Η μέρα ξεκινά και τελειώνει όμορφα με «όνειρα» πράσινου τσαγιού και self love

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Η μέρα ξεκινά και τελειώνει όμορφα με «όνειρα» πράσινου τσαγιού και self love

Η σειρά Rêve de thé της Nuxe αναζωογονεί το σώμα και το μυαλό μας με τη δύναμη του πράσινου τσαγιού

Για τη Nuxe, η περιποίηση δεν είναι άλλη μία διαδικασία. Είναι μία ολόκληρη εμπειρία. Μία ευκαιρία για χαλάρωση και self-love. Μία ανάταση των αισθήσεων μέσα από την αναζωογόνηση του σώματος. Γι’ αυτό, κάθε προϊόν που απευθύνεται στη φροντίδα της επιδερμίδας μας, έχει τη δική του ιστορία.

Τη δική της ιστορία και τις δικές της ευεργετικές ιδιότητες για το σώμα και το μυαλό, έχει και η νέα σειρά περιποίησης σώματος Rêve de thé της Nuxe, που υπόσχεται ολική φροντίδα χάρη στο πράσινο τσάι. Γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες εδώ και χιλιάδες χρόνια, το πράσινο τσάι γίνεται πηγή ενυδάτωσης και βασικό συστατικό αυτής της ονειρεμένης, νέας σειράς περιποίησης.

image002

Το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, που αποτελεί τη βάση της σειράς Rêve de thé, χρησιμοποιεί μία φιλική προς το περιβάλλον, γαλλική βιοτεχνολογική διαδικασία. Από ένα μικρό κομμάτι του φυτού, η Nuxe καταφέρνει να πάρει πολλαπλά βοτανικά κύτταρα, εμπλουτισμένα με ενεργά μόρια.

Στη συνέχεια, αυτά απελευθερώνουν όλα τα οφέλη τους, ενισχύοντας την επιδερμίδα, αυξάνοντας τα επίπεδα υγρασίας στην επιφάνειά της, αλλά και τονώνοντας την ικανότητά της να συγκρατεί αυτή την ενυδάτωση.

Όπως είπαμε όμως και νωρίτερα, για τη Nuxe, η περιποίηση είναι μία εμπειρία στην οποία συμμετέχουν όλες οι αισθήσεις. Το άρωμα της σειράς Rêve de thé συνεπώς, παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτή την εμπειρία.

image001

Η αρωματοποιός Irène Farmachidi συνέθεσε ένα άρωμα συνδυάζοντας φρέσκες νότες πράσινου τσαγιού με αφρώδεις και μελαγχολικές νότες από ραβέντι, ολοκληρώνοντας το αρωματικό όνειρο, με μία αίσθηση μόσχου και ψίθυρους από ξύλο. Το αποτέλεσμα είναι ένα άρωμα αισθησιακό, τονωτικό και αναζωογονητικό, ένα άρωμα που ξυπνά τις αισθήσεις.

image003 copy

Η σειρά αποτελείται από έξι προϊόντα που υπόσχονται να προσφέρουν αξεπέραστη ενυδάτωση και χαλάρωση, αναζωογόνηση και τόνωση όλου του σώματος και του μυαλού.

Απολεπιστικό σώματος Nuxe, Rêve de thé, Revitalising Granular Scrub

Συνδυάζει εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και κόκκους μπαμπού, ενώ η υφή του μοιάζει με θρυμματισμένο πάγο επάνω στην επιδερμίδα. Αναζωογονεί άμεσα, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και προσφέροντας μία μοναδική αίσθηση φρεσκάδας.

Συσφικτική κρέμα Nuxe, Rêve de thé, Toning Firming Cream

Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και σίκαλή, αυτή η απαλή αρωματική κρέμα, δημιουργεί μία αναζωογονητική αίσθηση ρίγους. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται και αποκτά ελαστικότητα, ενώ φαίνεται ορατά πιο σφριγηλή.

image004 copy

Αφρόλουτρο Nuxe, Rêve de thé, Revitalizing Shower Gel

Η απαλή, μεταξένια υφή του, μεταμορφώνεται σε βελούδινο αφρό που καθαρίζει απαλά και τυλίγει το σώμα σε μία ευωδιά χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Χρησιμοποίησέ το πρωί και βράδυ, για μία τέλεια αρχή στην ημέρα και ένα ιδανικό τελείωμα.

Γαλάκτωμα σώματος Nuxe, Rêve de thé, Revitalising Moisturising Milk

Μια απολαυστική, μεταξένια κρέμα σώματος που γίνεται ένα με την επιδερμίδα. Περιέχει πράσινο τσάι, εμπλουτισμένο με 100% φυσικό σύμπλεγμα σακχάρων, απορροφάται άμεσα και το διακριτικό του άρωμα αφήνει την επιδερμίδα ευωδιαστή.

image005

Αρωματικό σπρέι σώματος Nuxe, Rêve de thé, Exalting Fragrant Water

Περιέχει όλες τις αναζωογονητικές νότες του πράσινου τσαγιού, τις νότες από ραβέντι, μόσχο και ξύλα. Είναι η τέλεια «τελευταία πινελιά» πριν ξεκινήσεις την ημέρα σου.

image006

Αποσμητικό Nuxe, Rêve de thé, SereniTEA 24H Fresh-Feel Deodorant

Ένα αποσμητικό, εμπλουτισμένο με την «έξυπνη» τεχνολογία τριών συστατικών. Αυτά, το καθιστούν αποτελεσματικό για 24 ώρες και ικανό να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε επιδερμίδας. Έχει υπέροχο άρωμα και δεν αφήνει σημάδια στα ρούχα.

image007

Αυτά τα έξι προϊόντα, συνθέτουν τον ονειρεμένο κόσμο της νέας σειράς Rêve de thé. Ανακάλυψε την εμπειρία Nuxe στο κοντινότερο σημείο πώλησης