8 micellar waters καθαρισμού ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες

Ευαγγελία Αλπίδου
8 micellar waters καθαρισμού ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες
Filippo Fortis/IMAXTREE.COM

Το κλειδί για μία απαλή και λαμπερή βάση είναι ο καθαρισμός.

Και ναι θα το λέμε κάθε φορά και ας έχεις βαρεθεί να το ακούς… Η skincare routine είναι το Α και το Ω για μία λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. Ακόμη και το καλύτερο DNA κι αν έχεις, αν δεν περιποιείσαι την επιδερμίδα του προσώπου, το δέρμα σου θα είναι θαμπό, άτονο και πρησμένο. Το κλειδί βρίσκεται στον καθαρισμό! Το micellar water είναι το προϊόν που υπάρχει σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ.

Τι είναι το micellar water;

pexels-ron-lach-8142201.jpg

Το micellar water, είναι ένα προϊόν καθαρισμού το οποίο περιέχει μικκύλια. Τα μικκύλια δρουν σαν μαγνήτες κατά της λιπαρότητας, των ρύπων, της βρωμιάς και των νεκρών κυττάρων. Παράλληλα, όμως, ενυδατώνουν και τονώνουν την επιδερμίδα! Χάρη στην ήπια αλλά αποτελεσματική φόρμουλα του νερού micellar, απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος ακόμη και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Η σύνθεσή του είναι τέτοια που δεν περιέχει σαπούνι, οπότε δε χρειάζεται, να ξεπλύνεις την επιδερμίδα σου με νερό μετά τη χρήση του.

pexels-sebastian-sorensen-2853937.jpg

Είναι κατάλληλο να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα σημεία του προσώπου ακόμη και στις πιο ευαίσθητες περιοχές (γύρω από τα μάτια), χωρίς να προκαλέσει ενοχλήσεις και τυχόν ερεθισμούς. Προσοχή! Όπως αναφέραμε παραπάνω, είναι σε μορφή νερού και όχι τζελ, γι' αυτό θα χρειαστείς ένα δίσκο ντεμακιγιάζ ή μαντηλάκια να τα μουλιάσεις πρώτα μέσα στο νερό και μετά να καθαρίσεις την επιδερμίδα σου. Εφόσον, καθαρίσεις την επιδερμίδα δεν ξεπλένεις το πρόσωπό σου και συνεχίζεις στα επόμενα βήματα της skincare routine σου.

«Θαυματουργό νερό»

pexels-andrea-piacquadio-3764016.jpg

Τα micellar waters είναι ανάλαφρα, δροσερά και ιδανικά να χαρίσουν την πιο όμορφη αίσθηση φρεσκάδας πάνω στο δέρμα σου, τώρα που οι θερμοκρασίες έχουν αρχίσει σιγά σιγά να ανεβαίνουν... Αν, λοιπόν, ακόμη δεν έχεις εντάξει στη ρουτίνα ομορφιάς σου αυτό το «θαυματουργό νερό», στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει για σένα τα 8 καλύτερα micellar water που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Ανακάλυψέ τα...

Shopping Time: