Ruby's Crew: Η νέα συλλογή της MAC με έμπνευση από το εμβληματικό Ruby Woo

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ruby's Crew: Η νέα συλλογή της MAC με έμπνευση από το εμβληματικό Ruby Woo

Η πιο εμβληματική απόχρωση κραγιόν της MAC Cosmetics

Η πιο εμβληματική απόχρωση κραγιόν της MAC Cosmetics – Ruby Woo – είναι παγκοσμίως γνωστή για το ζωηρό κόκκινο χρώμα της, το οποίο ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο.

Με την πρώτη ματιά, η απόχρωση Ruby Woo τραβά αμέσως την προσοχή και αιχμαλωτίζει τα βλέμματα. Φιλά τα χείλη με ένταση, προσφέρει πλήρη κάλυψη και μένει σταθερή όλη μέρα με 12ωρη διάρκεια. Είναι η αγαπημένη του κοινού, καθώς η απόχρωση Ruby Woo αποτελεί την επιτομή του στυλ – είναι η κορυφαία σε πωλήσεις απόχρωση κόκκινου κραγιόν όλων των εποχών!

Η απόχρωση Ruby Woo έχει υπερβεί εδώ και καιρό τις τάσεις. «Δυναμική, μοναδική και τολμηρή. Είναι μια απόχρωση που φοριέται με δυναμισμό, χωρίς όμως να μοιάζει αυστηρή» αναφέρει ο Director of Makeup Artistry, Lyne Desnoyers για αυτό το απόλυτα ματ και φωτεινό κόκκινο.

03.MAC RUBYS CREW COLLECTION RetroMatteLipstick RubyWoo

Από το 1999, η απόχρωση Ruby Woo, έχει χρησιμοποιηθεί από makeup artists για να δημιουργήσει μια πληθώρα από red-lip looks. Από σκανδαλώδη κόκκινα χείλη, μέχρι και πιο «ακαθόριστα» looks που κάνουν τα χείλη να μοιάζουν σαν να έχουν μόλις φιληθεί.

Γνωρίστε το νέο Ruby’s Crew: μια συλλογή γεννημένη από το εμβληματικό κόκκινο χρώμα σε τέσσερεις νέες συνθέσεις και υφές που δημιουργούν μια ολοκληρωμένη «γκαρνταρόμπα» από red-lip looks. Κάθε κραγιόν εντυπωσιάζει, ακόμη και φορεμένο με το πιο απλό μονόχρωμο σύνολο. «Το Ruby’s Crew καθρεπτίζει τις πολλαπλές πτυχές της θρυλικής απόχρωσης Ruby Woo, οι οποίες προσαρμόζονται σε κάθε μακιγιάζ» λέει ο Desnoyers.

08.MAC RUBYS CREW COLLECTION Special Deco Groupshot

Σήμερα υπάρχουν περισσότεροι τρόποι από ποτέ για να φορέσεις το Ruby Woo κραγιόν σου. «Όταν φοριέται με ελάχιστο ή καθόλου μακιγιάζ, δημιουργεί το απόλυτο makeup look. Διαφορετικά μπορεί προσθέσει μια σαγηνευτική αίσθηση σε ένα εντυπωσιακό eye look» προσθέτει ο Desnoyers. Όπως και να το φορέσετε, ένα τέλεια τοποθετημένο ματ Rubby Woo δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ.

Τα νέα Powder Kiss Lipstick και Powder Kiss Liquid Lipcolour ενσαρκώνουν το απόλυτo κόκκινο Ruby Woo. Το Ruby New, ένα ενυδατικό ματ κραγιόν, είναι ευκολοφόρετο και ελκυστικό. «Είναι μια απόχρωση με έντονο αποτέλεσμα, ακόμα και με ένα απλό ταμπονάρισμα στα χείλη» αναφέρει ο Desnoyers. «Ένα κόκκινο κραγιόν, όταν σβήνουμε τις έντονες άκρες του, δεν είναι ποτέ too much»

04.MAC RUBYS CREW COLLECTION pecialDeco RetroMatteLipstick RubyWooTokyo

«Κάθε κραγιόν από τη νέα συλλογή Ruby’s Crew απευθύνεται σε εσάς, φορέστε το με αυθεντικότητα». Καταλήγει ο Desnoyers.

«Το Ruby Woo δεν είναι ένα κραυγαλέο κόκκινο– είναι ένα δυναμικό style statement»