Εχμ.. Συγκάηκες; Μην ντρέπεσαι συμβαίνει σε όλες μας και υπάρχει λύση

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Εχμ.. Συγκάηκες; Μην ντρέπεσαι συμβαίνει σε όλες μας και υπάρχει λύση

Διάβασε πως θα αποφύγεις το πιο ενοχλητικό πράγμα του καλοκαιριού μετά τα κουνούπια

Οι τελευταίες μέρες είναι καυτές… όσο καυτές είναι τα σόρτς και τα φορέματα που φοράς για να δροσίζεσαι στον καύσωνα. Μπορεί λοιπόν αυτά τα ρούχα να σε διατηρούν κάπως πιο δροσερή όταν καίγεται ο κόσμος γύρω σου αλλά… Δεν προστατεύουν τους μηρούς σου! Κάπου εκεί έρχεται το σύγκαμα σαν φυσιολογική συνέπεια της τριβής των ποδιών σου μεταξύ τους και αν δεν σου έχει συμβεί ποτέ γιατί τα πόδια σου είναι τόσο αδύνατα που δεν ενώνονται τότε… Γεια, τα λέγαμε. Αν σου έχει συμβεί τότε ξέρεις για τι πράγμα μιλάμε.

simon hajducki gJZbmxs4QmQ unsplash

Η επιδερμίδα είναι ερεθισμένη και τσούζει, το δέρμα μοιάζει να φλέγεται και μετά από λίγο ξεφλουδίζει. Είναι ό, τι χειρότερο μπορεί να συμβεί στα πόδια σου μετά τα κουνούπια! Δεν είναι όμως κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεσαι. Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό όταν έξω έχει θερμοκρασίες που φτάνουν στο κόκκινο, όταν ιδρώνεις ακατάπαυστα και δεν έχεις βάλει κάτι για να προστατέψεις το δέρμα σου. Τι πρέπει να βάλεις; Υγρό ταλκ…

10 4869e4a48e9861eb5675d8247875d0d9

Ναι, αυτό που βάζουν στα μωρά! Δεν σου λέμε να χρησιμοποιήσεις το κλασικό ταλκ γιατί θα γίνεις ολόλευκη, πράγμα που μπορεί σαν αποφύγεις με το υγρό ταλκ. Εμείς λατρεύουμε το Frezyderm, Liquid Talk αφενός γιατί μυρίζει υπέροχα και αφετέρου γιατί απορροφά την επιφανειακή υγρασία και προστατεύει το δέρμα από την επαφή με ερεθιστικούς παράγοντες χωρίς να προκαλεί αφυδάτωση, έχοντας παράλληλα αντιφλογιστική και καταπραϋντική δράση. Κάνει τα πάντα δηλαδή για να προστατέψει το δέρμα μας! Μην ντρέπεσαι λοιπόν και βάλε λίγο υγρό ταλκ πριν βγεις έξω στη ζέστη *κλείνουμε το μάτι πονηρά*.

Διάβασε ακόμα: Έχουμε ένα ΜΑΓΙΚΟ tip για να μην ζεσταίνεσαι και να μην ιδρώνεις όταν στεγνώνεις τα μαλλιά σο