LE DÉFILÉ WALK YOUR WORTH: Η L’ Oréal Paris επιστρέφει για 5η χρονιά στη Μητρόπολη της μόδας

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
LE DÉFILÉ WALK YOUR WORTH: Η L’ Oréal Paris επιστρέφει για 5η χρονιά στη Μητρόπολη της μόδας

Το διάσημο runway show της L’ Oréal Paris επιστρέφει στο Παρίσι, και το Queen.gr συνεργάζεται αποκλειστικά με το iconic brand, ώστε να σου μεταφέρει τον παλμό, μέσα από συνεντεύξεις, αποκλειστικό υλικό, exclusive live streaming του show και λεπτομέρειες από τη συμμετοχή της δικής μας Δούκισσας στο θρυλικό runway.

Αυτή η Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, δεν θα είναι μία ακόμα Κυριακή. Στις 21:00μμ -τοπική ώρα Ελλάδας-, η L’Oréal Paris θα παρουσιάσει το διάσημο runway show της, Le Défilé, στη Γαλλική Ακαδημία Πολέμου (École Militaire). Το μήνυμα του φετινού Le Défilé είναι «Walk Your Worth», και έχει σαν στόχο να γιορτάσει τη γυναικεία ενδυνάμωση, στην καρδιά του Παρισιού.

Οι διεθνείς εκπρόσωποι της L’Oréal Paris θα δημιουργήσουν μία εντυπωσιακή πασαρέλα, ωδή στη διαφορετικότητα, αναδεικνύοντας την ενδυνάμωση ως τη βασική αξία της μάρκας και επιβεβαιώνοντας την παράδοση της να μεταφέρει το μοναδικό όραμά της στα πιο εμβληματικά τοπία του Παρισιού.

std_lop_ledefile.png

Η Δούκισσα Νομικού, θα είναι μία από τις ambassadors της L’ Oréal Paris που θα περπατήσουν στο εμβληματικό catwalk, και το Queen.gr θα σου μεταφέρει σε αποκλειστικότητα τις λεπτομέρειες του show, της συμμετοχής της Δούκισσας, και όχι μόνο.

Αυτή την Κυριακή, θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις live την εκδήλωση μέσα από το Queen.gr αλλά και σε όλες τις social media πλατφόρμες της μάρκας. Παράλληλα, θα σου παρέχουμε exclusive πρόσβαση στα παρασκήνια, με συνεντεύξεις των διεθνών ambassadors και των artists της L’ Oréal Paris, αποκλειστικό υλικό που θα λαμβάνουμε live από το Παρίσι αλλά και τις εικόνες από το secret project της Δούκισσας σε πρώτη προβολή.

Save the date λοιπόν, για μια αξέχαστη βραδιά δυναμικής, ποικιλόμορφης και εμβληματικής ομορφιάς με την υπογραφή της L’Oréal Paris.

Γιατί μας αξίζει!

#lorealparisgr