Η L’Oréal Professionnel παρουσιάζει τα Christmas Sets για το 2022!

Η L’Oréal Professionnel παρουσιάζει τα Christmas Sets για το 2022!

Ανακαλύψτε τις εμβληματικές σειρές της #SerieExpert σε συλλεκτικές εορταστικές συσκευασίες!

Η πιο λαμπερή εποχή του χρόνου επιβάλλει όμορφα, απαλά δυνατά μαλλιά! Αυτές τις γιορτές κάντε δώρο στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας την απόλυτη επαγγελματική περιποίηση μαλλιών με την υπογραφή της L’Oréal Professionnel!

Οι τέσσερις εμβληματικές σειρές της οικογένειας Serie Expert έρχονται σε μοναδικές εορταστικές συσκευασίες που περιλαμβάνουν αγαπημένα επαγγελματικά προϊόντα, που καλύπτουν τις ανάγκες για κάθε τύπο μαλλιών.

1670408316419-945919827-220822_LOREAL_EOY_STILL_metal_detox_1-1.jpg

Έχετε ήδη αγαπήσει τη σειρά Metal Detox; Έχει έρθει η ώρα να την αγαπήσουν και οι φίλες σας, χάρη στην εορταστική συσκευασία! Αυτά τα Χριστούγεννα, κάντε δώρο την απόλυτη σειρά περιποίησης #MetalDetox, που χάρη στο μόριο της γλυκοαμίνης απομακρύνει τα μεταλλικά στοιχεία από το εσωτερικό της τρίχας προσφέροντας διάρκεια και λάμψη στο χρώμα των μαλλιών!

Για αναδόμηση και θρέψη επιλέξτε τη σειρά Absolut Repair, ενώ για μακριά και δυνατά μαλλιά από τη ρίζα έως τις άκρες, προτιμήστε τη σειρά Prolonger. Τέλος, ιδανική για βαμμένα μαλλιά είναι η σειρά Vitamino Color που προστατεύει το χρώμα των μαλλιών χαρίζοντας ένταση και λάμψη.

Εσείς ποια θα επιλέξετε;

Ακολουθήστε μας όλο το έτος. @LorealPro

www.lorealprofessionnel.gr #LorealPro #LorealProGr

DPG Network