Grey Hair, don’t care: H Jennifer Aniston μας έδειξε τα λευκά μαλλιά της and we’re living!

Grey Hair, don’t care: H Jennifer Aniston μας έδειξε τα λευκά μαλλιά της and we’re living!

Η Jen είναι ένα από τα girl crushes μας και μόλις απέδειξε για πολλοστή φορά γιατί είναι το πιο cool κορίτσι εκεί έξω!

Τα μαλλιά μου δεν με απασχολούν συνήθως (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Έχω την τεράστια τύχη να αποκαλώ τον Νικόλα Βιλλιώτη κολλητό και αδελφικό μου φίλο, επομένως οι ανταύγειές μου είναι -σχεδόν πάντα- φρέσκιες και τέλειες (είναι ο καλύτερος). Γιατί όμως σου τα λέω όλα αυτά; Αυτή τη στιγμή που σου γράφω βρίσκομαι στη Σαντορίνη και όχι μόνο δεν έχω φρέσκιες ανταύγειες, αλλά έχω και πολλά λευκά! Ήρθα στο νησί για τον γάμο της πολύ καλής μου φίλης Σουζάνας, και τις ημέρες πριν από το ταξίδι είχα τόση δουλειά, που δεν κατάφερα να περάσω από τον Νικόλα για φρεσκάρισμα. Εννοείται το μόνο που έβλεπα κάθε μέρα στον καθρέφτη ήταν η ρίζα και τα λευκά μου και απέφευγα τις πολλές φωτογραφίες, καθώς και τις αλογοουρές που τόσο αγαπώ όταν έχει αέρα και ζέστη (είχε και τα δύο).

Genius! Η Κατερίνα Καινούργιου μας δείχνει το tip που αναβαθμίζει την αλογοουρά

Γενικά τα μαλλιά μου ήταν ένα «θέμα» αυτό το τριήμερο και, ενώ δεν μου χάλασαν τη διάθεση (ο γάμος και η παρέα ήταν κάτι παραπάνω από φανταστικά) τα είχα στο μυαλό μου. Ένιωθα ότι προδίδουν την ηλικία μου, ότι είναι κάτι κακό, ότι με κάνουν να δείχνω απεριποίητη. Όλα αυτά ασφαλώς ήταν σαχλαμάρες και έπρεπε να δω την Jennifer Aniston για να θυμηθώ ότι το να είσαι fab και να νιώθεις ωραία, δεν έχει καμία σχέση με το πόσα λευκά ή πόση ρίζα έχουν τα μαλλιά σου.

https://www.instagram.com/p/Cs_ZLKdsW7c

Η λατρεμένη μου Jen βλέπεις ανέβασε το πιο cute βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram για να προωθήσει ένα νέο λανσάρισμα του brand περιποίησης μαλλιών της LolaVie, και ναι, είχε λευκά. Στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού της, ανάμεσα στις ξανθές της ανταύγειες, τα λευκά της φαίνονταν ξεκάθαρα και ήταν απλά υ-πέ-ρο-χη. Εννοείται δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με μία star του Hollywood και δη την Jennifer, αλλά αφού δεν νοιάζουν εκείνη τα λευκά, γιατί να νοιάζουν τόσο πολύ εμένα; Βασικά, γιατί να μας νοιάζουν τόσο πολύ τα λευκά μαλλιά εμάς τις γυναίκες;

Nose Contouring: Η Victoria Beckham μας δείχνει το beauty tip για λεπτή μύτη

NYPICHPDPICT000012227562.jpeg

Σύμφωνα με τους followers της, τα λευκά της ήταν fabulous, αλλά υπήρχαν και εκείνοι που σχολίασαν ότι δεν έπρεπε να εμφανιστεί έτσι «απεριποίητη», ενώ άλλοι έγραψαν ότι «είναι κούκλα παρόλα τα λευκά της». Διαβάζοντας αυτά τα σχόλια, ένιωσα να αναψοκοκκινίζουν τα μάγουλά μου και να νευριάζω. Δεν θα ξεκινήσω όμως το παραλήρημα που κανονικά θα ήθελα γιατί θα δώσω συνέχεια σε ένα θέμα που θεωρώ ανούσιο.

Εμείς οι γυναίκες δεν χρειάζεται να βάφουμε τα μαλλιά μας. Το κάνουμε γιατί θέλουμε. Δεν είμαστε απεριποίητες αν αφήσουμε τα λευκά μας άβαφα. Είμαστε φυσικές. Και σίγουρα, καμία μας, είτε είναι η Jennifer Aniston, είτε η Χριστίνα η Χρόνη, δεν πρέπει να σκάει γιατί δεν πρόλαβε να βάψει τη ρίζα της, ούτε να προσπαθεί αν κρυφτεί. Όλα αυτά τα λέω για να τα ακούω και εγώ, αλλά να τα κρατήσεις και εσύ στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Η ομορφιά δεν έχει ηλικία, τα λευκά δεν είναι ο εχθρός μας και όλα είναι θέμα επιλογής.

NYPICHPDPICT000012227571.jpeg

Όσο για τους σχολιαστές του Instagram ή και της πραγματικής ζωής… Θα τους αφήσω εγώ προσωπικά ασχολίαστους. Grey hair, don’t care λοιπόν και μπράβο στην Jen που μας το θύμισε. Και όχι, δεν θα κλείσω ευθύς αμέσως ραντεβού με τον Νικόλα για να βάψω μαλλιά, θα δω πώς νιώθω με τα λευκά μου για λίγο ακόμα και πιστεύω ότι θα είναι πολύ περήφανος για εμένα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θεωρεί ότι το nude κραγιόν είναι βαρετό (και το αποδεικνύει)