2023 Golden Globes: Όλα τα beauty looks από το κόκκινο χαλί

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
2023 Golden Globes: Όλα τα beauty looks από το κόκκινο χαλί

Photo by Jon Kopaloff/Getty Images

Παρακολουθούμε ζωντανά και σου μεταφέρουμε τα πιο εντυπωσιακά beauty looks απευθείας από το κόκκινο χαλί των 80στών Χρυσών Σφαιρών.

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε μπει σε σειρά και να σιγοτραγουδάμε στο κεφάλι μας το jingle γνωστού πολυκαταστήματος (Christmas Joy!), όμως είτε το πιστεύεις είτε όχι, έχει ήδη ξεκινήσει το επόμενο καλύτερο πράγμα μετά τα Χριστούγεννα… Η σεζόν των βραβείων!

80th Annual Golden Globe Awards - Arrivals

Η awards season 2023 ξεκινά απόψε με τις Χρυσές Σφαίρες 2023 και έχουν γίνει πράγματα (διαμάχες, αξιοσημείωτοι απόντες και ένα μονοετές συμβόλαιο με το NBC που λήγει σύντομα), πριν ακόμα ξεκινήσει η τελετή και οι νικητές φύγουν με τη Χρυσή Σφαίρα ανα χείρας. Πριν όμως φτάσουμε σε αυτό το σημείο, οι σταρς πρέπει να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί και κάπως έτσι ερχόμαστε στο θέμα μας: Το κόκκινο χαλί, ή μάλλον το γκρι χαλί!

Αυτή τη στιγμή που σου γράφω ετούτες τις γραμμές, οι celebrities καταφθάνουν με τα πιο fashionable outfits και με beauty looks που ανυπομονούμε να δούμε. Βρίσκεσαι άλλωστε, στο beauty department και απόψε ξενυχτάμε για να δούμε τις αγαπημένες μας πρωταγωνίστριες να παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί. Θέλουμε να γεμίσουμε glam έμπνευση από το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους, γι’ αυτό η παρακάτω gallery θα ανανεώνεται συνεχώς, για να δεις και εσύ πώς κατέφθασαν οι σταρς στο κόκκινο χαλί και να γεμίσεις έμπνευση. Enjoy λοιπόν queen!

Η φετινή λίστα υποψηφιοτήτων για τις Χρυσές Σφαίρες, περιλαμβάνει αρκετούς πρωτοεμφανιζόμενους, όπως η Quinta Brunso, υποψήφια για τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ερμηνείας Γυναικείου Ρόλου σε τηλεόραση, μιούζικαλ ή κωμωδία και ο Brendan Fraser για την καλύτερη ερμηνεία ηθοποιού σε κινηματογραφική ταινία, δράμα.

Ταινίες όπως το «Avatar: The Way of Water», «Top Gun: Maverick», «Babylon» και «Everything Everywhere All at Once» είναι υποψήφιες για τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά βραβεία της βραδιάς, ενώ σειρές όπως το «House of the Dragon», «The Crown», «Abbott Elementary» και φυσικά «Wednesday» ελπίζουν να πάρουν σπίτι μία Χρυσή Σφαίρα.