6 face mists που θα χαρίσουν διάρκεια και ενυδάτωση στο μακιγιάζ του καλοκαιριού

6 face mists που θα χαρίσουν διάρκεια και ενυδάτωση στο μακιγιάζ του καλοκαιριού
Matteo Valle/launchmetrics.com/spotlight

Με ένα μόνο ψέκασμα τα face mists boostάρουν την επιδερμίδα και το μακιγιάζ μέσα στη μέρα.

Τα face mists είναι ένα από τα must have προϊόντα που βρίσκονται πάντα στο νεσεσέρ του καλοκαιριού. Πολλές γυναίκες δε γνωρίζουν ποια είναι η χρήση τους, αλλά αυτό που πρέπει να ξέρουν είναι, ότι το καλλυντικό αυτό είναι ένα από τα essentials που έχουν πάντα οι makeup artists στην τσάντα τους. Τι προσφέρουν; Με ένα μόνο ψέκασμα, boostάρει την επιδερμίδα και το μακιγιάζ μέσα στη μέρα.

3 beauty tips που δεν ήξερες για το λευκό μολύβι ματιών

Τι κάνουν τα face mists;

pexels-yan-krukau-7019490.jpg

Η επιδερμίδα μας τους καλοκαιρινού μήνες χρειάζεται extra ενυδάτωση. Τα face mists με ένα μόνο φστ μπορούν να ενυδατώσουν και να αναζωογονήσουν την επιδερμίδα του προσώπου. Επιπλέον, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στη βάση του μακιγιάζ αλλά κι αν νιώθεις το μακιγιάζ σου, ότι αρχίζει και λιώνει από τις υψηλές θερμοκρασίες (μέσα στη μέρα), τα face mists με ένα ψέκασμα, θα κάνουν refresh στο μακιγιάζ και θα το βοηθήσουν να διαρκέσει για περισσότερες ώρες.

6 αρώματα που θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σου το άρωμα του Ωκεανού

Προσοχή! Τα face mists δεν είναι το ίδιο με τα setting sprays. Τα face mists μπορούν να χρησιμοποιηθούν πριν και μετά το μακιγιάζ, ενώ τα setting sprays ΜΟΝΟ αφού έχουμε τελειώσει το μακιγιάζ. Επίσης, τα face mists χαρίζουν ενυδάτωση, λάμψη και ανανεώνουν το makeup μέσα στη μέρα. Από την άλλη τα setting sprays αφήνουν ένα ματ αποτέλεσμα και κλειδώνουν το μακιγιάζ.

Πριν φύγεις για διακοπές, ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και διάλεξε ένα από τα καλύτερα face mists που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά και πίστεψέ μας... θα μας ευχαριστείς!

6 face mists που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ διακοπών σου

Θέλεις να κόψεις τα μαλλιά σου αφέλειες; 4 hot τάσεις για να κάνεις το πιο stylish κούρεμα