LFW: Τα ωραιότερα beauty looks που είδαμε στις πασαρέλες

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
LFW: Τα ωραιότερα beauty looks που είδαμε στις πασαρέλες

Οι πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου για τη σεζόν SS 22’ ολοκληρώθηκαν επίσημα και δεν μας απογοήτευσαν.

Το Λονδίνο, είναι το πιο…ριζοσπαστικό από τις «Big Four», τις μητροπόλεις της μόδας Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι και για αυτό το λόγο, τα beauty looks της συγκεκριμένης εβδομάδας είναι αυτά για τα οποία ανυπομονούμε.

Οι MUA που εργάζονται στα παρασκήνια στο LFW απολαμβάνουν απόλυτη δημιουργική ελευθερία και τολμούν να προσθέσουν εντυπωσιακά, πρωτότυπα και otherworldly στοιχεία στη δουλειά τους.


https://www.instagram.com/reel/CUIHdxeA8-q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

A season to remember

Αυτή η σεζόν –φυσικά- δεν ήταν διαφορετική. Μεγάλες δομημένες πλεξούδες, μακιγιάζ που δεν υπακούει σε κανέναν κανόνα, ζωγραφιές, ανύπαρκτα φρύδια και άλλα πολλά συνέθεσαν τα πιο υπέροχα beauty looks για φέτος.

LFW: H aquatic-inspired SS22 συλλογή του David Koma «ένωσε» τη μόδα με τον αθλητισμό

Και ναι, τολμούμε να το πούμε πριν ακόμη ολοκληρωθούν τα fashion weeks. Δεν θα σου το πούμε όμως απλά, θα σου το δείξουμε κιόλας.

Περιμέναμε υπομονετικά να ανέβουν όλες οι φωτογραφίες στα πρακτορεία, έτσι ώστε να μπορέσουμε να διαλέξουμε τις πιο αντιπροσωπευτικές από κάθε show.


https://www.instagram.com/reel/CUHsQ8HAeMZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διαλέξαμε λοιπόν 25 looks που πραγματικά αξίζει να δεις και να αντιγράψεις από σήμερα. Τι νόμιζες; Ότι θα έπρεπε να περιμένεις (και να περιμένουμε) ως την επόμενη σεζόν;

Κάνε scroll και δες τα όλα παρακάτω.

LFW: Η SS22 συλλογή του Erdem ήταν μια «ερωτική επιστολή στην ιδιαίτερη ψυχή του Λονδίνου»