Hydra Glow: Η νέα τάση που θα σου χαρίσει ενυδάτωση και λάμψη αυτό το καλοκαίρι

Hydra Glow: Η νέα τάση που θα σου χαρίσει ενυδάτωση και λάμψη αυτό το καλοκαίρι

Τα λαμπερά, υγιή μαλλιά είναι τάση και υπάρχει μία σειρά περιποίησης που κάνει ακριβώς αυτό. Μάθε τα πάντα εδώ και απόλαυσε ενυδατωμένα και λαμπερά μαλλιά όλο το καλοκαίρι.

Οι τάσεις στο χρώμα, το styling αλλά και την περιποίηση των μαλλιών «τρέχουν» καθημερινά, μία όμως είναι εκείνη που –από τώρα- φαίνεται ότι θα κυριαρχήσει όλη την καλοκαιρινή σεζόν: Η #HydraGlow, η τάση που θέλει τα μαλλιά γεμάτα λάμψη και ενυδάτωση. Τα λαμπερά και υγιή μαλλιά λοιπόν, θα είναι η απόλυτη τάση του καλοκαιριού, ανεξάρτητα από το χρώμα και το μήκος τους, και we are here for it. Η εμμονή μας για την περιποίηση άλλωστε, είναι παροιμιώδης και μία νέα σειρά από το αγαπημένο μας Pantene, έρχεται να δώσει σε εμάς αυτό που θέλουμε, και στα μαλλιά μας αυτό που χρειάζονται.

Copy of Copy of Untitled Design - 1

Ο λόγος για τη νέα σειρά Pantene Miracles, Ενυδάτωση & Λάμψη, που ήρθε για να μας χαρίσει τα πιο απαλά, λεία και ενυδατωμένα μαλλιά που είχαμε ποτέ. Πώς το καταφέρνει; Χάρη στο εκχύλισμα από το δέντρο Baobab, το οποίο περιέχει όλα εκείνα τα συστατικά που λατρεύουν τα μαλλιά μας. Με τη βοήθεια, λοιπόν, του Pantene και χάρη στο δέντρο Baobab, μπορούμε να είμαστε on trend όλη την επόμενη σεζόν (και ακόμα περισσότερο), αλλά ας δούμε πιο αναλυτικά τι μπορεί να κάνει για εμάς η σειρά Pantene Miracles, Ενυδάτωση & Λάμψη.

Το σαμπουάν

Το σαμπουάν Pantene Miracles, Ενυδάτωση & Λάμψη είναι εμπλουτισμένο με το εκχύλισμα από το δέντρο Baobab καθώς και προβιταμίνη Β5. Καθαρίζει τα μαλλιά απλά, χωρίς να τα βαραίνει, ενώ παράλληλα επαναφέρει την χαμένη ενυδάτωση στην τρίχα καθώς και πλούσια θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες και καλά λιπαρά οξέα.

Το conditioner

Το conditioner της σειράς Pantene Miracles, Ενυδάτωση & Λάμψη, περιέχει εκχύλισμα από το δέντρο Baobab το οποίο είναι πλούσιο σε βιταμίνες (Α, D, Ε, Β1 και Β2) και καλά λιπαρά της οικογένειας Ω. Έτσι, προσφέρει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση ακόμα και στα πιο ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Fun fact: Το conditioner Pantene Miracles, Ενυδάτωση & Λάμψη είναι θρεπτικό αλλά πολύ ελαφρύ, άρα τέλειο και για τα πολύ λεπτά μαλλιά.

Η μάσκα

Η μάσκα περιποίησης Pantene Miracles, Ενυδάτωση & Λάμψη έχει απολαυστική sorbet υφή και αποτελεί την απόλυτη θεραπεία εντατικής ενυδάτωσης, που καταπολεμά την ξηρότητα και την αφυδάτωση. Περιέχει εκχύλισμα από το δέντρο Baobab και άρα βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, που κάνουν «θαύματα» για τα μαλλιά.

Το Leave on Serum

Το Leave on Serum Pantene Miracles, Ενυδάτωση & Λάμψη έχει πλούσια, κρεμώδη υφή η οποία μετατρέπεται σε νερό όταν έρθει σε επαφή με τα μαλλιά. Είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα από το δέντρο Baobab αλλά και υαλουρονικό οξύ, επομένως λειαίνει τις άκρες των μαλλιών και παράλληλα ενισχύει την απαλότητα και τη λάμψη τους.

Όλη η σειρά Pantene Miracles, Ενυδάτωση & Λάμψη έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το skincare, έτσι ώστε να χαρίζει την απόλυτη εμπειρία περιποίησης σε εμάς και τα μαλλιά μας. Τα βήματα επομένως είναι απλά, χρησιμοποιείς το σαμπουάν και το conditioner Pantene Miracles, Ενυδάτωση & Λάμψη σε κάθε λούσιμο, εφαρμόζεις τη μάσκα 2-3 φορές την εβδομάδα για εντατική ενυδάτωση, και κάθε βράδυ πριν από τον ύπνο φοράς το star προϊόν: To Leave on Serum Pantene Miracles, Ενυδάτωση & Λάμψη.

Είσαι έτοιμη να υποδεχτείς το καλοκαίρι με τα πιο trendy, ενυδατωμένα και λαμπερά μαλλιά που είχες ποτέ; Ακολούθησε την τάση #HydraGlow αναζητώντας τη σειρά Pantene Miracles, Ενυδάτωση & Λάμψη στα καταστήματα και φυσικά μην παραλείψεις να ακολουθήσεις τον επίσημο λογαριασμό @pantene.greece στο Instagram και @PanteneGreece στο facebook για να μαθαίνεις πρώτη τα νέα του Pantene!