Τέσσερα hair oils που θα «αναστήσουν» τα μαλλιά σου και μία 1+1 προσφορά που δεν πρέπει να χάσεις!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Τέσσερα hair oils που θα «αναστήσουν» τα μαλλιά σου και μία 1+1 προσφορά που δεν πρέπει να χάσεις!

Τα απόλυτα καλοκαιρινά προϊόντα και μία σούπερ καλοκαιρινή προσφορά! Καλύτερα δεν γίνεται!

Ω, καλοκαιράκι! Το δέρμα μας μαυρίζει, ο αέρας μυρίζει αντηλιακό και τα μαλλιά γεμίζουν! Είναι η πιο sexy και ανέμελη εποχή του χρόνου όμως παράλληλα, είναι και η εποχή που κάνει τα μαλλιά μας να υποφέρουν.

Αλάτι και χλώριο, ζέστη και υγρασία, ξηρή ατμόσφαιρα και κλιματιστικό… Τα μαλλιά μας δεν περνούν καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω ή μάλλον, φαίνεται στην ποιότητά τους. Δείχνουν πιο θαμπά και αφυδατωμένα, είναι δύσκολο να τα τιθασεύσεις και το αποτέλεσμα είναι να περνάς το μισό καλοκαίρι με κάποιον κότσο ή αλογοουρά.

image003

Αυτό που έχουν λοιπόν ανάγκη τα μαλλιά σου, είναι «άδεια» από τα θερμά εργαλεία, θρέψη και ενυδάτωση. Και ναι, μπορείς να τους προσφέρεις όλα αυτά που χρειάζονται -χωρίς να θυσιάσεις την εμφάνιση και το στυλ σου. Αντιθέτως, αν περιποιηθείς σωστά τα μαλλιά σου, θα επαναφέρεις την ομορφιά και τη λάμψη τους χωρίς να κάνεις κανένα είδος styling.

Πώς θα το καταφέρεις; Τα έλαια είναι τα προϊόντα που θα σε σώσουν αλλά όχι οποιαδήποτε hair oils. Τα 4 πολυτελή έλαια μαλλιών της Saryna Key είναι απολαυστικά και καλύπτουν τις ανάγκες όλων των τύπων μαλλιών. Ένα από τα 4 θα γίνει σίγουρα η καλοκαιρινή σου εμμονή, αλλά ας μιλήσουμε για το κάθε ένα αναλυτικά για να επιλέξεις σωστά.

image005

Pure African Shea Oil

Είναι ιδανικό για ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά με ψαλίδα.

Extra tip: Εφάρμοσέ το σε στεγνά ή νωπά μαλλιά στα μήκη και τις άκρες ή σε όλο το κεφάλι σαν θεραπεία ενυδάτωσης.

Damage Repair Treatment Oil

Είναι τέλειο για μαλλιά ξηρά στις άκρες, βαμμένα και θαμπά. Έχει στη βάση του shea butter, που είναι φυσική πηγή κερατίνης και ενυδατώνει αποτελεσματικά χαρίζοντας απαλότητα και λάμψη.

Extra tip: Εφάρμοσέ το σε νωπά μαλλιά, στα μήκη και τις άκρες.

Pure African Shea Light Oil

Είναι ιδανικό για λεπτά και άτονα ή λιπαρά μαλλιά. Είναι η πιο ελαφριά εκδοχή του Pure African Shea και ταιριάζει ακόμα και σε βαμμένα μαλλιά. Ενυδατώνει και θρέφει χωρίς να βαραίνει και καταπολεμά το φριζάρισμα.

Extra tip: Εφάρμοσέ το σε στεγνωμένα με πετσέτα μαλλιά πριν από το styling για προστασία ή σε στεγνά μαλλιά για λείο αποτέλεσμα.

Curl Control Treatment Oil

Είναι η τέλεια επιλογή αν έχεις ξηρά, κυματιστά ή σγουρά μαλλιά. Έχει υψηλή συγκέντρωση φυσικής κερατίνης, πρωτεΐνες μεταξιού και αμινοξέα χάρη στο shea butter που περιέχει. Χαρίζει καλοσχηματισμένες μπούκλες, ενυδατωμένες και λαμπερές.

Extra tip: Εφάρμοσέ το πιέζοντας προς τα επάνω τις μπούκλες για να τονώσεις το σχήμα τους.

image007

Ξετρελάθηκες; Περίμενε μέχρι να τα μυρίσεις… Είναι ό,τι πιο αισθησιακό, λαχταριστό και καλοκαιρινό μπορεί να βάλεις στα μαλλιά σου. Δεν τελειώσαμε όμως, σου υποσχεθήκαμε και μία σούπερ προσφορά, έτσι δεν είναι;

image009

Αγοράζοντας ένα hair care προϊόν Saryna Key (από όποια σειρά θέλεις), παίρνεις δώρο το σαμπουάν της αντίστοιχης σειράς στη συσκευασία των 300ml, αξίας 25€ (εξαιρείται η θεραπεία Boha Shea Natural Keratin Treatment και η body collection).

Λοιπόν; Θα εκμεταλλευτείς την πιο καλοκαιρινή προσφορά για να χαρίσεις στα μαλλιά σου αυτό που χρειάζονται;