Oscars 2023: Όλα τα beauty looks από το… σαμπανιζέ χαλί

Oscars 2023: Όλα τα beauty looks από το… σαμπανιζέ χαλί
HOLLYWOOD, CALIFORNIA - MARCH 12: Sofia Carson attends the 95th Annual Academy Awards on March 12, 2023 in Hollywood, California. (Photo by Mike Coppola/Getty Images)

Τα 95α βραβεία Όσκαρ είναι σε εξέλιξη και σου μεταφέρουμε τα beauty looks up close, καθώς παρελαύνουν στο -για πρώτη φορά- σαμπανιζέ χαλί.

Για πότε πέρασε ο καιρός και μιλάμε για την βραδιά των Όσκαρ… δεν το ξέρουμε! Αυτό που ξέρουμε στα σίγουρα είναι πρώτον: Ότι το χαλί δεν θα είναι κόκκινο, και δεύτερον: Ότι η Cate Blanchett θα κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο (ή τουλάχιστον αυτό θέλουμε εμείς). Αυτή τη στιγμή που σου γράφουμε, οι stars έχουν ήδη αρχίσει να καταφθάνουν και, ενώ οι τουαλέτες και τα κοσμήματά τους είναι πραγματικά συγκλονιστικά (διάβασε όλες τις λεπτομέρειες στο fashion department), εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να κοιτάζουμε τα μαλλιά και το μακιγιάζ.

95th Academy Awards - Roaming Arrivals

Βλέπεις, σε αντίθεση με τη μόδα, τα μανικιούρ, τα χτενίσματα και τα beauty looks στο κόκκινο σαμπανιζέ χαλί είναι κάπως πιο εφικτά, αν και εξίσου πολυτελή και glam. Αντί όμως να μακρηγορούμε άλλο, σε αφήνουμε να ξεκινήσεις να βλέπεις από κοντά τις λαμπερές κυρίες που καταφθάνουν στο Dolby Theater, και μην ξεχνάς να κάνεις refresh γιατί ανανεώνουμε τη gallery live (ναι, πίνουμε red bull). Και μην ξεχάσουμε! Μείνε και αύριο συντονισμένη γιατί θα έχουμε αποκλειστικές συνεντεύξεις με τις makeup artists που περιποιήθηκαν τις stars.