Lash special: Νέες μάσκαρα, primers και οροί που θα σου χαρίσουν τις βλεφαρίδες που ονειρεύεσαι

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Lash special: Νέες μάσκαρα, primers και οροί που θα σου χαρίσουν τις βλεφαρίδες που ονειρεύεσαι
Matteo Scarpellini/Imaxtree.com

Οι μάσκαρα κάνουν το 50% της «δουλειάς». Το υπόλοιπο 50% είναι μοιρασμένο ανάμεσα στα primers και τους ορούς και σήμερα θα ανακαλύψεις τα καλύτερα από κάθε κατηγορία.

Και τι ζητάμε δηλαδή; Μακριές, πλούσιες, μαύρες βλεφαρίδες που σαγηνεύουν. Δε νομίζω ότι υπάρχει μία γυναίκα που να μην έχει αυτό το ζητούμενο στη wish list της. Προσωπικά της (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), έχω σταθεί πολύ τυχερή στο θέμα «βλεφαρίδες». Και πάλι ωστόσο, φορώ μάσκαρα (είναι από τα λίγα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιώ), για να τις κάνω πιο μεγάλες και πιο έντονες. Αυτό κάνουν και εκατομμύρια άλλες γυναίκες, επιλέγοντας μάσκαρα για όγκο, μήκος, καμπύλη κοκ.

Versace-ham-S17-005.jpg

Η μάσκαρα ωστόσο, κάνει μόλις το 50% της «δουλειάς». Οι βλεφαρίδες, αν είναι μικρές, ή λεπτές ή πολύ ίσιες, ή άτονες, χρειάζονται λίγη επιπλέον βοήθεια. Αυτή η βοήθεια έρχεται με τη μορφή ορών που στοχεύουν στην ενδυνάμωση και τη βελτίωση της τρίχας, αλλά και με τη μορφή primers, τα οποία υπερδιπλασιάζουν το αποτέλεσμα που χαρίζει η μάσκαρα μόνη της.

Οι οροί

Οι οροί για βλεφαρίδες περιέχουν θρεπτικά συστατικά και φόρμουλες, ειδικά μελετημένες ώστε να περιποιούνται εντατικά τις βλεφαρίδες σου. Όχι, δεν θα κάνουν μαγικά, δεν μπορούν να σου χαρίσουν βλεφαρίδες σαν ψεύτικες. Αυτό που μπορούν να κάνουν είναι να κάνουν τις δικές σου βλεφαρίδες όσο το δυνατόν καλύτερες γίνεται, και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό, πρώτο βήμα. Ρίξε μία ματιά στα αγαπημένα μας.

Τα primers

Είναι ένα βήμα που μπορεί να θεωρείς περιττό, όμως κάνει όλη τη διαφορά στην απόδοση της μάσκαρα που έχεις επιλέξει. Τα primers φοριούνται πριν από το μάσκαρα για να ενισχύσουν το μήκος και τον όγκο των βλεφαρίδων. Έτσι, όταν περνάς τη μάσκαρά σου, εκείνη αποδίδει υπερδιπλάσιο αποτέλεσμα. Παρακάτω τα αγαπημένα μας.

Οι μάσκαρα

Για τις μάσκαρα γνωρίζεις σχετικά. Υπάρχουν ειδικές για μήκος, άλλες για όγκο, πολλές για καμπύλη και φυσικά, υπάρχουν οι MVPs των μάσκαρα: Εκείνες που τα κάνουν όλα ταυτόχρονα. Δες τις αγαπημένες μας (και πιο καινούργιες) και συνέχισε να διαβάζεις.

Χρησιμοποιώντας έναν ορό κάθε βράδυ, ενισχύοντας τη μάσκαρά σου με ένα primer Πριν την χρησιμοποιήσεις και –φυσικά- με σχολαστικό καθαρισμό κάθε βράδυ, μπορείς να έρθεις όσο πιο κοντά γίνεται στις βλεφαρίδες των ονείρων σου. Και αν το επιλέξεις, μπορείς πάντα να επιλέξεις τη χρήση extensions ή και ψεύτικων βλεφαρίδων. Το θέμα είναι να μην αγχώνεσαι, επιλογές και λύσεις υπάρχουν και μπορούν να προσαρμοστούν σε αυτό που θέλεις εσύ.