Pore Care! Η σειρά που σε βοηθά να αντιμετωπίσεις τις ανησυχίες για τους πόρους like a POREfessional

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Pore Care! Η σειρά που σε βοηθά να αντιμετωπίσεις τις ανησυχίες για τους πόρους like a POREfessional

Όλοι έχουμε πόρους και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Δεν θέλουμε όμως να φαίνονται τόσο έντονα. Σε αυτό το «request» μας απαντά η αγαπημένη Benefit, με μία σειρά φτιαγμένη για να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τους διεσταλμένους πόρους like POREfessionals.

Οι διεσταλμένοι πόροι είναι ένα «πρόβλημα» που έχουν οι περισσότερες από εμάς και βάζουμε τη λέξη πρόβλημα σε εισαγωγικά, διότι οι πόροι δεν είναι στην πραγματικότητα πρόβλημα, διεσταλμένοι ή μη. Όλοι έχουμε πόρους και το πόσο ορατοί είναι ορίζεται από 2 πράγματα: Τόσο από το DNA μας, όσο και από τη ρουτίνα περιποίησης που ακολουθούμε. Για το DNA, όπως αντιλαμβάνεσαι, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Η δομή της επιδερμίδας μας είναι προαποφασισμένη και την αγαπάμε. Αυτό που μπορούμε να ελέγξουμε ωστόσο, είναι η ρουτίνα περιποίησης που ακολουθούμε -και αυτό σημαίνει ότι μπορούμε κατά το ήμισι να ελέγξουμε την εμφάνιση των πόρων μας. Και κάπως έτσι φτάνουμε στο θέμα μας: Τη σειρά περιποίησης επιδερμίδας PORE CARE, που έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια The POREfessional της αγαπημένης μας Benefit Cosmetics.

Βλέπεις, η Benefit θέλει να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την εμφάνιση των πόρων μας εδώ και πολλά χρόνια, και συγκεκριμένα από το 2010, όταν δημιούργησε το The POREfessional primer. Τα χρόνια πέρασαν, τα προϊόντα πολλαπλασιάστηκαν, η οικογένεια The POREfessional μεγάλωσε και σήμερα ολοκληρώνεται με την προσθήκη της συλλογής PORE CARE. Πρόκειται για μία συλλογή ειδικά σχεδιασμένη για τον καθαρισμό, τη λείανση και την –ορατή- βελτίωση της εμφάνισης των πόρων. Έξι προϊόντα, εμπλουτισμένα με ενεργά, αποτελεσματικά συστατικά και ένα εργαλείο πολλαπλών χρήσεων, αναλαμβάνουν να δώσουν λύση στο «πρόβλημα» των πόρων μία για πάντα. Ας τα δούμε αναλυτικά.

The POREfessional Good Cleanup

Τι είναι; Είναι ένα αφρίζον καθαριστικό. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ζελέ που μεταμορφώνεται σε πλούσιο αφρό μόλις έρθει σε επαφή με το νερό. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα λεμονιού που βοηθά στη σύσφιξη των πόρων, εκχύλισμα yuzu που κάνει το δέρμα πιο απαλό, βισαβολόλη που προσφέρει αίσθηση άνεσης και σφιγγολιπίδια που μοιάζουν με κεραμίδια και βοηθούν στην ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Τι κάνει; Καθαρίζει σε βάθος βελτιώνοντας άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα την εμφάνιση των διεσταλμένων πόρων, ενώ χαρίζει στην επιδερμίδα αναζωογόνηση, λάμψη και απαλότητα.

The POREfessional Tight’ N Toned

Τι είναι; Ένα toner σε μορφή αφρού. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν ανάλαφρο αφρό που απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα, χωρίς να απαιτεί δίσκους ντεμακιγιάζ όπως τα κλασικά toners. Είναι εμπλουτισμένος με ΑΗΑ όπως το γλυκολικό και το κιτρικό οξύ, αλλά και PHA όπως η γλυκονολακτόνη, που βοηθούν στην απολέπιση. Περιέχει ακόμα εκχύλισμα λεμονιού, yuzu, βισαβολόλη και σφιγγολιπίδια.

Τι κάνει; Απολεπίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα, βελτιώνοντας άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα την εμφάνιση των διεσταλμένων πόρων, κάνοντας το δέρμα πιο λείο και ομοιόμορφο.

The POREfessional Get Unblocked

Τι είναι; Έλαιο καθαρισμού και ντεμακιγιάζ. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα πλούσιο, μεταξένιο λάδι εμπλουτισμένο με σταφυλέλαιο, έλαιο jojoba, έλαιο αβοκάντο και δαμασκηνέλαιο. Περιέχει ακόμα CeramideNP που βοηθά στην διατήρηση της υγρασίας στην επιδερμίδα, αλλά και βισαβολόλη που προσφέρει αίσθηση άνεσης.

Τι κάνει; «Λιώνει» το μακιγιάζ, αφαιρώντας το απαλά και αποτελεσματικά, ενώ παράλληλα αποφράσσει τους πόρους χαρίζοντας στην επιδερμίδα πιο ομοιόμορφη όψη αλλά και βαθιά φροντίδα.

The POREfessional Deep Retreat

Τι είναι; Μάσκα πηλού. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία απαλή και κρεμώδη μάσκα καολίνης, πλούσια σε ορυκτά. Περιέχει ακόμα εκχύλισμα κρίταμου που περιορίζει την περίσσεια λιπαρότητα, βισαβολόλη, έλαιο Jojoba και δαμασκηνέλαιο που προσφέρουν απαλότητα και εκχύλισμα φραγκόσυκου που βοηθά στη λείανση της επιδερμίδας.

Τι κάνει; Καθαρίζει σε βάθος τους πόρους, «αντλώντας» την περίσσεια λιπαρότητα, και τους αφήνει λιγότερο εμφανείς ενώ χαρίζει ματ αποτέλεσμα και λάμψη υγείας στην επιδερμίδα.

The POREfessional Smooth Sip

Τι είναι; Ενυδατική κρέμα. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία ανάλαφρη κρέμα-gel βασισμένη στο νερό, και εμπλουτισμένη με νιασιναμίδη που βοηθά στη λείανση των πόρων, εκχύλισμα σπόρων σέλερι και λιναρόσπορου που βελτιώνουν την υφή και την όψη των πόρων, σκουαλένιο και χυμό από φύλλα αλόης που προσφέρουν ενυδάτωση, βισαβολόλη και σφιγγολιπίδια.

Τι κάνει; Απορροφάται άμεσα και προσφέρει στην επιδερμίδα ενυδάτωση ως και για 12 ώρες, ενώ δεν φράσσει τους πόρους. Αντιθέτως, συμβάλλει στη βελτίωση της εμφάνισής τους άμεσα και μακροπρόθεσμα.

The POREfessional Speedy Smooth

Τι είναι; Μάσκα άμεσης λείανσης των πόρων. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία ανάλαφρη μάσκα σε μορφή gel, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα σπόρων σέλερι και λιναρόσπορου που βελτιώνουν την υφή και την όψη των πόρων, υαλουρονικό οξύ και σκουαλένιο που παρέχουν ενυδάτωση, θαλασσινό αλάτι και ορυκτά για απολέπιση και λείανση, βισαβολόλη και λευκό πηλό καολίνης που απορροφά την περίσσεια λιπαρότητα.

Τι κάνει; Σε μόλις 5 λεπτά μεταμορφώνει την επιδερμίδα, μειώνοντας σημαντικά την εμφάνιση των διεσταλμένων πόρων και χαρίζοντας ματ, ομοιόμορφο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα.

The POREfessional All-In-One Mask Wand

Τι είναι; Απλικατέρ για τις μάσκες προσώπου και εργαλείο καθαρισμού. Πιο συγκεκριμένα είναι ένα εργαλείο φτιαγμένο από σιλικόνη που βοηθά στην ενίσχυση της δράσης των προϊόντων της σειράς.

Τι κάνει; Με την πλευρά της σπάτουλας βοηθά στην εφαρμογή των προϊόντων ομοιόμορφα. Με την πλευρά της βούρτσας βοηθά στην αφαίρεση των προϊόντων, τον καθαρισμό και το μασάζ της επιδερμίδας.

Όλα τα προϊόντα της συλλογής PORE CARE είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να μπορούν να συνδυαστούν ώστε η κάθε μία μας να βρει το δικό της PORE Cocktail περιποίησης. Και εννοείται, συνεργάζονται άψογα με τα υπόλοιπα προϊόντα της οικογένειας The POREfessional, για μία επιδερμίδα λεία, λαμπερή και απαλλαγμένη από τους διασταλμένους πόρους. Αναζήτησέ τα όλα στο κοντινότερο σε εσένα κατάστημα Sephora ή online στο Sephora.gr