Ένα podcast οκτώ επεισοδίων από την APIVITA αφιερωμένο στη Βασίλισσα που κρύβουμε μέσα μας

Ένα podcast οκτώ επεισοδίων από την APIVITA αφιερωμένο στη Βασίλισσα που κρύβουμε μέσα μας

Τα οκτώ επεισόδια Queen Within Podcast που θα αλλάξουν την everyday routine μας μπορείς να τα ακούσεις στα spotify, apple podcast & google podcast.

H APIVITA υποδέχεται το 2023 με το Queen Within, ένα podcast οκτώ επεισοδίων αφιερωμένο στην ομορφιά, με ηρωίδες οκτώ υπέροχες γυναίκες, που έχουν ως σκοπό να μας θυμίσουν πόσο σημαντικό είναι να αφιερώνουμε καθημερινά χρόνο στον εαυτό μας και μας βοηθούν να ανακαλύψουμε τη Βασίλισσα που κρύβεται μέσα μας.

Με αφορμή το ιδιαίτερο αυτό podcast, που βγαίνει «στον αέρα» από την APIVITA τον Ιανουάριο 2023, οκτώ δυναμικές γυναίκες- πρότυπα στον χώρο που δραστηριοποιούνται, από εντελώς διαφορετικούς τομείς, δημιούργησαν η καθεμία το δικό της ξεχωριστό επεισόδιο Queen Within, όπου μοιράζονται τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους και μας εμπνέουν να εξελιχθούμε και να διεκδικήσουμε ισορροπία, ευτυχία, επιτυχία και ψυχική υγεία σε κάθε στιγμή της ζωής μας.

Ταυτόχρονα, γίνονται η ωραιότερη παρέα μας για αυτά τα λίγα λεπτά της ημέρας που εφαρμόζουμε τη ρουτίνα περιποίησης της αγαπημένης μας σειράς προσώπου Queen Bee!

Τα οκτώ επεισόδια Queen Within Podcast που θα αλλάξουν την everyday routine μας μπορείς να τα ακούσεις στα spotify, apple podcast & google podcast.

Για εμάς που αναρωτιόμαστε τι περιλαμβάνουν τα παρακάτω οκτώ ξεχωριστά επεισόδια της σειράς, αρκεί να γνωρίζουμε πως το κάθε ένα είναι αφιερωμένο σε μια από τις υπέροχες αυτές γυναίκες, που θα αποτελέσουν την κινητήριο δύναμη για να αναδείξουμε τη Βασίλισσα που κρύβουμε μέσα μας! Είσαι έτοιμη να τις γνωρίσεις;

#1 Βανέσσα Αρχοντίδου: Όσα ανακάλυψα στην κορυφή του Έβερεστ για την αυτογνωσία

Σε αυτό το επεισόδιο ακούμε τη Βανέσσα Αρχοντίδου, την Ελληνίδα αλπινίστρια που ανέβηκε στις επτά υψηλότερες κορυφές των Ηπείρων του κόσμου, να μας μιλά για όσα ανακάλυψε στην κορυφή του Έβερεστ για την αυτογνωσία.

queen_1.jpg

#2 Eυαγγελία Ιρίσα Ντεμίρη: Πώς μπορούμε να αλλάξουμε τη σχέση μας με το φαγητό

Σε αυτό το επεισόδιο ακούμε την Ευαγγελία Ιρίσα Ντεμίρη, Health Coach, συγγραφέα και ιδρύτρια της SoulDiet να μας μιλάει για το πώς μπορούμε να αλλάξουμε τη σχέση μας με το φαγητό.

queen_2.jpg

#3 Στέλλα Κάσδαγλη: Οκτώ εργαλεία προσωπικής ανάπτυξης για όλες τις γυναίκες

Σε αυτό το επεισόδιο ακούμε τη Στέλλα Κάσδαγλη, συγγραφέα και συνιδρύτρια του Women On Top, να αναφέρει οκτώ εργαλεία προσωπικής ανάπτυξης για όλες τις γυναίκες.

queen_3.jpg

#4 Kατερίνα Κατώπη Λυκιαρδοπούλου: Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι

Σε αυτό το επεισόδιο ακούμε την Κατερίνα Κατώπη Λυκιαρδοπούλου, σύμβουλο τουριστικής ανάπτυξης και μαραθωνοδρόμο, που έχει ταξιδέψει σε πάνω από 110 χώρες στον κόσμο, να μιλά για τη σημασία που έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός.

queen_4.jpg

#5 Αρετή Καφαντάρη: Ασκήσεις Face Yoga για αντιγήρανση και σύσφιξη

Σε αυτό το επεισόδιο ακούμε την Αρετή Καφαντάρη, την πρώτη Face Yoga Expert στην Ελλάδα και σύμβουλο ολιστικής διατροφής, να προτείνει ασκήσεις face yoga για αντιγήρανση και σύσφιξη του προσώπου.

queen_5.jpg

#6 Aλεξία Κωτσή: Η ιστορία του πρώτου ελληνικού startup στον χώρο των υπηρεσιών ομορφιάς

Σε αυτό το επεισόδιο ακούμε την Αλεξία Κωτσή, Co-Founder της online πλατφόρμας ομορφιάς Funk Martini, να μιλά για την ιστορία δημιουργίας και πώλησης του πρώτου ελληνικού startup στον χώρο των υπηρεσιών ομορφιάς.

queen_6.jpg

#7 Μαριλένα Πατέρα: Οκτώ λόγοι για να οργανώσεις τον χώρο σου και τη ζωή σου

Σε αυτό το επεισόδιο ακούμε τη Μαριλένα Πατέρα, επαγγελματία σύμβουλο οργάνωσης και Founder του The Tidy Guru να παρουσιάζει οκτώ λόγους για να οργανώσεις τον χώρο σου και πως αυτό θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τη ζωή σου.

queen_7.jpg

#8 Mαριάννα Ράππου: Οκτώ συμβουλές για υγιή φυτά που φέρνουν χαρά και ευεξία

Σε αυτό το επεισόδιο ακούμε τη Μαριάννα Ράππου, Garden Coach, γεωπόνο και αρχιτέκτονα τοπίου, να μεταδίδει την αγάπη της για τα φυτά και να μας δίνει οκτώ συμβουλές για υγιή φυτά ώστε να δεχτούμε τη χαρά και την ευεξία που μας προσφέρουν.

queen_8.jpg

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να αφεθούμε στις προσωπικές ιστορίες που έχει να μας διηγηθεί καθεμία από τις οκτώ υπέροχες γυναίκες του Queen Within Podcast και πολύ γρήγορα να ανακαλύψουμε τη Βασίλισσα που κρύβεται μέσα μας. Γιατί, εκείνο που έχει αξία στο τέλος ενός απαιτητικού 24ωρου, είναι να βρίσκουμε λίγο χρόνο για το me-time της ημέρας μας, όσο γρήγοροι και εάν είναι οι ρυθμοί της everyday routine μας!

Καλή Ακρόαση!

#queenbee #queenwithin #royalantiaging #skintransformation #antiaging

DPG Network