Spécifique Divalent: Η νέα σειρά της Kérastase κάνει… θαύματα στις λιπαρές άκρες και τα ξηρά μήκη

Spécifique Divalent: Η νέα σειρά της Kérastase κάνει… θαύματα στις λιπαρές άκρες και τα ξηρά μήκη

Προσφέρει υγιή όψη και βέλτιστο καθαρισμό χαρίζοντάς σου μαλλιά ονειρεμένα.

Η Kérastase παρουσιάζει τη σειρά Spécifique Divalent, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιποίησης για λιπαρές ρίζες και ξηρά μήκη που προσφέρει στα μαλλιά θρέψη, υγιή όψη και βέλτιστο καθαρισμό με αποτελέσματα που διαρκούν.

Η αναζήτηση της υγείας ξεκινά από την αναζήτηση της φρεσκάδας. Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση των φρεσκολουσμένων μαλλιών. Είναι πραγματικά αναζωογονητικό να βγαίνεις από το κομμωτήριο ή από το ντους με πεντακάθαρα, ευωδιαστά μαλλιά. Τα μαλλιά που αποπνέουν φρεσκάδα σε κάνουν να νοιώθεις ανάλαφρη σαν πούπουλο. Για όσες όμως πασχίζουν με λιπαρό τριχωτό, αυτό το συναίσθημα είναι φευγαλέο, αφού τα μαλλιά τους χάνουν τη φρεσκάδα τους πολύ γρήγορα.

Η 1Η ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗΣ ΜΕ ΔΡΑΣΗ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΕΣ ΡΙΖΕΣ & ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΜΗΚΗ

Τώρα, η οικογένεια προϊόντων Spécifique για μαλλιά & τριχωτό με υγιή όψη, επεκτείνει την επιτυχία του πολυαγαπημένου σαμπουάν Bain Divalent για λιπαρές ρίζες και ταλαιπωρημένα μήκη.

Τρία προϊόντα που εξασφαλίζουν διαρκή εξισορρόπηση των επιπέδων του σμήγματος και ταυτόχρονα ενυδατώνουν τα ξηρά μήκη, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά, ενυδατωμένα και με φρεσκάδα μακράς διάρκειας.

Ώρα να σπάσεις τον φαύλο κύκλο του συνεχούς λουσίματος με ακατάλληλα προϊόντα. Η σειρά Spécifique Divalent είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που βοηθά τα μαλλιά να ανακτήσουν την υγιή όψη και τη φρεσκάδα τους από τη ρίζα ως τις άκρες.

Ο ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

Το λούσιμο με λανθασμένο σαμπουάν οδηγεί σε περισσότερη λιπαρότητα, η οποία με τη σειρά της οδηγεί σε συχνότερο λούσιμο που οδηγεί σε περισσότερη λιπαρότητα που… Βάλε τέλος!

Το λιπαρό τριχωτό μπορεί πραγματικά να σταθεί εμπόδιο στην αναζήτησή σου για υγιή, όμορφα μαλλιά. Με τα λανθασμένα προϊόντα περιποίησης, τα φρεσκολουσμένα μαλλιά αναπτύσσουν γρήγορα ρυπαρότητα στις ρίζες με αποτέλεσμα να χρειάζονται ξανά λούσιμο.

Κι αυτό, γιατί το λούσιμο με προϊόντα που δεν είναι κατ’ ανάγκη εξισορροπητικά κάνει το τριχωτό να υπερπαράγει σμήγμα. Ο κύκλος αυτός επιδεινώνεται έως ότου τα μαλλιά να μην μοιάζουν σχεδόν ποτέ καθαρά. Είναι ένας διαρκής αγώνας να επιτευχθεί φρεσκάδα που να διαρκεί –ιδίως με τους σημερινούς πυρετώδεις ρυθμούς ζωής.

Και το χειρότερο είναι ότι τα μήκη και οι άκρες παρουσιάζουν αυξημένη ξηρότητα λόγω της υπέρμετρης χρήσης ακατάλληλων σαμπουάν. Μπορεί μάλιστα ακόμα και να ευαισθητοποιηθούν από τις βαφές, τα εργαλεία styling, την έκθεση στον ήλιο ή άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Είναι λες και το τριχωτό και τα μαλλιά δεν μιλούν πια την ίδια γλώσσα. Το να βρει κανείς ένα πρόγραμμα περιποίησης που να συνδυάζει τις αντικρουόμενες ανάγκες τους και να μπορεί να ενσωματωθεί στην καθημερινότητα του σήμερα μοιάζει αδύνατον. Μέχρι τώρα...

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ

Στρατηγικά επιλεγμένα συστατικά και πρωτοποριακές συνθέσεις που δρουν από κοινού με τη φυσιολογία των μαλλιών και του τριχωτού προάγοντας τη μέγιστη φρεσκάδα.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΕΙΡΑ SPÉCIFIQUE DIVALENT ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΜΙΝΟΞΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ

Αφού άκουσαν τους προβληματισμούς των γυναικών με λιπαρές ρίζες και ταλαιπωρημένα μήκη, οι επιστήμονές μας ανέπτυξαν μια σειρά από συνθέσεις που προσεγγίζουν το πρόβλημα χρησιμοποιώντας ενεργά συστατικά που δρουν σε αρμονία με τις φυσικές λειτουργίες των μαλλιών και του τριχωτού αποκαθιστώντας όλη τη φρεσκάδα και τη λάμψη τους. Σε αυτή την περίπτωση, το πρωταγωνιστικό συστατικό που κάνει όλη τη «δουλειά» είναι το αμινοξύ.

ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΗΣ ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ

Σαμπουάν εξισορρόπησης για λιπαρές ρίζες & ταλαιπωρημένα μήκη

sampouan eksisorropisis

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ & ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Εδώ και χρόνια, το Spécifique Bain Divalent είναι η απόλυτη λύση για τις γυναίκες με λιπαρό τριχωτό. Τα συνήθη σαμπουάν απομακρύνουν απλώς τα φυσικά έλαια των μαλλιών, ενθαρρύνοντας έτσι την παραγωγή περισσότερου σμήγματος.

Αυτή η κρεμώδης, ανάλαφρη σύνθεση καταπραΰνει και εξισορροπεί το τριχωτό ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα, ενώ ταυτόχρονα θρέφει τα μαλλιά που έχουν ευαισθητοποιηθεί από το συχνό λούσιμο και το styling, την έκθεση στον ήλιο, και τις βαφές.

Τα μαλλιά παραμένουν καθαρά, για φρεσκάδα μακράς διάρκειας που περιορίζει την ανάγκη για συχνό λούσιμο· ωστόσο, το σαμπουάν είναι αρκετά ήπιο ώστε να το χρησιμοποιείτε καθημερινά, αν θέλετε. Από το τριχωτό ως τις ρίζες, τα μαλλιά εξισορροπούνται και θρέφονται αποκτώντας καθαρή αίσθηση και υγιή όψη.

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ & ΦΡΕΣΚΑΔΑ

ΝΕΟ SPÉCIFIQUE ARGILE ÉQUILIBRANTE

Άργιλος καθαρισμού & εξυγίανσης εβδομαδιαίας χρήσης, για λιπαρές ρίζες & ταλαιπωρημένα μήκη

KERASTASE MASKA

ΚΡΑΤΗΤΕ ΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ ΣOY ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟ, ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΡΓΙΛΟΥ

Για να παραμείνει το λιπαρό τριχωτό ισορροπημένο, χρειάζεται κάτι περισσότερο από έναν απλό καθαρισμό. Σχεδιασμένο να χρησιμοποιείται μία φορά την εβδομάδα, αυτό το σαμπουάν εξυγίανσης με άργιλο διαθέτει μοναδική κρεμώδη, πράσινη σύνθεση με πολυτελή, γήινη υφή. Το Argile Équilibrante καθαρίζει απαλά προσφέροντας την ιδανική δόση περιποίησης. Τα μαλλιά αποκτούν απαλό, λαμπερό φινίρισμα και μακράς διάρκειας φρεσκάδα.

2 Τύποι Αργίλου & Μενθόλη

Το Argile Équilibrante περιέχει έναν συνδυασμό αργίλων -καολίνη και μοντμοριλονίτη- που δημιουργούν μια εκπληκτική σύνθεση εξυγίανσης. Σαν σφουγγάρια, οι δύο αυτές άργιλοι δρουν από κοινού απορροφώντας τα έλαια, τις ακαθαρσίες και τους ρύπους. Η μενθόλη αναζωογονεί το τριχωτό για αίσθηση φρεσκάδας.

ΚΑΟΛΙΝΗΣ: Απαντάται σε ζεστά, υγρά κλίματα, διαθέτει απορροφητικές ιδιότητες, και είναι πλούσιος σε μαγνήσιο, ψευδάργυρο, ασβέστιο και νάτριο.

ΜΟΝΤΜΟΡΙΛΟΝΙΤΗΣ: Αποτελεί το κύριο συστατικό της ηφαιστειακής τέφρας, είναι πλούσιος σε μεταλλικά στοιχεία, και απαντάται ως ίζημα στις θάλασσες.

ΜΕΝΘΟΛΗ: Αγγειοδιασταλτικό, αυξάνει τη ροή του αίματος στο τριχωτό μέσω του μασάζ, αναζωογονεί και αφήνει αίσθηση φρεσκάδας.

ΕΝΥΔΆΤΩΣΗ & ΦΡΕΣΚΑΔΑ

ΝΕΟ SPÉCIFIQUE MASQUE RÉHYDRATANT

Τζελ μάσκα εντατικής ενυδάτωσης για ταλαιπωρημένα & αφυδατωμένα μήκη

GEL MASKA

ΕΝΥΔΑΤΩΣΕ ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΣOY ΜΑΛΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΡΑΙΝΕΙΣ

Μερικές φορές, ακόμα και τα λιπαρά μαλλιά γίνονται ξηρά στα μήκη και στις άκρες. Οι γυναίκες που έχουν λιπαρό τριχωτό έχουν συνήθως και ευαισθητοποιημένα μαλλιά που χάνουν τη φυσική τους προστασία λόγω του συχνού λουσίματος με ακατάλληλα προϊόντα. Ειδικά σχεδιασμένη για μαλλιά με λιπαρές ρίζες και πιο ξηρά μήκη, αυτή η πράσινη, ανάλαφρη gel σύνθεση με άρωμα φρεσκάδας, επαναπροσδιορίζει την εντατική περιποίηση προσφέροντας στην τρίχα τη φροντίδα που χρειάζεται, ακριβώς εκεί όπου τη χρειάζεται.

Αμινοξύ & Ceramide

Η Masque Réhydratant είναι εμπλουτισμένη με δύο συστατικά απαραίτητα για την ενδυνάμωση και την ενυδάτωση των μαλλιών.

ΤΑ ΟΦΈΛΗ ΤΟΥ ΑΜΙΝΟΞΈΟΣ

Τα αμινοξέα διπλής δράσης εξισορροπούν το pH της σύνθεσης και προστατεύουν τα μαλλιά από τις οξειδωτικές βλάβες. Τα αμινοξέα παρέχουν άμεση περιποίηση, θρέψη και ενδυνάμωση στην τρίχα, ενώ ταυτόχρονα αυξάνουν την ικανότητα των μαλλιών να συγκρατούν την υγρασία για απαλότητα και ελαστικότητα.

ΤΑ ΟΦΈΛΗ ΤΟΥ CERAMIDE

Το βιομημιτικό ceramide δρα σαν «τσιμέντο», βαθιά μέσα στον φλοιό της τρίχας. Γεμίζει τις ρωγμές και ενισχύει τα αδύναμα μαλλιά από μέσα προς τα έξω, βελτιώνοντας την αντοχή της τρίχας στο σπάσιμο. Επίσης, σφραγίζει την υγρασία στο εσωτερικό της τρίχας και λειαίνει το περιτρίχιο, για μαλλιά με λάμψη υγείας.

ΤΑ 3 ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ

Το πρωτόκολλο αποκατάστασης κατά της λιπαρότητας, για μαλλιά με απίστευτη φρεσκάδα, απαλότητα & λάμψη.

01 Καθαρισμός BAIN DIVALENT Η ARGILE ÉQUILIBRANTE

Τις καθημερινές, το Bain Divalent φρεσκάρει το τριχωτό και εξισορροπεί τα επίπεδα σμήγματος. Χρησιμοποίησε το Argile Équilibrante μία φορά την εβδομάδα, για απορρόφηση της περίσσειας ελαίων και εξυγίανση των μαλλιών. Οι ρίζες των μαλλιών αναζωογονούνται και αποκτούν όγκο.

02 Περιποίηση MASQUE RÉHYDRATANT

Αυτή η τζελ μάσκα είναι σχεδιασμένη να προσφέρει στα μαλλιά όλη την απαραίτητη ενυδάτωση και να ξεμπερδεύει τα μήκη, χωρίς να αυξάνει την παραγωγή ελαίων. Τα μαλλιά μένουν απαλά και λαμπερά.

03 Προστασία THERMIQUE Η΄ BLOWDRY CREAM

Πριν από το styling, εφαρμόστε ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν για να προφυλάξετε τα μήκη και τις άκρες από την ξηρότητα και την αποδυνάμωση. Έτσι, τα μαλλιά σας θα παραμείνουν με υγιή όψη όσο τα προϊόντα Spécifique Divalent κάνουν τη «δουλειά» τους εξασφαλίζοντάς σας φρεσκάδα μακράς διάρκειας.

Η ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΥΓΙΉ ΌΨΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΏΝ

Η οικογένεια προϊόντων Spécifique προσφέρει προηγμένες επιστημονικές λύσεις για μια σειρά προβλημάτων που σχετίζονται με το τριχωτό, όπως η ευαισθησία, ο κνησμός, τα λιπαρά μαλλιά, η πιτυρίδα, η αραίωση και η τριχόπτωση. Βασισμένα στην ιδέα ότι η υγεία είναι το κλειδί για την ομορφιά, αυτά τα υψηλής αποτελεσματικότητας προϊόντα είναι σχεδιασμένα να αποκαθιστούν την ισορροπία του τριχωτού και να αφήνουν τα μαλλιά λαμπερά και με υγιή όψη.