4 συμβουλές για ν’ αποκτήσετε το χρώμα μαλλιών που ονειρεύεστε

4 συμβουλές για ν’ αποκτήσετε το χρώμα μαλλιών που ονειρεύεστε

Η συμβουλή του επαγγελματία, η μεγάλη απόφαση και τί άλλο πρέπει να κάνουμε. 

Το χρώμα των μαλλιών σας είναι σημαντικό, γιατί αλλάζει όλη την εμφάνισή σας. Είτε θέλετε να καλύψετε τα γκρίζα, είτε απλά βαρεθήκατε το παλιό σας χρώμα, για ν’ αποκτήσετε το χρώμα που επιθυμείτε, χωρίς να οδηγηθείτε σε λάθος επιλογή, καλό θα ήταν, πριν τη βαφή, να σκεφτείτε και ν’ απαντήσετε στα παρακάτω θέματα:

Αποφασίστε τι είδους εμφάνιση θέλετε

Σκεφτείτε τους λόγους για τους οποίους θέλετε ν’ αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας και επιλέξτε ένα χρώμα που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Εάν επιλέξετε ένα χρώμα μαλλιών με βάση τον τόνο του δέρματος και των ματιών σας, θα πετύχετε μια πιο φυσική εμφάνιση. Εάν το χρώμα των μαλλιών σας διαφέρει πολύ από τον τόνο του δέρματός σας, θα σας δώσει μια πιο έντονη εμφάνιση.

Picture1.png

Αποφασίστε αν θέλετε ανταύγειες, french balayage ή χρώμα παντού.

Οι ανταύγειες φωτίζουν μόνο μέρη ή λωρίδες των μαλλιών σας και είναι πιο διακριτικές. Στο french balayage, η βαφή εφαρμόζεται στην έξω πλευρά των μαλλιών με κάθετες, ανάλαφρες κινήσεις στα σημεία που «χτυπάει» τα μαλλιά ο ήλιος και δίνει φυσικό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Αποφασίστε αν θέλετε μόνιμη ή ημιμόνιμη βαφή

Η ημιμόνιμη βαφή είναι βαφή στον ίδιο τόνο και ακριβώς όπως λέει η λέξη το λούσιμο ξεθωριάζει γρήγορα το χρώμα της, το οποίο διαρκεί λιγότερο από αυτό της μόνιμης βαφής. Εάν όμως δεν είστε σίγουρες για το χρώμα που θέλετε να εφαρμόσετε, η πρότασή μας είναι να χρησιμοποιήστε πρώτα μια προσωρινή βαφή πριν δεσμευτείτε με μια μόνιμη βαφή. Στη μόνιμη βαφή το χρώμα διεισδύει στα μαλλιά σας και κρατά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία

Όταν ψάχνετε ένα νέο χρώμα για τα μαλλιά σας, πρώτα συζητήστε με τον κομμωτή σας. Η εμπειρία του, θα του επιτρέψει να σας δώσει συμβουλές για τα χρώματα που πιστεύει ότι σας ταιριάζουν γιατί γνωρίζει τον τύπο των μαλλιών σας και την υγεία τους.

Επίσης, ο επαγγελματίας colorist θα χρησιμοποιήσει τις ιδανικές επαγγελματικές βαφές μαλλιών για να σας δώσει το χρώμα των μαλλιών που επιθυμείτε προστατεύοντάς τα παράλληλα.

Η Inoa, η μόνιμη επαγγελματική βαφή μαλλιών, αποτελεί μια επαναστατική μόνιμη βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία με βάση το λάδι. Η σειρά Inoa διαθέτει βαφές όλες τις αποχρώσεις στα μαλλιά (91 αποχρώσεις με 4.000 δυνατότητες συνδυασμού χρωμάτων) και παρέχει έως και 100% κάλυψη των λευκών μαλλιών, λάμψη στα μαλλιά.

1687441938929-672704961-image003.jpg

Ειδικά για το french balayage, η επαγγελματική βαφή μαλλιών Dia light της L’Oréal Professionnel είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία του. Η αποκλειστική όξινη τεχνολογία της σφραγίζει την επιφάνεια της τρίχας μετά τη διαδικασία ξανοίγματος και αφήνει τα μαλλιά 30% πιο ενυδατωμένα. Η ευρεία χρωματική παλέτα της Dia light εγγυάται την αποδυνάμωση ακόμα και στις πιο σκούρες βάσεις.

Ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία χρώματος, σ’ ένα από τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια L’Oréal Professionnel, που θα σας χαρίσει ακριβώς το χρώμα που ονειρεύεστε!