Η Dyson γιόρτασε την ημέρα των ερωτευμένων με το πιο intimate Valentine's VIP pampering

Η Dyson γιόρτασε την ημέρα των ερωτευμένων με το πιο intimate Valentine's VIP pampering

Κάθε γυναίκα γνωρίζει ότι αρκεί μία επίσκεψη στο  κομμωτήριο για να ανέβει η διάθεση της και να τονιστεί η αυτοπεποίθηση της.

Τη Δευτέρα 14 Φεβρουάριου, την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου στο κομμωτήριο Vassilis Diamantopoulos Salon, η Dyson διοργάνωσε ένα ξεχωριστό intimate VIP pampering, εμπνευσμένο για να προσφέρει την απόλυτη περιποίηση μαλλιών για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δημιουργώντας τέλεια χτενίσματα στις influencers και beauty experts που παρευρεθήκαν.

1.IMG DSC9988 70 Ελένη Μοραντζή Βασιλική Καρανζογιάννη Λία Μπαρόλα Βασίλης Διαμαντόπουλος

Οι Ιωάννα Σαρρή, Σουζάνα Κεγγίτση, Ανίτα Brand, Βασιλική Καρανζογιάννη και Λία Μπαρόλα ήταν ανάμεσα στις εκλεκτές καλεσμένες που επισκέφτηκαν το κομμωτήριού του Βασίλη Διαμαντόπουλου στη Κηφισιά και βιώσαν την απόλυτη εμπειρία pampering με τους hairstyle experts να δημιουργούν ανάλαφρα χτενίσματα ειδικά σχεδιασμένα για την ήμερα, με τις πρωτοποριακές συσκευές της DYSON Supersonic Flyaway Attachment, Airwrap και Corrale.

30.IMG DSC0104 100 Βασίλης Διαμαντόπουλος Ασημίνα Πλέσσια Dyson Airwrap

Κάθε γυναίκα γνωρίζει ότι αρκεί μία επίσκεψη στο κομμωτήριο για να ανέβει η διάθεση της και να τονιστεί η αυτοπεποίθηση της. Αυτό ακριβώς έγινε και με τις καλεσμένες που αφέθηκαν στα ικανά χέρια του Βασίλη Διαμαντόπουλου και της ομάδας του και είδαν τα μαλλιά τους να μεταμορφώνονται σε κοριτσίστικες μπούκλες, με ανάλαφρους, ανέμελους κυματισμούς που δημιουργήθηκαν εύκολα και με διάρκεια χάρις τις εντυπωσιακές συσκευές μαλλιών της Dyson.

Ήταν η απολυτή Valentine’s celebration εμπειρία, δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, εξάλλου μετά το hair styling, η χαρά, το γέλιο και τα υπέροχα gift bags που συνοδεύονταν από το κλασσικό κόκκινο τριαντάφυλλο ήταν εκεί για να επισφραγίσουν την επιτυχία του happening.

5.IMG DSC9930 53 Βασιλική Καρανζογιάννη Dyson Airwrap

Σχετικά με το DYSON Airwrap

Το εντυπωσιακό multisyler σχεδιάστηκε ειδικά για το φορμάρισμα των μαλλιών όσο είναι ακόμα νωπά χωρίς να χρησιμοποιεί υπερβολική θερμότητα, πιστό στη φιλοσοφία Dyson που σέβεται την τρίχα.

Εμπνευσμένο από επαγγελματίες κομμωτές, το Airwrap αξιοποιεί το φαινόμενο Coanda για να φορμάρει τα μαλλιά, ένα αεροδυναμικό φαινόμενο που έλκει, κατευθύνει και τυλίγει τα μαλλιά γύρω από τον κύλινδρο χωρίς να απαιτούνται πιάστρες, γάντια ή άβολες κινήσεις τυλίγματος για μπούκλες, χαρίζοντας μπούκλες και κυματισμούς με όγκο.

Σχετικά με το DYSON Corrale Straightener

Το Corrale™ straightener γεννήθηκε χάρη στην ακόρεστη διάθεση των μηχανικών της Dyson για έρευνα και πειραματισμό που οδηγούν στη δημιουργία μίας νέας καινοτομίας – μάλιστα, η συσκευή αποτελεί την πρώτη στο είδος της με εύκαμπτες πλάκες οι οποίες παραδίδουν ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα με λιγότερη ζημιά στα μαλλιά.

Το ενσωματωμένο σύστημα αισθητήρων ρυθμίζει τη θερμοκρασία στις πλάκες 100 φορές το δευτερόλεπτο και την απελευθερώνει ισάξια, αγκαλιάζοντας τα μαλλιά και δημιουργώντας ίσια, λαμπερά αποτελέσματα με λιγότερη εξάρτηση από τη θερμότητα. Κατά αυτόν τον τρόπο, η συσκευή μειώνει κατά 50% το σπάσιμο της τρίχας και αντιμετωπίζει το φριζάρισμα.

Σχετικά με το DYSON Supersonic Flyaway Attachment

Εμπνευσμένο από επαγγελματίες κομμωτές, το νέο εξάρτημα Flyaway αξιοποιεί το φαινόμενο Coanda ανασηκώνοντας τα μακριά μαλλιά και κρύβοντας πίσω τους τις πιο ατίθασες τρίχες, παραδίδοντας ένα λείο, επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι.

Το μικρό αλλά ισχυρό ψηφιακό μοτέρ V9 της Dyson είναι κατά μέσο όρο έξι φορές πιο γρήγορο από το μοτέρ άλλων σεσουάρ. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Air Multiplier, παράγει μια υψηλής πίεσης και υψηλής ταχύτητας ροή ελεγχόμενου αέρα για γρήγορο στέγνωμα και styling ακριβείας. Σε αντίθεση με άλλα, το Dyson Supersonic μετρά τη θερμοκρασία του αέρα πάνω από 40 φορές και ρυθμίζει τη θερμότητα, αποτρέποντας τη φθορά και βοηθώντας στην προστασία της λάμψης των μαλλιών, αφού θα αντανακλούν περισσότερο φως σε μία μόνο κατεύθυνση.