Μαρία-Λουίζα Βούρου: Έλα να αναδείξουμε παρέα με το DOVE την πραγματική ομορφιά, όπου & αν βρίσκεται

Μαρία-Λουίζα Βούρου: Έλα να αναδείξουμε παρέα με το DOVE την πραγματική ομορφιά, όπου & αν βρίσκεται

Έφτασε η πρωτότυπη έκθεση που αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε το σώμα μας καθημερινά. Στο επίκεντρο βρίσκεται η περιοχή της μασχάλης!

Ένα από τα καλά που απολαμβάνω και χαίρομαι στο να είμαι blogger ή wellness influencer ή όπως θέλετε να το πείτε είναι πως μπορώ να μοιράζομαι τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μου μαζί σας. Έχουμε ένα κώδικα επικοινωνίας μοναδικό!

Σήμερα λοιπόν θέλω να ασχοληθώ με το κεφάλαιο «Ομορφιά». Την ομορφιά που νιώθει η κάθε μια μέσα της, εκείνη τη δύναμη που την κάνει μοναδική και ανεπανάληπτη.

Είναι πολλά τα «καλούπια» που προσπαθούν να μας επιβάλλουν στο πέρασμα των χρόνων. Πώς να ντυνόμαστε, πώς να βαφόμαστε, να αποτριχωνόμαστε, να χωράμε σε συγκεκριμένο νούμερο ρούχων, πώς να φερόμαστε κ.ο.κ. Τι συμβαίνει αν δεν «ικανοποιούμε» αυτά τα καλούπια και τους ρόλους; Νιώθουμε ότι δεν είμαστε αρκετές καλές, αρκετά ικανές, αλλάζει η ψυχολογία μας προς το χειρότερο.

Η ομορφιά είναι μέσα μας. Ναι, το έχετε ξανακούσει. Και θα το ξανακούσετε -από μένα τουλάχιστον- μέχρι να το πιστέψετε! Να πιστεύετε στον εαυτό σας, να τολμάτε να προχωράτε, να δημιουργείτε, να λάμπετε!

Ένας ακόμη λόγος που χαίρομαι όταν γράφω εδώ είναι επειδή μοιράζομαι πρωτοβουλίες από μεγάλες εταιρείες που έχουν ως στόχο να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και να αλλάξουμε τα στερεότυπα.

Το Dove πάντα στηρίζει την ομορφιά που πηγάζει από μέσα μας! Δεν μένει σε στερεότυπα, πρωτοπορεί και συμβάλλει με τις καμπάνιες της στην ευαισθητοποίηση όλων μας και στην ανάδειξη της πραγματικής ομορφιάς, όπου και αν βρίσκεται! Σας προσκαλεί λοιπόν (και εγώ μαζί) στην έκθεση φωτογραφίας «The Artpit Collection by Dove», στον εκθεσιακό χώρο του Μέτρο Συντάγματος της Αθήνας, την Παρασκευή 11:00-16:00, το Σάββατο και την Κυριακή 11:00-19:00,

όπου 8 καταξιωμένοι φωτογράφοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό: Για να ανακαλύψουμε την ομορφιά σε όποιο σημείο του σώματος και αν βρίσκεται!

VIDEO

Κεντρικό θέμα της έκθεσης είναι ένα συχνά παραμελημένο σημείο του γυναικείου σώματος, η ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης. Το Dove έβαλε στόχο να μας κάνει να δούμε το σώμα και τις μασχάλες μας αλλιώς και έτσι να μας αποδείξει ότι είναι όμορφες, η κάθε μία με τον δικό της, μοναδικό, τρόπο και δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για αυτές. Για να το καταφέρει, ζήτησε από 8 φωτογράφους να αναδείξουν μέσα από τον φακό τους την ομορφιά της μασχάλης και των ιστοριών που μπορεί να μας «διηγηθεί» η κάθε μία. Οι φωτογραφίες της έκθεσης φωτογραφίας «The Artpit Collection By Dove» είναι των Ιωάννα Ανδρεοπούλου, Κοσμά Κουμιανού, Μαρία Κουτρουμπή, Νικόλα Μάστορα, Αιμιλία Μπαλάσκα, Κώστα Πήττα, Μαρία Σιάρμπα και Ηλία Καμπουράκη.

unnamed-(11).jpg

Ας αφήσουμε, λοιπόν, τα πρότυπα και τα ταμπού και ας δούμε την πραγματική μας ομορφιά, αναδεικνύοντάς την!

Πάρε την φίλη ή τον φίλο σου, επισκέψου την έκθεση και ας ανοίξουμε τον διάλογο για την ομορφιά όπου και αν κρύβεται. Η είσοδος είναι ελεύθερη και είναι σημαντικό να στηρίζουμε τέτοιους πρωτοβουλίες που μπορούν να μας πάνε μπροστά και όχι πίσω… Σας φιλώ και είμαι σίγουρη ότι θα σας συναντήσω εκεί!

#DOVE #TheArtpitCollection