Ο κατάλληλος ορός προσώπου ανάλογα με την ανάγκη της επιδερμίδας σας

Ο κατάλληλος ορός προσώπου ανάλογα με την ανάγκη της επιδερμίδας σας

Ο ορός προσώπου είναι ένα καλλυντικό προϊόν με υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών που έχει σχεδιαστεί για να διεισδύει βαθιά στο δέρμα, και στοχεύει σε συγκεκριμένες ανάγκες του. Οι οροί προσώπου έχουν βάση το νερό ή τα έλαια και μπορούν να εφαρμοστούν τοπικά, μία ή δύο φορές την ημέρα ανάλογα με τα συστατικά τους. Μπορείτε να δείτε παρακάτω τα οφέλη από τη χρήση των ορών προσώπου:

  1. Διεισδύουν βαθιά στο δέρμα. Οι οροί δημιουργούνται με τη χρήση μικρότερων μορίων του δραστικού συστατικού. Αυτά τα μόρια είναι περισσότερο ικανά να διεισδύσουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.
  2. Εμφανίζουν τ’ αποτελέσματά τους πιο γρήγορα. Τα σέρουμ εφαρμόζονται το πρωί ή το βράδυ και παραμένουν στην επιδερμίδα για πολλές ώρες. Με αυτό τον τρόπο, τα συστατικά τους έχουν περισσότερο χρόνο για να δράσουν, και γι΄ αυτό στους περισσότερους ορούς, τ’ αποτελέσματά τους είναι εμφανή σε σύντομο χρονικό διάστημα.
image003.jpg
  1. Βελτιώνουν την ακμή. Τα serums που περιέχουν συγκεντρώσεις βιταμίνης C, νιασιναμίδης ή ρετινόλης μπορούν να κάνουν τα πάντα, από τη μείωση της ερυθρότητας και της φλεγμονής, τη μείωση της περίσσειας λιπαρότητας, τη μείωση των φραγμένων πόρων έως και την αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου για την επιτάχυνση της επούλωσης του δέρματος και τη βελτίωση του τόνου του δέρματος.
  2. Βοηθούν στην ενυδάτωση. Οι οροί με υαλουρονικό οξύ, έχουν υψηλή ικανότητα συγκράτησης νερού. Η υγρασία είναι σημαντική για τη διατήρηση μιας ελαστικής και νεανικής εμφάνισης. Χωρίς επαρκή ποσότητα υγρασίας, το δέρμα χάνει τη σφριγηλότητα του. Οι οροί υαλουρονικού οξέος είναι εξαιρετικά αποτελεσματικοί γιατί απορροφούν έως και 1.000 φορές το βάρος τους σε νερό.

Το πιο αποτελεσματικό serum για ενυδάτωση, είναι το πολύ-λειτουργικό διορθωτικό Η.Α. Intensifier Serum προσώπου με υαλουρονικό οξύ της SkinCeuticals που:

image005.png
  • Αυξάνει τη φυσική ικανότητα παραγωγής υαλουρονικού οξέος του δέρματος κατά 30%.
  • Χαρίζει άμεση και μακροπρόθεσμη ενυδάτωση.
  • Μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων στα μάτια και δίπλα από τη μύτη.
  • Βελτιώνει την πυκνότητα, την υφή, τη σφριγηλότητα και τη χαλαρότητα της επιδερμίδας του προσώπου σας.

Ένα ακόμη αποτελεσματικό serum προσώπου, είναι το Hydrating B5 Serum με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Β5 της SkinCeuticals. Το υαλουρονικό οξύ συγκρατεί το νερό στην επιδερμίδα, ενώ η βιταμίνη B5 βοηθά στην επανόρθωση των ιστών και την αποκατάσταση των θρεπτικών συστατικών. Αυτός ο ορός προσώπου, μεγιστοποιεί τα οφέλη της ενυδατικής σας κρέμας, προσφέροντας απαλή και νεανική όψη.

image007.png
  1. Μειώνουν την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Οροί με συστατικά όπως οι βιταμίνες Α και C, βοηθούν στην ανανέωση του δέρματος και επιταχύνουν την παραγωγή κολλαγόνου, ελαχιστοποιώντας έτσι την εμφάνιση των ρυτίδων. Το υαλουρονικού οξύ και η νιασιναμίδη βοηθούν επίσης να ‘’γεμίσει’’ η επιδερμίδα του προσώπου και οι λεπτές γραμμές.
  2. Αφαιρούν κηλίδες και ατέλειες. Οι οροί προσώπου με βιταμίνη C αναστέλλουν την παραγωγή μελανίνης, η οποία μας βοηθά ν’ απαλλαγούμε από τις μαύρες κηλίδες και αποτρέπει το σχηματισμό νέων. Τα serums με ρετινοειδή διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου που βοηθά επίσης στη μείωση της υπερμελάγχρωσης.
  3. Βελτιώνουν την υφή και τον τόνο του δέρματος. Τα σέρουμ με συστατικά όπως οι βιταμίνες Α και C, απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος για ν’ αποκαλύψουν τα νέα κύτταρα, που δίνουν νεανική λάμψη στο πρόσωπο.