Πώς θα διατηρήσετε έντονο το χρώμα στα μαύρα μαλλιά

Πώς θα διατηρήσετε έντονο το χρώμα στα μαύρα μαλλιά

7 συμβουλές για έντονο μαύρο χρώμα μαλλιών, που διαρκεί.

Τα μαύρα μαλλιά είναι εντυπωσιακά, τολμηρά, και πολύ κομψά. Ταιριάζουν σχεδόν μ’ όλες τις αποχρώσεις της επιδερμίδας και τονίζουν τ’ ανοιχτόχρωμα μάτια. Όταν λοιπόν αποφασίζετε να βάψετε τα μαλλιά σας και βρίσκετε την τέλεια απόχρωση του μαύρου χρώματος που σας ταιριάζει, θέλετε το χρώμα αυτό να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές για την περιποίηση των μαλλιών σας, μπορείτε ν’ αυξήσετε τη διάρκεια του:

Χρησιμοποιείτε μόνιμες βαφές μαλλιών: Το μόνιμο χρώμα ανοίγει τον άξονα της τρίχας και ενσωματώνει τη βαφή βαθιά μέσα της, αλλάζοντας εντελώς το χρώμα των μαλλιών σας. Ανακάλυψε τις μόνιμες βαφές της Garnier, σε Μαύρη απόχρωση για έντονο και μυστήριο αποτέλεσμα που διαρκεί. Με 100% κάλυψη των λευκών και ευχάριστο, διακριτικό άρωμα, υπάρχουν:

image003.png
  • Η μόνιμη βαφή μαλλιών Color Sensation (1.0), εμπλουτισμένη με πέρλες μαργαριταριών και έλαια άγριου τριαντάφυλλου, για χρώμα έντονο έως και 10 εβδομάδες. Παράλληλα προσφέρει απαλά και λαμπερά μαλλιά χάρη στη κρέμα περιποίησης με έλαια άγριου τριαντάφυλλου.
image004.png
  • Η μόνιμη βαφή Olia (1.0) χωρίς αμμωνία, με 60% έλαια για μέγιστη απόδοση χρώματος και ορατή βελτίωση της ποιότητας της τρίχας, σε κάθε βαφή. Δίνει 2 φορές περισσότερη λάμψη.
image005.png
  • Η μόνιμη κρέμα βαφή Color Sensation (2.10) για μαύρο-μπλε χρώμα με πέρλες μαργαριταριών και έλαιο τριαντάφυλλου. Με έντονο χρώμα που διαρκεί έως και 10 εβδομάδες και λάμψη που ακτινοβολεί. Με μοναδική αίσθηση φροντίδας με 20% περισσότερη κρέμα περιποίησης.

Λούζεστε λιγότερο συχνά: Το καθημερινό λούσιμο, μπορεί ν’ αφαιρέσει από τα μαλλιά σας τα φυσικά τους έλαια και ν’ απομακρύνει ποσοστό του χρώματος, με αποτέλεσμα τα μαλλιά σας να ξεθωριάζουν. Στόχος είναι να λούζεστε κάθε δεύτερη μέρα.

Χρησιμοποιείτε σαμπουάν και μαλακτικό: Όταν πλένετε τα μαλλιά σας, εφαρμόζετε ένα σαμπουάν χωρίς θειϊκά άλατα, ειδικά σχεδιασμένο για τη διατήρηση των βαμμένων μαλλιών. Επιλέγετε ένα καλό, ποιοτικό προϊόν με συστατικά ασφαλή για το μαύρο χρώμα των μαλλιών σας. Ένα βαθύ conditioner είναι ο τέλειος τρόπος για να προσθέσετε ξανά υγρασία στα μαλλιά σας. Να προσέχετε, τα προϊόντα που αγοράζετε να είναι για το δικό σας, συγκεκριμένο τύπο βαμμένων μαλλιών π.χ. λεπτά, πυκνά, λιπαρά, ξηρά, κλπ.

image006.jpg

Ξεπλένετε τα μαλλιά σας με κρύο νερό: Το κρύο νερό θα κλείσει τους πόρους της κάθε τρίχας. Αντίθετα, το ζεστό νερό ανοίγει τους πόρους, επιτρέποντας τη διαφυγή της βαφής. Όμως, αποφύγετε το υπερβολικό ξέβγαλμα γιατί το επιπλέον νερό μπορεί ν’ αφαιρέσει αργά και τη βαφή σας.

Χρησιμοποιείτε μάσκα μαλλιών μία φορά την εβδομάδα για θεραπεία βαθιάς περιποίησης, ενυδάτωση σε βάθος και προστασία χρώματος μαλλιών. Βεβαιωθείτε ότι η μάσκα που εφαρμόζετε είναι χωρίς parabens. Αφήνετέ την να δράσει για μια ολόκληρη ώρα, φορώντας ένα σκουφάκι ντους στο κεφάλι σας, για να τη βοηθήσετε να διεισδύσει πιο αποτελεσματικά στα μαλλιά σας.

image008.jpg

Αποφεύγετε την υπερβολική χρήση εργαλείων styling για να διατηρήσετε τα μαύρα μαλλιά σας υγιή και να σταματήσουν να ξεθωριάζουν. Τα βαμμένα μαλλιά είναι συχνά πιο εύθραυστα και ευάλωτα στη θερμότητα. Εάν όμως, θέλετε οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία styling, εφαρμόστε πρώτα ένα θερμοπροστατευτικό σπρέι.

Αποφύγετε τον πολύ ήλιο που είναι εχθρός της βαφής, φορώντας trendy καπέλα και όμορφα φουλάρια στο κεφάλι σας.