Hair Care: Αυτή είναι η αμπούλα που θα «σώσει» τα μαλλιά σου

Hair Care: Αυτή είναι η αμπούλα που θα «σώσει» τα μαλλιά σου

Ό,τι τύπο μαλλιών και αν έχεις είναι σίγουρο ότι θέλουν τη Boha Treatment τους!

Ο πόθος κάθε γυναίκας εκτός από το να είναι στα επιθυμητά κιλά και να μην έχει ρυτίδες είναι και τα τέλεια λεία και λαμπερά μαλλιά. Όλες ζηλεύουμε τα όμορφα, υγιή, δυνατά μαλλιά. Όλες θέλουμε να μην έχουμε ψαλίδα, να μην φριζάρουν τα μαλλιά μας και να μην δείχνουν ταλαιπωρημένα.

Πόσο δύσκολο είναι τελικά να πετύχουμε όλα αυτά που θέλουμε;

Και όμως υπάρχει τρόπος και είναι εύκολος, οικονομικός και άμεσα αποτελεσματικός.

Εδώ σήμερα θα μάθεις την απάντηση που θα σε βοηθήσει να λύσεις το πρόβλημά σου μια για πάντα αρκεί να εντάξεις στη haircare routine σου την «μαγική» αμπούλα που είναι μέσα στο πορτοκαλί μπουκαλάκι την οποία θα σου συστήσουμε αμέσως τώρα.

Ό,τι τύπο μαλλιών και αν έχεις είναι σίγουρο ότι θέλουν τη Boha Treatment τους!

Και είναι πάρα πολλοί οι λόγοι που θα σε οδηγήσουν σήμερα κιόλας να την αναζητήσεις. Δεν είναι δύσκολο άλλωστε να βρεις ένα κοντινό σου κομμωτήριο που συνεργάζεται με την Saryna key. Το συγκεκριμένο brand βρίσκεται στα ράφια των καλύτερων κομμωτηρίων της Αττικής και όχι μόνο. Είναι το top hair care brand που στηρίζει το awareness του κυρίως στη word of mouth διαφήμισή του.

Όλα τα προϊόντα του περιέχουν shea butter και έχουν ένα μοναδικό, ακαταμάχητο άρωμα που δεν θυμίζει κανένα άλλο προϊόν μαλλιών.

Συγκεκριμένα η αμπούλα BOHA SHEA περιέχει 60% natural keratin, έχει δηλαδή την υψηλότερη συγκέντρωση shea butter, φυσικής κερατίνης.

Η μοναδική αυτή φόρμουλα περιέχει επίσης ειδικά πολυμερή, τα οποία δημιουργούν μια πολυσύνθετη, εντατική θεραπεία που θρέφει και αποκαθιστά τα μαλλιά από τις ρίζες ως τις άκρες.

Η αμπούλα Saryna Key Boha Shea είναι το αποτέλεσμα μιας μακράς και αποκλειστικής παραγωγικής διαδικασίας και δημιουργείται μέσω διύλισης του ανώτερου επιπέδου του Shea Nut Butter.

Όμως είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι ακόμα και από ένα απλό λούσιμο - επειδή το νερό έχει άλατα- τα μαλλιά μας χάνουν ποσοστό φυσικής κερατίνης. Φανταστείτε πόσο μεγαλώνει αυτό το ποσοστό όταν τα ταλαιπωρούμε με συχνές βαφές και ανταύγειες.

Η Boha shea λοιπόν διεισδύει στο φλοιό της τρίχας και αναπληρώνει τη φυσική κερατίνη και τα αμινοξέα που έχουν χάσει τα μαλλιά μας.

Είναι ιδανική για τα πολύ φθαρμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά αλλά βοηθάει πάρα πολύ στη διατήρηση της υγείας τους και τα φυσικά μαλλιά. Στα ξηρά μαλλιά κάνει ένα μικρό «θαύμα», τα βοηθάει να ξαναγεννηθούν.

Αν κάτι πρέπει να θυμάσαι είναι ότι είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών! Βοηθάει να αποκτήσεις άμεσα υγιή, ελαστικά μαλλιά απαλά σαν μετάξι αρκεί να την εφαρμόζεις τουλάχιστον δύο φορές τον μήνα.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και μόνη σου στο σπίτι. Δεν είναι δύσκολο αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες χρήσης που θα βρεις στο πορτοκαλί μπουκαλάκι ή να παρακολουθήσεις το παρακάτω βιντεάκι στο instagram account του brand και σίγουρα θα είναι θέμα χρόνου να μπει στα αγαπημένα σου.

https://www.instagram.com/reel/Cqz-tp-Icx4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading