L’Oréal Professionnel: H νέα Metal Detox Leave-in Cream προσφέρει υψηλή προστασία στα μαλλιά

L’Oréal Professionnel: H νέα Metal Detox Leave-in Cream προσφέρει υψηλή προστασία στα μαλλιά

Η L’Oréal Professionnel επεκτείνει τη σειρά Metal Detox με μια νέα κρέμα leave-in που προσφέρει υψηλή προστασία ενάντια στα μεταλλικά στοιχεία αποτρέποντας το σπάσιμο της τρίχας και την αλλοίωση του χρωματικού αποτελέσματος.

Με σύνθεση από πολύτιμα βιολογικά έλαια, το Smooth & Glow Oil Elixir και το Soleil des Vignes Oil Elixir είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι για μια θρεμμένη, σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα όλο το καλοκαίρι!

Με την απαλότητα του φύλλου συκιάς ως αρωματική νότα κορυφής, το Smooth & Glow Oil Elixir συνδυάζει το ξύλο κέδρου ως βασική νότα, με το γάλα καρύδας και το πράσινο σύκο ως μεσαία νότα. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, προφυλάσσει την επιδερμίδα από τα σημάδια της γήρανσης, ενώ παράλληλα προσφέρει θρεπτική δράση στα μαλλιά.

Metal-Detox-Leave-in-Cream-(1).jpg

Εμπνευσμένο από το αντίστοιχο Fresh Fragrance, το Soleil des Vignes Oil Elixir, με χαρακτηριστικές νότες από άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί, καρύδα και βανίλια, αναδεικνύει μια τονωμένη και λαμπερή επιδερμίδα.

«Η Metal Detox Leave-in Κρέμα Μαλλιών είναι εξαιρετική επιλογή για κάθε τύπο μαλλιών, στη σωστή ποσότητα ή συνδυαστικά με άλλα προϊόντα»

Εξηγεί ο ειδικός στη βαφή, το balayage & το ξάνοιγμα Sebastian Langman με έδρα τις ΗΠΑ.

Λέει ο ειδικός στη βαφή, το balayage & το ξάνοιγμα Washington Nunnes με έδρα τη Βραζιλία.

Λούσιμο με το λούσιμο, τα μεταλλικά στοιχεία που περιέχονται στο νερό εισχωρούν σταδιακά στην τρίχα οδηγώντας σε σπάσιμο και αλλοιώνοντας το χρώμα. Η καινοτομία της σειράς Metal Detox περιλαμβάνει το μόριο της της Γλυκοαμίνης, ένα αρκετά μικρό μόριο με δυνατότητα διείσδυσης στην τρίχα και απομάκρυνσης των μεταλλικών στοιχείων.

Η must-have Metal Detox High Protection Cream εξασφαλίζει πολλαπλά οφέλη: υψηλή απόδοση ενάντια στο σπάσιμο της τρίχας, χρώμα μακράς διάρκειας, υψηλή προστασία από τη θερμότητα, αλλά και υψηλή προστασία από την UV ακτινοβολία. Επιτυγχάνει εξαιρετικά αποτελέσματα ενάντια τόσο στο σπάσιμο της τρίχας όσο και στην αλλοίωση του χρώματος.

▪ Ανάλαφρη, κρεμώδης υφή που απορροφάται άμεσα.
▪ Προστατεύει τα μαλλιά από την UV ακτινοβολία, την οξείδωση και τη θερμότητα
μέχρι και τους 230°C**.
▪ Ενυδατώνει τα μαλλιά για 72 ώρες: εντατική ενυδάτωση.**
▪ Ελέγχει το φριζάρισμα με μακρά διάρκεια: 83% μεγαλύτερη πειθαρχία.**
▪ Εξασφαλίζει 6x καλύτερο σχήμα.**
▪ Ιδανική για κάθε τύπο μαλλιών.

«Τα οφέλη της είναι εντυπωσιακά, με πολύ ορατά και αισθητά αποτελέσματα: αφήνει τα μαλλιά λεία, απαλά και λαμπερά, ενώ ταυτόχρονα επανορθώνει την ψαλίδα»

Λέει ο ειδικός στη βαφή, το balayage & το ξάνοιγμα Washington Nunnes με έδρα τη Βραζιλία.

Στο εσωτερικό της τρίχας: η ανακάλυψη της L’Oréal Professionnel για προστασία από τα μεταλλικά στοιχεία, τώρα σε συνδυασμό με φίλτρα UV.

Η κρέμα leave-in είναι εμπλουτισμένη με Γλυκοαμίνη, το μοναδικό μόριο που έχει την ικανότητα να απομακρύνει τα μεταλλικά στοιχεία από το εσωτερικό της τρίχας. Το επαναστατικό πρωτόκολλο Metal Detox –κατοχυρωμένο με 9 πατέντες– βάζει τέλος στο σπάσιμο της τρίχας και την αλλοίωση του χρώματος. Τώρα, η σειρά Metal Detox ανανεώνεται με μια νέα σύνθεση που παρέχει επίσης προστασία από την ακτινοβολία

Μετά από 7 χρόνια ερευνών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων, η L’Oréal Professionnel ανακάλυψε ότι τα μεταλλικά στοιχεία που συσσωρεύονται μέσα στην τρίχα προκαλούν σπάσιμο και αλλοίωση του χρώματος. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας βαφής, τα μεταλλικά στοιχεία στο εσωτερικό της τρίχας αλληλεπιδρούν με τα οξειδωτικά στη βαφή οδηγώντας σε σπάσιμο και λιγότερο αξιόπιστο χρώμα. Τώρα, χάρη στη Γλυκοαμίνη –την καινοτομία της σειράς, το ολοκληρωμένο πρωτόκολλο Metal Detox, το οποίο περιλαμβάνει σαμπουάν, μάσκα, ένα συμπυκνωμένο έλαιο, και τώρα τη νέα κρέμα leave-in, αλλάζει τα δεδομένα στην περιποίηση των μαλλιών εξασφαλίζοντας 97% λιγότερο σπάσιμο**** και 100% αξιόπιστο αποτέλεσμα χρώματος.*** Από επαγγελματίες, για επαγγελματίες αλλά και για όλους όσους έχουν πάθος με τα μαλλιά. Για μέγιστη προστασία.

Μια νέα, υπέροχη εμπειρία Metal Detox.

Αυτή η νέα κρέμα με την πολύ ανάλαφρη υφή προστατεύει από τη φθορά που προκαλεί η ακτινοβολία UV*, η οποία αφυδατώνει τα μαλλιά δημιουργώντας τριβή, τραχύτητα και, τελικά, σπάσιμο της τρίχας. Η σύνθεση της Metal Detox Leave-In Κρέμας Μαλλιών περιέχει 1% Γλυκοαμίνη, ένα συστατικό που απομακρύνει τα μεταλλικά στοιχεία όπως ο χαλκός και προστατεύει τα μαλλιά με μια υπέροχη, κρεμώδη σύνθεση.

Λέει ο Ειδικός στη βαφή, το balayage & το ξάνοιγμα Sebastian Langman με έδρα τις ΗΠΑ.

Metal-Detox-Leave-in-Cream-(2).jpg

Ένα άρωμα με ξεχωριστή υπογραφή.

Το λεμόνι και το περγαμόντο στις νότες κορυφής συναντούν το λεμονόχορτο στην καρδιά του αρώματος, ενώ τη δημιουργία συμπληρώνουν το ζεστό ξύλο gaiac και το κεχριμπάρι στις νότες βάσης.

Νέα Metal Detox Κρέμα Υψηλής Προστασίας: το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας.

Η νέα αυτή καινοτομία ενυδατώνει αμέσως τα μαλλιά και τα προστατεύει από τη θερμότητα. Με τη συμμετοχή επαγγελματιών κομμωτών και επιστημονικών ερευνητών στη διαδικασία ανάπτυξης των προϊόντων της, η L'Oréal Professionnel είναι σε θέση να δημιουργεί πρωτοποριακές και αποτελεσματικές λύσεις, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση του κλάδου.

Η νέα Metal Detox Κρέμα Υψηλής Προστασίας είναι διαθέσιμη στα κομμωτήρια και online. @LorealPro #LorealProGR #LorealPro #MetalDetox


Ακολουθήστε τη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

www.lorealprofesionnel.gr