Emmy Awards 2021: Όλα τα beauty looks από το κόκκινο χαλί

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Emmy Awards 2021: Όλα τα beauty looks από το κόκκινο χαλί

Η μεγάλη βραδιά της τηλεόρασης ξεκίνησε και σου μεταφέρουμε live τις beauty εμφανίσεις των αγαπημένων μας σταρ, καθώς παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί.

Η ώρα είναι 02:28 ξημερώματα Δευτέρας και, όσο εγώ σου γράφω αυτές τις γραμμές, ολοένα και περισσότερες σταρ κάνουν την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί των Emmy Awards 2021.

Σήμερα βλέπεις, είναι η μεγάλη γιορτή της τηλεόρασης και είμαι εδώ για να σου μεταφέρω live το πρώτο κόκκινο χαλί μετά την πανδημία.

Μετά το περσινό, virtual event που διοργανώθηκε εξαιτίας του κορονοϊού, είχαμε ανάγκη να δούμε τις λαμπερές τουαλέτες, τα μαλλιά και το μακιγιάζ των αγαπημένων μας αστέρων.


https://www.instagram.com/p/CUA4HjwNTMH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Keith Shore: O colorist που ανανέωσε το χρώμα της Anya Taylor-Joy μας μίλησε για το τέλειο ξανθό

Όπως παλιά!

Η 73η απονομή των βραβείων Emmy λοιπόν θα γίνει όπως παλιά και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένες. Κυρίως αφού στα lockdowns είδαμε πολλή τηλεόραση…

Bridgerton, The Crown και τόσες άλλες σειρές μας κράτησαν συντροφιά και θέλουμε οι πρωταγωνιστές τους να βραβευθούν για αυτό.

Η τελετή ξεκινά σε λίγη ώρα και το κόκκινο χαλί έχει γεμίσει λάμψη, χρώμα και φωτεινά χαμόγελα. Οι καλεσμένοι καταφθάνουν σιγά σιγά γι᾽αυτό φρόντισε να κάνεις συχνά refresh στην gallery παρακάτω γιατί την ανανεώνουμε συνεχώς.

H makeup artist της Carey Mulligan, Emma White Turle, μας μίλησε για το look της στα SAG Awards