Cannes Film Festival: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks μέχρι στιγμής

Cannes Film Festival: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks μέχρι στιγμής

Το 75ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, ξεκίνησε επίσημα και θα διαρκέσει έως το Σάββατο 28 Μαΐου. Σήμερα θα δούμε τα καλύτερα μαλλιά και μακιγιάζ από τις πρώτες εμφανίσεις των σταρ και αναμένουμε ανυπόμονα τις επόμενες.

Μετά την περσινή αναβολή, το φετινό Φεστιβάλ των Καννών προβλέπεται να είναι ακόμα πιο fabulous, και με ασφυκτικά γεμάτο κόκκινο χαλί. Βλέπεις, εκτός από τον εορτασμό των καλύτερων ταινιών στον διεθνή κινηματογράφο, το φεστιβάλ είναι επίσης γνωστό για το glam και τη λάμψη, αφού οι σταρ εμφανίζονται με fashion και beauty looks που μένουν στην ιστορία.

APTOPIX France Cannes 2022 Opening Ceremony Red Carpet

Frederique Bel AP Photo/Petros Giannakouris

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Το Φεστιβάλ Καννών 2022 έκανε πρεμιέρα - Οι πρώτες εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί

Φυσικά, η προσοχή μας είναι ήδη, και θα παραμείνει στραμμένη στο κόκκινο χαλί των Καννών και οι πρώτες εμφανίσεις δεν μας απογοήτευσαν καθόλου. Είδαμε –μεταξύ άλλων- την Julianne Moore με καυτή copper σκιά, την Eva Longoria με simple chic (και καυτό) eyeliner, την Amandine Petit με super glam αξεσουάρ στα μαλλιά και την Agathe Rouselle με το wet look που θέλουμε να αντιγράψουμε σήμερα κιόλας.

Παρακάτω μπορείς και εσύ να δεις τις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε και φυσικά μείνε συντονισμένη γιατί μέχρι τις 28 του μήνα θα έχουμε πάρα πολλά ακόμα να πούμε!

Agathe Rousselle

Opening Ceremony Gala Dinner Arrivals - The 75th Annual Cannes Film Festival

Η Agathe Rousselle, η οποία μας χάρισε μία συγκλονιστική στην ταινία της Julia Ducournau «Titane», εμφανίστηκε με barely there μακιγιάζ και ένα super sleek και super chic βρεγμένο look στα μαλλιά, το οποίο θα αντιγράψουμε πριν ακόμα μπει και επίσημα το καλοκαίρι.

Amandine Petit

Amandine-Petit.jpg

Η Miss Γαλλία 2021, εμφανίστηκε με ένα mint φόρεμα αλλά την παράσταση έκλεψε η τιάρα που επέλεξε να φορέσει, για να στολίσει την κατά τα άλλα simple chic αλογοουρά της. Το μακιγιάζ της ήταν επίσης κομψό, και μας άρεσε το διακριτικό μπλε μολύβι που επέλεξε.

Caroline Daur

To μοντέλο επέλεξε ένα Valentino φόρεμα που δεν άφηνε χώρο για πολύ πειραματισμό και glam στα μαλλιά και το μακιγιάζ. Το διακριτικό look που επέλεξε λοιπόν ήταν ολόσωστο και-αν μας ρωτάς- λατρέψαμε τη σκούρα ρίζα στα μαλλιά της που έκανε το αποτέλεσμα ελαφρώς πιο… punk κατά έναν περίεργο τρόπο.

Deepika Padukone

France Cannes 2022 Jury Photo Call

Η Deepika, είναι ένα γνώριμο πρόσωπο στο κόκκινο χαλί των Καννών, καθώς, εδώ και πολύ καιρό, εκπροσωπεί τον γίγαντα του μακιγιάζ L'Oréal Paris στο φεστιβάλ κινηματογράφου. Η εμφάνισή φέτος ωστόσο, είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή αφού είναι στην κριτική επιτροπή. Το turban στα μαλλιά της ήταν άψογο, το μακιγιάζ της τέλεια συνδυασμένο με την επιδερμίδα και το Outfit της. Είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουμε σίγουρα στο «ραντάρ» μας.

Didi Stone

Αυτό το μοντέλο ξέρει να τραβά τα φλας των φωτογράφων και τα βλέμματα του beauty και fashion κόσμου για όλους τους σωστούς λόγους. Την είδαμε με 90’s μακιγιάζ το οποίο λατρέψαμε και ατημέλητο pixie cut.

Eva Longoria

Ας ξεκινήσουμε λέγοντας ότι, αυτή η γυναίκα, είναι 47 ετών και φαίνεται 20. Η Eva, spokesperson της L'Oréal Paris, επέλεξε ένα καυτό φόρεμα και το συνδύασε με ατημέλητο κότσο στα μαλλιά, αλλά και εξίσου καυτό μακιγιάζ. Το eyeliner Της ήταν από τα πλέον άψογα που έχουμε δει και ανυπομονούμε να δούμε τι ετοιμάζει για τις επόμενες ημέρες.

Julianne Moore

Ήταν εκείνη που κήρυξε την επίσημη έναρξη του φεστιβάλ των Καννών και λατρέψαμε την χάλκινη σκιά που τόνιζε μοναδικά την πορσελάνινη επιδερμίδα της αλλά και το ρουζ που της χάριζε φρεσκάδα. Άψογη!

Lashana Lynch

Η ηθοποιός, ήταν η πρώτη μαύρη γυναίκα πράκτορας σε ταινία του James Bond και η πρώτη που περπάτησε το κόκκινο χαλί στις Κάννες φέτος. Το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό και –αν μας ρωτάς- ιδανικό γιατί τα σμαραγδένια σκουλαρίκια που φόρεσε «μιλούσαν» από μόνα τους.

Lori Harvey

Το μοντέλο-influencer εμφανίστηκε με μία Alexander Vauthier τουαλέτα και… instagramικό μακιγιάζ το οποίο, αν και δεν μας ξετρέλανε, ταίριαζε στο σύνολο της εμφάνισης. Είναι βέβαια ένα τόσο φρέσκο και όμορφο πρόσωπο, με τόση αυτοπεποίθηση, που ό, τι και αν έκανε με τα μαλλιά και το μακιγιάζ της θα ήταν υπέροχη.

Noomi Rapace

Opening Ceremony Gala Dinner Arrivals - The 75th Annual Cannes Film Festival

Η Σουηδή ηθοποιός, που είναι και μέλος της κριτικής επιτροπής, εμφανίστηκε με ένα Old Hollywood glam look. Φόρεσε ένα «καθαρό» κόκκινο κραγιόν (matchy με τα σκουλαρίκια της), shimmery σκιά και ολοκλήρωσε την εμφάνιση με αφράτους κυματισμούς στα μαλλιά. Ναι, μας άρεσε πάρα πολύ.

Rebecca Hall

France Cannes 2022 Jury Photo Call

Παραλίγο να μην τη γνωρίσουμε αλλά για όλους τους σωστούς λόγους! Η ηθοποιός και κριτής του φεστιβάλ, εμφανίστηκε με ένα ατημέλητο Pixie cut και barely there μακιγιάζ που άφηνε τις φακίδες της να φανούν. Perfection!

Urvashi Rautela

1652863130745-81630616-Urvashi-Rautela.jpg

Η Urvashi έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί των Καννών και τράβηξε τα βλέμματα με τις τόσες λεπτομέρειες στο look της. Το σινιόν της είχε κοτσίδες, η σκιά της ήταν matchy με το κραγιόν της και η αυτοπεποίθησή της ξεχείλιζε από το υπέροχο χαμόγελο της. Παρ΄ όλο που προτιμούμε τα πιο minimal looks, την αγαπήσαμε!