλό, υγιές, ενυδατωμένο δέρμα που είχες ποτέ. Βλέπεις, το υαλουρονικό οξύ μπορεί να «παγιδεύσει» υγρασία πολλαπλάσια του βάρους του και να τη μεταφέρει στις άνω στοιβάδες της επιδερμίδας για εντατική ενυδάτωση. Παράλληλα, η βιολογική αλόη μεταφέρει και εκείνη πλούσια αντιοξειδωτικά, ενυδατικά και καταπραϋντικά συστατικά ώστε, μαζί με το υαλουρονικό οξύ, να σου χαρίσει το maximum της φροντίδας που έχει ανάγκη η επιδερμίδα. Γιατί κάνει τη διαφορά ολόκληρη η σειρά Garnier Hyalurionic Aloe; Γιατί σου χαρίζει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του Υαλουρονικού οξέος και της αλόης από τα βήματα του καθαρισμού!

9

Παραδοσιακά, τα προϊόντα με υαλουρονικό οξύ είναι συνήθως serum, essences ή και αμπούλες καθώς πρέπει να εφαρμοστούν πριν από άλλα προϊόντα ώστε να καταφέρουν να εισχωρήσουν στην επιδερμίδα. Τα εργαστήρια της Garnier ωστόσο, δημιούργησαν φόρμουλες καθαριστικών με υαλουρονικό οξύ τα οποία παρέχουν αυτή την πολύτιμη ενυδάτωση που υπόσχεται αυτό το συστατικό στην επιδερμίδα, από τον καθαρισμό. Μάλιστα, είναι τόσο απαλά και ευεργετικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο από κανονικές, ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες, όσο και από λιπαρές ή μεικτές. Ας μιλήσουμε όμως πιο συγκεκριμένα.

7

GARNIER, GEL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ HYALURONIC ALOE
Πρόκειται για ένα δροσερό gel που κάνει πλούσιο αφρό και απομακρύνει τους ρύπους αλλά και τη λιπαρότητα, κάνοντας παράλληλα τους πόρους λιγότερο εμφανείς. Είναι η ιδανική λύση για κάθε τύπο επιδερμίδας αφού καθαρίζει απαλά αλλά σε βάθος και εξισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα, προστατεύοντας τον δερματικό της φραγμό.

8

GARNIER, ΑΦΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ HYALURΟNIC ALOE
Αυτός ο αφρός κάνει 50% πιο πυκνό αφρό από άλλα καθαριστικά και η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη από εκατομμύρια micro-bubbles τα οποία εισχωρούν στους πόρους της επιδερμίδας απομακρύνοντας το σμήγμα και τους ρύπους ενώ παράλληλα μεταφέρουν πολύτιμο υαλουρονικό οξύ για αποτέλεσμα ενυδάτωσης που διαρκεί και δέρμα εμφανώς ανανεωμένο μέσα σε μόλις 3 ημέρες.

6

GARNIER, NEΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ MICELLAΙHYALURONIC ALOE
Είναι ένα νερό με μικκύλια, εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και αλόη που απομακρύνει και το τελευταίο ίχνος ρύπων και λιπαρότητας, δροσίζει, ενυδατώνει σε βάθος και αφήνει την επιδερμίδα μοναδικά απαλή και φρεσκαρισμένη.

3

Και τα τρία προϊόντα θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σου το καλοκαίρι και ναι, χρειάζεσαι και τα τρία. Το Garnier, Hyaluronic Aloe Gel Wash θα γίνει το προϊόν που χρησιμοποιείς κάθε πρωί για να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου και θα ενισχύεις τη δράση του με το Garnier, Νερό Καθαρισμού Micellaire Hyaluronic Aloe. Ο βραδινός σου καθαρισμός θα γίνεται με το Garnier, Hyaluronic Aloe Foam που θα απομακρύνει το αντηλιακό, το μακιγιάζ και όλα όσα συσσωρεύτηκαν στο πρόσωπό σου μέσα στην ημέρα ενώ θα ολοκληρώνεται με το δροσερό Garnier, Νερό Καθαρισμού Micellaire Hyaluronic Aloe. Αρκετά όμως με τον καθαρισμό, ώρα να περάσουμε στην κρέμα ή μάλλον στην κρέμα και το jelly! Η σειρά Garnier Hyaluronic Aloe αποτελείται από 2 ενυδατικά προϊόντα: Την Hyaluronic Aloe Cream και το υπέροχο (και αγαπημένο μας) Hyaluronic Aloe Jelly.

4


GARNIER, HYALURONIC ALOE JELLY
Σκέψου ένα απολαυστικό… ζελέ! Φρέσκο και δροσιστικό, είναι το hero προϊόν της σειράς και αυτό που μας έχει ξετρελάνει. Η απίθανα φρέσκια σύνθεσή του μεταφέρει ενυδάτωση και θρεπτικά συστατικά στην επιδερμίδα χωρίς να την επιβαρύνει ενώ την κάνει μοναδικά απαλή και μοιάζει σα να μην έχεις φορέσει τίποτα. Είναι ιδανικό για κανονικές επιδερμίδες αλλά εμείς το έχουμε λατρέψει και σε μεικτές, ακόμα και λιπαρές.

5

GARNIER HYALURONIC ALOE CREAM
Λεπτόρρευστη, δροσερή και υπέροχα ενυδατική, αυτή η κρέμα είναι ιδανική για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες και προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί 48 ώρες ενώ παράλληλα δίνει μία αίσθηση άνεσης χωρίς τραβήγματα.

2

Περίμενε όμως, δεν τελειώσαμε. Μιλήσαμε από την αρχή για μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης από την Garnier και μία σειρά δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένη χωρίς… μάσκα! Η σειρά Garnier Hyaluronic Aloe περιλαμβάνει και μία απολαυστική tissue μάσκα με ορό, την Garnier Hyaluronic Aloe Serum Tissue Mask. Η σύνθεσή της μεταφέρει στην επιδερμίδα σου ενυδατικό ορό με αλόη και υαλουρονικό οξύ που ισούται με όσο θα εφάρμοζες μία ολόκληρη εβδομάδα. Μπορείς να την κάνεις στο τέλος της εβδομάδας και προτείνουμε να την φυλάξεις στο ψυγείο καθώς είναι ό, τι ακριβώς χρειάζεσαι το δέρμα σου μετά τη θάλασσα!

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά που μπορεί να κάνει η Garnier και η σειρά Garnier Hyaluronic Aloe για εσένα και την επιδερμίδα σου θέλουμε να σε ενημερώσουμε και για κάτι εξίσου σημαντικό…Όλα τα προϊόντα Garnier, σε όλον τον κόσμο, είναι πλέον επισήμως εγκεκριμένα από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International, ενός οργανισμού με ηγετική θέση και δράση-πρότυπο στη μάχη κατά των δοκιμών σε ζώα! Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα δεν περιέχουν ζωικά συστατικά ή συστατικά ζωικής προέλευσης και ότι η Garnier δεν κάνει δοκιμές σε ζώα!

cruelty

Ανάλογα λοιπόν με τις ανάγκες σου, η καλοκαιρινή σου περιποίηση θα είναι «βουτηγμένη» στο υαλουρονικό οξύ και τη βιολογική αλόη από το πρώτο πρωινό βήμα ως και το τελευταίο βραδινό. Έτσι, με μόλις 2 κλασικά συστατικά, θα έχεις το πιο όμορφο καλοκαιρινό δέρμα που είχες ποτέ και θα απολαύσεις κάθε στιγμή χωρίς κανένα άγχος. Αναζήτησε την ολοκληρωμένη σειρά Garnier Hyaluronic Aloe στα καταστήματα και κάνε δική σου την πιο εντατική και απολαυστική, καλοκαιρινή (και όχι μόνο) ενυδάτωση ever.