Πες αντίο στους μαύρους κύκλους! Χρησιμοποίησε το κόκκινο κραγιόν σου σαν βάση για το concealer

Πες αντίο στους μαύρους κύκλους! Χρησιμοποίησε το κόκκινο κραγιόν σου σαν βάση για το concealer

Εσύ το ήξερες ότι το κόκκινο κραγιόν μπορεί να εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους; Μάθε τώρα τον τρόπο...

Όπως έχεις καταλάβει οι μαύροι κύκλοι μας απασχολούν καθημερινά... Λογικό δεν είναι; Έχεις κανονίσει να βγεις μία έξοδο, ένα πρώτο ραντεβού και ενώ έχεις πετύχει άψογα τη γραμμή του eyeliner, οι μαύροι κύκλοι είναι εκεί και δημιουργούν ένα σκούρο εφέ κάτω από το βλέμμα σου. Όσο κι αν προσπάθησες με κομπρέσες τσαγιού, eye patches και concealers, δε λένε να αποχαιρετήσουν το όμορφο προσωπάκι σου.

joey-nicotra-Bdl84Bx_gag-unsplash.jpg

Τι κάνεις όμως σε αυτή την περίπτωση; Κάθεσαι μέσα στο σπίτι και ακυρώνεις τις βόλτες που είχες κανονίσει το σαββατοκύριακο; Όχι βέβαια! Πάντα υπάρχει μία λύση για όλα... Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βρεις το κόκκινο κραγιόν που σίγουρα θα υπάρχει έστω κι ένα μέσα στο νεσεσέρ σου. Το βρήκες; Τέλεια!

Sarawong-bks-F23-032.jpg

Το κόκκινο κραγιόν λοιπόν, είναι αυτό που θα σε βοηθήσει σε μία τέτοια δύσκολη στιγμή. Αυτή τη φορά όμως, δε θα το βάλεις στα χείλη, θα το βάλεις κάτω από τα μάτια. Το κόκκινο κραγιόν θα χρησιμοποιηθεί σαν correctorας το οποίο θα σβήσει με ένα μαγικό τρόπο τους μαύρους κύκλους. Οι αποχρώσεις του κόκκινου είναι αντίθετες από τις αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου (τα χρώματα που βρίσκονται κάτω από την περιοχή των ματιών) και ως γνωστόν τα αντίθετα χρώματα μπορούν στην ουσία να αλληλοεξουδετερωθούν.

Το «Flipped Bob» έρχεται να ανανεώσει το κλασικό bob cut αυτής της σεζόν

Youtube Video:

Με ποιον τρόπο μπορείς να το πετύχεις;

Φυσικά, δεν εννοούμαι να αρχίσεις να απλώνεις το κόκκινο κραγιόν κάτω από τα μάτια σου. Ο τρόπο με τον οποίο πρέπει να το τοποθετήσεις είναι «ταμποναριστά» (όπως ακριβώς εφαρμόζεις και το concealer). Οπότε, είτε με τα δάχτυλά σου, είτε με ένα πινέλο μπορείς να αρχίσεις, να εφαρμόζεις απαλά το κόκκινο κραγιόν. Είναι σημαντικό να το αφήσεις να σταθεροποιηθεί για 1 λεπτό και στη συνέχεια με ένα beautyblender τοποθέτησε το concealer και να κάλυψε προσεκτικά όλη την περιοχή κάτω από τα μάτια.

onder-ortel-y181TzwryHQ-unsplash.jpg

Προσοχή! Όταν λέμε κόκκινο κραγιόν, δεν εννοούμαι lip gloss με glitters και στρας. Το κόκκινο κραγιόν πρέπει να είναι σε ματ, απαλή υφή. Να είσαι σίγουρη ότι το συγκεκριμένο beauty tip θα σε κάνει να πεις bye bye στους μαύρους κύκλους και να απολαύσεις τη βραδινή έξοδο, που έχεις κανονίσει.

Extra tips: Στην αγορά υπάρχει πράσινος, μωβ και πορτοκαλί correctorας. Ο πράσινος είναι για να καλύψεις την ερυθρότητας στο δέρμα σου, ο μωβ για να καλύψει τους κίτρινους τόνους, ενώ το πορτοκαλί όπως και το κόκκινο λειτουργεί για να απαλύνει τις μπλε και έντονες σκιές κάτω από τα μάτια.

Κι όμως η mascara του wedding look της Sofia Richie κοστίζει κάτι λιγότερο από 10 ευρώ