Η νέα σειρά της Le Petit Marseillais υπόσχεται ολική «Αναδόμηση» των μαλλιών

Η νέα σειρά της Le Petit Marseillais υπόσχεται ολική «Αναδόμηση» των μαλλιών

Ολική αναδόμηση των μαλλιών, με τη σειρά «Αναδόμηση» με εκχύλισμα βιολογικού φραγκόσυκου και βιολογικής καλέντουλας!

Το Le Petit Marseillais, παρουσιάζει τη σειρά «Αναδόμηση» με εκχύλισμα βιολογικού φραγκόσυκου και βιολογικής καλέντουλας, η οποία διακρίθηκε στον πιο δημοφιλή διαγωνισμό προϊόντων ομορφιάς στην ελληνική αγορά τα Prix De Beauté, κερδίζοντας το αργυρό βραβείο, στην κατηγορία «Νέα Λανσαρίσματα». Η σειρά «Αναδόμηση» συμβάλλει στην ενίσχυση και στην προστασία της τρίχας, βοηθώντας τα μαλλιά να ανακτήσουν την απαλότητα, την ελαστικότητα και τη λάμψη τους.

Πολλοί εξωτερικοί παράγοντες όπως το πιστολάκι, οι βαφές ή τα ισιωτικά μαλλιών, ο ήλιος, η ρύπανση και το στρες, μπορούν να φθείρουν τα μαλλιά σας, ξεκινώντας από την επιφάνεια της τρίχας και εισχωρώντας σταδιακά στο εσωτερικό της. Έτσι, τα μαλλιά γίνονται θαμπά και εύθραυστα. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να προστατεύετε και να φροντίζετε τα μαλλιά σας, ακόμη κι αν φαίνονται υγιή.

Το εκχύλισμα φραγκόσυκου είναι ένα από τα πιο πολύτιμα και σπάνια έλαια, με εκπληκτικά ενυδατικές και θεραπευτικές ιδιότητες και η καλέντουλα είναι ένα μυθικό λουλούδι, γνωστό για τις προστατευτικές και θρεπτικές του ιδιότητες.

Η σειρά που αποτελείται από σαμπουάν, κρέμα μαλλιών και μάσκα μαλλιών 4 σε 1, δημιουργήθηκε από έως και 96% συστατικά φυσικής προέλευσης*, χωρίς σιλικόνη και είναι δερματολογικά ελεγμένη, προσφέροντας στα μαλλιά ενυδάτωση και προστασία από τη ρίζα έως τις άκρες. Δώστε και πάλι ζωή στα φθαρμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά με τη σειρά «Αναδόμηση» από το Le Petit Marseillais!

Σαμπουάν κατά του σπασίματος της τρίχας

lpm anadomisi shampoo 6

Για την ενίσχυση των ινών της τρίχας και τη βελτίωση της ελαστικότητας των μαλλιών.

Κρέμα μαλλιών κατά του σπασίματος της τρίχας

lpm anadomisi conditioner 6

Για ενυδάτωση των μαλλιών από τη ρίζα έως την άκρη.

Μάσκα μαλλιών 4 σε 1 κατά του σπασίματος της τρίχας

lpm anadomisi mask 6

Με 4 διαφορετικούς τρόπους χρήσης:

  • Ως μάσκα για την προστασία των μαλλιών
  • Ως κρέμα μαλλιών για εύκολο χτένισμα
  • Ως θεραπεία χωρίς ξέβγαλμα για να προστατεύσετε τις άκρες
  • Ως μάσκα νύχτας για την αναδόμηση της τρίχας
DPG Network