“MyToyBoy” Mascara: H καλύτερη μάσκαρα που φόρεσες ποτέ έχει το πιο cool όνομα!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
“MyToyBoy” Mascara: H καλύτερη μάσκαρα που φόρεσες ποτέ έχει το πιο cool όνομα!

Με «καταγωγή» από την Ιταλία και συγκεκριμένα το Μιλάνο, η μάσκαρα My Toy Boy του brand Diego dalla Palma είναι το απόλυτο must have για κάθε γιορτινό μακιγιάζ.

Οι μάσκαρα είναι το… φετίχ μας εδώ στο beauty department και -όπως καταλαβαίνεις- το αγαπημένο μας θέμα συζήτησης. Συχνά σου μιλάμε για τις νέες αφίξεις στον κόσμο του μακιγιάζ και των μάσκαρα και σήμερα θα κάνουμε πάλι, ακριβώς αυτό. Έφτασε, βλέπεις, στα χέρια μας η Νο1 μάσκαρα σε πωλήσεις στην Ιταλία για το 2021 και πρέπει να σου μιλήσουμε αμέσως για αυτή. Ετοιμάσου να καλωσορίζεις τη μάσκαρα με το πιο cool όνομα: “MyToyBoyMascara του Diego dalla Palma.

MyToyBoy 600x.progressive

Όταν την πήραμε πρώτη φορά στα χέρια μας, μας εντυπωσίασε το μέγεθός της! Με φωτεινό κόκκινο χρώμα, απαλή σιλικόνη (υποαλλεργική και απαλλαγμένη από latex), αλλά και μήκος μεγαλύτερο από 17 εκατοστά, είναι ξεκάθαρα η μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή μάσκαρα που έχουμε βάλει στο νεσεσέρ μας. Ανοίγοντάς τη, το βουρτσάκι της μας εντυπωσίασε εξίσου.

Το καινοτόμο βουρτσάκι εφαρμογής, έχει 4D σχεδιασμό και είναι φτιαγμένο από ειδικές, αραιές ίνες που αιχμαλωτίζουν και καλύπτουν με προϊόν τις βλεφαρίδες, μία προς μία ξεχωριστά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα άμεση επιμήκυνση, τρισδιάστατο όγκο, έντονο χρώμα και τελικά βλεφαρίδες που μοιάζουν με ψεύτικες για 24 ολόκληρες ώρες.

CLOSEUP 1000x

Όλα αυτά αποδείχθηκαν από το πρώτο κιόλας πέρασμα στις δικές μας βλεφαρίδες (τα δοκιμάζουμε όλα) και από τις αντιδράσεις των συναδέλφων μας, που μας ρωτούσαν αν έχουμε βάλει… extensions βλεφαρίδων. Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της “MyToyBoy” Mascara του Diego dalla Palma, δεν έχουν μόνο άμεσο αλλά και μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα.

248757290 588058112530105 653989687739297506 n

Η “MyToyBoy” Mascara του Diego dalla Palma, ενισχύει τη φυσική ανάπτυξη των βλεφαρίδων σε μόλις 30 ημέρες. Χάρη στην καινοτόμα σύνθεσή της, εμπλουτισμένη με 2% SUPERLASH CPX, μια συνεργατική συμμαχία από δύο ισχυρά ενεργά συστατικά, “MyToyBoy” Mascara χαρίζει βλεφαρίδες φυσικά πιο μακριές, πυκνές και ενδυναμωμένες σε μόλις 30 ημέρες. Ποια είναι όμως αυτά τα θαυματουργά, ενεργά συστατικά;

#1 Το Vitaminized biotinyl GHK: Προάγει τον πολλαπλασιασμό των κερατινοκυττάρων του βολβού της βλεφαρίδας και τις ενδυναμώνει, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιεί την πιθανότητα της απώλειάς τους.

#2 Η Πανθενόλη-προβιταμίνηB5: Συμβάλλει στην αποκατάσταση των κατεστραμμένων βλεφαρίδων και την ενδυνάμωσή τους.

250398912 165101872504411 2336714383459398633 n

Ακόμα, η τεχνολογία σχηματισμού «έξυπνου» φιλμ χάρη στους φυσικούς παράγοντες ζελατινοποίησης, διατηρεί το αποτέλεσμα αναλλοίωτο χωρίς μουτζούρες για ώρες. Το μείγμα από φυσικά κεριά χαρίζουν πλούσια υφή και όγκο ενώ οι έντονες χρωστικές, κάνουν τις βλεφαρίδες πιο μαύρες από ποτέ. Δεν είναι δύσκολο, λοιπόν, να καταλάβει κάποιος γιατί μιλάμε για την best selling μάσκαρα στην Ιταλία και τη μάσκαρα που ήρθε να εκτοπίσει κάθε άλλη από το νεσεσέρ μας.



Αναζήτησε τη “MyToyBoy” Mascara του Diego dalla Palma σε φαρμακεία και επιλεγμένα καταστήματα και κάνε στον εαυτό σου το πιο glam δώρο για τις γιορτές.