Το πρώτο άρωμα με επαναξιοποιημένη βανίλια της AVON θα σε ταξιδέψει... FAR AWAY BEYOND

Το πρώτο άρωμα με επαναξιοποιημένη βανίλια της AVON θα σε ταξιδέψει... FAR AWAY BEYOND

Το FAR AWAY BEYOND επαναπροσδιορίζει τη βανίλια, για τη σύγχρονη γυναίκα, αναβαθμίζοντας το παραδοσιακά λουλουδένιο, γλυκό άρωμά της, σε μια εξελιγμένη, πιο σοφιστικέ, χαρακτηριστική νότα βανίλιας: πολυσύνθετη, πιο μυστηριώδη, ακόμη πιο σαγηνευτική.

Διαθέσιμο για πρώτη φορά στο FAR AWAY BEYOND, το Ανακυκλωμένο Εκχύλισμα Βανίλιας δημιουργήθηκε από τους έμπειρους αρωματοποιούς της AVON, χρησιμοποιώντας 100% επαναξιοποιήσιμους λοβούς βανίλιας, που σε άλλη περίπτωση θα είχαν πεταχτεί.

Η καινοτόμα διαδικασία διπλής απόσταξης φανερώνει νέες νότες βανίλιας, αισθησιακές, καπνισμένες και ξυλώδεις, με μια μεθυστική αίσθηση, αλμυρή και γλυκιά ταυτόχρονα. Αυτός ο κρυμμένος θησαυρός εμπλουτίστηκε ακόμα…

ARWMA AVON

…περισσότερο με πολυτελές σανδαλόξυλο, ώριμο αχλάδι, μαζί με την ένταση και τη γοητεία ανθών γιασεμιού, για ένα τολμηρό και σαγηνευτικό τελείωμα. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ FAR AWAY ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

Το FAR AWAY BEYOND ταξιδεύει βαθύτερα, φτάνοντας στην καρδιά και την ψυχή της νότας της βανίλιας, για να επιτρέψει σε όποιον το φορά να γνωρίσει το άρωμα που αναβαθμίζει τη συλλογή, σε ανώτερο επίπεδο.

Μια δημιουργία με υψηλότερη περιεκτικότητα σε αιθέριο έλαιο, το FAR AWAY BEYOND είναι το πρώτο Parfum της σειράς, πιο πλούσιο σε άρωμα, πιο εξελιγμένο και με τη μεγαλύτερη διάρκεια.

Με το FAR AWAY BEYOND, μπορείς να αποδράσεις στην πιο εντυπωσιακή εκδοχή του εαυτού σου, γνωρίζοντας ότι υποστηρίζεις τις κοινότητες, από τις οποίες έχει προέλθει η βανίλια. Στα πλαίσια της δέσμευσης της Avon, να χαράξει το δρόμο για ένα πιο βιώσιμο μέλλον, αυτό το αποκλειστικό συστατικό προήλθε ως αποτέλεσμα αναβαθμιστικής ανακύκλωσης εξαντλημένων λοβών βανίλιας (επαναξιοποίησης), οι οποίοι προήλθαν κάτω από δεοντολογικές και βιώσιμες πρακτικές, από τη Μαδαγασκάρη, σε συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες. Έτσι, και αυτές οι κοινότητες επωφελούνται άμεσα από τέτοιου είδους βιώσιμες συνεργασίες.

Αναβάθμισε την καθημερινότητά σου, και ταξίδεψε FAR AWAΥ BEYOND με το πιο πολυτελές και το πιο πλούσιο άρωμα της σειράς FAR AWAY, από ποτέ. Νιώσε όμορφα. Μύρισε όμορφα. Γέμισε αισιοδοξία.

Η GINA GHURA, Global Head of Fragrance, γράφει: «Στην Avon, είμαστε ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε στην αγορά αυτό το άρωμα, που είναι το πρώτο στο είδος του, σε μια προσιτή τιμή για τη σύγχρονη γυναίκα. Αξιοποιήσαμε τη Βανίλια στο μέγιστο βαθμό, όπως δεν είχε γίνει μέχρι σήμερα, για να δημιουργήσουμε μια μοναδικά χαρακτηριστική νότα Βανίλιας, που έχει τη δύναμη να ταξιδέψει όποιον τη φορά, σε ένα μέρος, όπου θα ανακαλύψει τον πιο σαγηνευτικό του εαυτό. Το FAR AWAY BEYOND σηματοδοτεί επίσης, την αφετηρία του ταξιδιού μας στη βιώσιμη αρωματοποιία, από την αρχή της συνεργασίας μας με τη Natura & Co πέρυσι και προσβλέπουμε στη συνέχεια τέτοιων καινοτομιών».

Το FAR AWAY BEYOND διατίθεται αποκλειστικά, μέσω των Μελών της Avon και μέσω του www.avoncosmetics.gr από την 1η Σεπτεμβρίου 2021.