Mega guide: 15 hair mist που μυρίζουν καλύτερα από το άρωμά σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Mega guide: 15 hair mist που μυρίζουν καλύτερα από το άρωμά σου

Αν τα αρώματα σου φαίνονται βαριά για το καλοκαίρι, αλλά εξακολουθείς να θέλεις να αφήνεις μία ευωδιά καθώς περπατάς, χρειάζεσαι ένα hair mist και έχουμε τα καλύτερα εδώ!

Καλοκαιράκι! Είναι η ομορφότερη εποχή του χρόνου, γεμάτη ανεμελιά, φλερτ, ηλιοβασιλέματα, βουτιές, μαυρισμένο δέρμα και όνειρα. Έχει όμως και ένα μειονέκτημα το οποίο επιλέγουμε να μην σχολιάζουμε αρνητικά: Τη ζέστη!

Η ζέστη είναι αυτό που μας λείπει καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα αλλά όταν έρχεται, μας κάνει να γκρινιάζουμε… ή τουλάχιστον κάνει εμένα να γκρινιάζω (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη).


via GIPHY


Ιδρώτας, χαλασμένο μακιγιάζ, συγκάματα… Ναι, συγκάματα, τι; Η ζέστη δεν είναι cute και σα να μην έφτανε το γεγονός ότι μπορεί να επηρεάσει δραματικά το cuteness μας, επηρεάζει και το πώς μυρίζουμε.

Ναι, έχω μιλήσει αναλυτικά για το σύγκαμα εδώ…

Άρωμα VS Ζέστη

Όταν έξω η ατμόσφαιρα μοιάζει με καζάνι που βράζει, δεν μπορούμε ακριβώς να ψεκαστούμε με το άρωμά μας. Δηλαδή μπορούμε, αλλά δεν θα είναι ευχάριστο ούτε για εμάς, ούτε και για τους γύρω μας.

Το άρωμα στον ήλιο γίνεται ακόμα πιο βαρύ και μιας που το έφερε η κουβέντα, πρέπει να ξέρεις ότι, αν ψεκάσεις το δέρμα σου με άρωμα και κάτσεις στον ήλιο μπορεί να αποκτήσεις έναν ωραιότατο λεκέ. Δεν είναι αυτό το θέμα μας ωστόσο.

MALLIA AROMA

Το θέμα μας είναι ότι θέλουμε να μυρίζουμε όμορφα και το καταφέρνουμε με το αποσμητικό και τα body lotion ή mist μας αλλά… δεν είμαστε σαγηνευτικές.

Δες ωστόσο μερικά ευωδιαστά body lotion για το καλοκαίρι

Η έξυπνη επιλογή!

Δεν περπατάμε αφήνοντας ένα «μονοπάτι» ευωδιάς πίσω μας. Οι κρέμες και τα mist δεν έχουν αυτό το εφέ αλλά τα hair mists το έχουν!

Και κάπως έτσι, φτάνουμε στο θέμα του σημερινού mega gallery: Τα hair mist που μυρίζουν καλύτερα από το άρωμά σου στους 40 βαθμούς.

Επιλογές έχουμε πολλές και για να μην σε πιάσει πονοκέφαλος στα καταστήματα, αποφάσισα να διαλέξω μερικά ολοκαίνουργια και super αισθησιακά αρώματα μαλλιών μαζί με παλαιότερα αγαπημένα, να τα βάλω σε μία gallery και να σε καλέσω να τα δεις.


via GIPHY


Είναι όλα παρακάτω, 15 στον αριθμό, και δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις. Και επειδή ξέρω ότι θα ρωτήσεις, όχι δεν αφυδατώνουν τα μαλλιά σου, αντιθέτως! Τα θρέφουν και τα ενυδατώνουν γιατί είναι ειδικά μελετημένα ώστε να φέρονται άψογα στην τρίχα. Enjoy…

ΑΝ δεν σε έπεισα, δες εδώ μερικά τέλεια –κανονικά- αρώματα για την τσάντα σου